horeca personeel inhuren.com

Horeca personeel inhuren

Op zoek naar horeca personeel? Bekijk hieronder alle mogelijkheden, tarieven en werkwijze van inhuren.com.

Offerte aanvragen
horeca medewerker inhuren.com

Horeca personeel nodig?

Bent u per direct op zoek naar personeel die uw gasten verwelkomen en bedienen? Personeel die fungeert als het visitekaartje van uw bedrijf en zorgt voor een positieve klantervaring? Wij leveren geschikte kandidaten met een horeca achtergrond. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u horeca personeel nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren horeca personeel precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van de contactpersonen van Inhuren.com neemt zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Gecertificeerd horeca personeel 

Bent u op zoek naar horeca personeel met een afgeronde opleiding horeca? Of moet personeel beschikken over een aantal jaar praktijkervaring in de horeca? Bij Inhuren.com hebben wij ervaring met verschillende opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan horeca werk.

Getalenteerde medewerkers op het gebied van horeca en recreatie

Naast horecapersoneel bieden wij ook andere medewerkers aan op het gebied van horeca en recreatie. Bekijk hieronder onze mogelijkheden;

Tarieven horeca personeel 

De tarieven van horecapersoneel verschillen sterk per functie en hoeveel jaar ervaring hij of zij heeft. Daarnaast is het afhankelijk van de mate van inhuur. U kunt bij Inhuren.com horeca personeel inhuren voor een tarief van 20 tot 26 euro per uur. Wilt u meer weten over de tarieven of wilt u een offerte aanvragen? Gelijk geholpen worden? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

reserves schoonmakers

Vaste tarieven 

U betaalt een vast tarief wanneer u via Inhuren.com horeca personeel inhuurt. Voor meer informatie hierover kunt u vrijblijvend een tariefvoorstel aanvragen.

2 meisjes inhuren.com

Gespecialiseerde contactpersoon

Er wordt een vaste contactpersoon van Inhuren.com aan u toegewezen wanneer u de samenwerking aangaat. Deze ervaren medewerker helpt u graag bij vragen of problemen.

kok is blij

Kandidaten beschikbaar

Wij beschikken over direct inzetbaar horeca personeel. Wanneer u dus op zeer korte termijn op zoek bent naar geschikt personeel, kunnen wij u direct voorstellen aan een kandidaat.

Veelgestelde vragen over het inhuren van horeca personeel

Wat voor horeca personeel kan ik via Inhuren.com inhuren?

Inhuren.com biedt personeel aan voor verschillende functies binnen de horecasector. Heeft u bijvoorbeeld ter versterking van het barpersoneel een extra medewerker nodig? Of heeft u juist iemand nodig voor de bediening van gasten? Via Inhuren.com wordt u aan het juiste personeel gekoppeld.

Wat zijn de tarieven per functie?

Aangezien de functies binnen de horeca sterk van elkaar verschillen, zijn ook de tarieven die worden berekend verschillend. Wij willen u graag zo helder mogelijk informeren over de kosten. U kunt daarom het beste direct een aanvraag doen bij onze specialist. Op basis van uw personeelsbehoefte en overige wensen kan vervolgens een gepast tariefvoorstel worden opgesteld.

Welke cao is van toepassing wanneer ik horeca personeel inhuur?

Uw eigen bedrijfscao is van toepassing wanneer u horeca personeel inhuurt. Mocht het zo zijn dat uw bedrijf geen eigen cao volgt, dan worden de regels van de NBBU-cao nageleefd.

Op welke termijn kan ik horeca personeel inhuren?

Sommige bedrijven hebben al op zeer korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) geschikt horeca personeel nodig, terwijl andere bedrijven juist voor een langere periode iemand zoeken en er dus minder haast bij is. U kunt het beste contact met ons opnemen en aangeven binnen welke periode u personeel zoekt. Aan de hand van uw situatie kunnen wij u direct informeren over de termijn waarop wij personeel kunnen leveren.