inhuren.com medewerker lacht

Hostess inhuren

Wilt u een hostess inhuren? Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden, tarieven en de werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
inhuren.com medewerkers

Hostess nodig?

Zoekt u per direct naar iemand die uw gasten een onvergetelijke tijd kan bezorgen? Iemand die het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf is? Inhuren.com voorziet u graag van een gastvrije hostess die uw bedrijf op een juiste manier representeert. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u een hostess nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een hostess precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden toe te lichten.

Gecertificeerde medewerkers

Bent u op zoek naar een hostess met een afgeronde opleiding hostess? Of moet iemand beschikken over een aantal jaar praktijkervaring als hostess? Bij Inhuren.com hebben wij ervaring met verschillende opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan promotiewerk.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een hostess in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige 

Wanneer u via ons een hostess inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en uitbetaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Als opdrachtgever kunt u vanaf 4 uur per dag een geschikte medewerker inhuren. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vaste tarieven

Inhuren.com rekent met vaste tarieven wanneer u een hostess inhuurt. U weet daardoor vanaf het begin precies wat de inhuur u gaat kosten.

inhuren.com medewerker lacht

Gespecialiseerde hostess 

Wanneer u een hostess inhuurt, wordt er altijd een gespecialiseerde medewerker bij u geplaatst. Deze heeft ervaring opgedaan bij meerdere opdrachtgevers.

vijf medewerkers inhuren.com

Kandidaten beschikbaar 

Met spoed op zoek naar een ervaren hostess? Inhuren.com heeft direct inzetbare hostessen beschikbaar. Wij stellen graag een kandidaat aan u voor.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een hostess

Voor welke situaties kan ik een hostess inhuren?

Een hostess is voor meerdere situaties inzetbaar. Zo kan een hostess werkzaam zijn op evenementen of binnen de horeca en toerisme. Het komt echter ook voor dat een hostess wordt ingezet bij een theater, winkel of gemeente. Waar de hostessen ook werken; ze zijn het perfecte visitekaartje van uw organisatie en zorgen ervoor dat uw gasten een fantastische beleving hebben.

Heeft Inhuren.com direct hostessen beschikbaar?

In de meeste gevallen kunnen wij uw organisatie direct van een gemotiveerde hostess voorzien. De precieze termijn waarop wij u kunnen voorstellen aan een hostess, verschilt echter per situatie. U kunt daarom het beste een aanvraag doen zodat we direct uw personeelsbehoefte in kaart kunnen brengen. Wij informeren u vervolgens meteen over de mogelijkheden.

Kan ik ook een hostess voor de langere termijn inhuren?

Ja, de hostessen van Inhuren.com zijn voor een langere periode inzetbaar. U kunt de hostess in principe zolang u wilt inhuren. Heeft de hostess meer dan 1040 uur voor u gewerkt? Dan kunt u deze medewerker zelfs geheel van ons overnemen.

Hoe kan ik mijn opdracht voor een hostess doorgeven?

De opdrachten voor onze hostessen kunnen doorgegeven worden via het online platform van Inhuren.com. Hier geeft u eenvoudig de planning door zodat wij het juiste aantal hostessen op het juiste moment bij u kunnen inzetten.

Wat zijn de tarieven voor een hostess?

U bent bij het inhuren van een hostess vanzelfsprekend benieuwd naar de tarieven die hierbij komen kijken. Wij raden u aan om direct een vrijblijvende aanvraag te doen. Wij kunnen u dan een geheel gepersonaliseerd en gepast tariefvoorstel doen.

Kan ik Engelstalige of internationale hostessen inhuren?

Ja, via Inhuren.com kunt u ook Engelstalige of internationale hostessen inhuren. Geef dit door tijdens uw aanvraag zodat we hier rekening mee kunnen houden.