vijf medewerkers inhuren.com

Online platform van Inhuren.com

Bekijk op deze pagina alle informatie omtrent het inhuren van flexibel personeel via het online platform.

Account aanmaken
vijf medewerkers inhuren.com

Het online platform van Inhuren.com

Via het online platform van Inhuren.com bieden we opdrachtgevers en flexmedewerkers meer transparantie en overzicht. Dit maken we mogelijk doordat u als opdrachtgever nu dagelijks opdrachten kan plaatsen en dit openbaar op het platform komt te staan. Daarnaast heeft u als opdrachtgever inzicht in het complete profiel van de flexmedewerkers en kunt u zelf bepalen wie de klus uitvoert. Verder blijft de werving- en selectieprocedure hetzelfde en zijn alle flexmedewerkers op het platform a.d.h.v. een strenge procedure aangenomen. Flexmedewerkers kunnen zich dus niet zomaar aanmelden. Flexmedewerker inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Hoe werkt het online platform?

Als opdrachtgever kunt u op elk gewenst moment een opdracht plaatsen op het platform. U kunt hierbij aangeven wat er precies verwacht wordt, zoals een rijbewijs, werkbroek & werkschoenen of bijvoorbeeld een VCA of VOG certificaat. Zodra de opdracht online staat, kunnen geschikte flexmedewerkers zich aanmelden. Alle profielen van de flexmedewerkers zijn zo ingericht dat u gemakkelijk kan inzien wie er de volgende dag komt werken en wat voor ervaring deze flexmedewerker heeft.

Voor wie is het online platform bedoelt?

Op het online platform werken we met verschillende bedrijven in de logistiek en transport, maar ook de zakelijke dienstverlening. Onze werkgevers huren allemaal op flexibele basis personeel in. Daarnaast bieden wij onze flexibele medewerkers de mogelijkheid om een klus uit te kiezen. De flexmedewerkers bepalen namelijk zelf waar en wanneer ze werken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com of heeft u vragen over het online platform? Neem dan contact op met één van onze contactpersonen. Wilt u een aanvraag indienen voor flexibel personeel in de logistiek of transport? Vraag dan een offerte aan of neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

werknemer

Direct een voorstel ontvangen?

Wouter Meens Accountmanager

Heeft u een vraag over een opdracht, vacature of tijdelijk project? Doe dan vrijblijvend een informatie aanvraag of neem contact op via onze vaste lijn.

Zo werkt het inhuren platform

Medewerker Inhuren.com

Schrijf je in!

Schrijf uw bedrijf in op het platform van Inhuren.com en maak een eigen account aan. Eén van onze contactpersonen maakt direct uw werkgeversprofiel in orde. 

inhuren.com medewerker lacht

Maak een profiel aan

Presenteer uw bedrijf op een eenvoudige wijze, flexmedewerkers kunnen zien wat voor bedrijf u bent en welke medewerkers u zoekt.

handige jongens inhuren.com

Plaats een opdracht

Op uw eigen profiel kunt u opdrachten plaatsen en aangeven waar, wanneer en hoeveel flexmedewerkers u nodig heeft. De flexmedewerkers kunnen zich daarna zelf aanmelden voor de klus.

inhuren.com medewerker magazijn

Bekijk wie er komt werken

De flexmedewerkers hebben een eigen profiel met foto, belangrijke persoonsgegevens en werkervaring. Zo kunt u gemakkelijk zien wie er bij u komt werken.

medewerker inhuren.com verhuist doos

Beoordeel de flexmedewerkers

Wanneer de klus is voltooid, kunt u de flexmedewerkers beoordelen. Tevreden? Geef dan 4 of 5 sterren. Niet tevreden? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

medewerker laptop

Digitale urenverwerking

Op het online platform verwerken wij alle gegevens digitaal. Zo worden ook alle uren digitaal verwerkt en goedgekeurd.

Veel gestelde vragen over het platform

Hoe kan ik een account aanmaken op het platform?

Via de website van Inhuren.com kunt u gemakkelijk inloggen op het platform. Bent u een nieuwe klant en heeft u nog geen account? Maak dan een gemakkelijk een account aan met uw persoonlijke- en bedrijfsgegevens. Nadat u zich heeft aangemeld, maakt één van onze medewerkers direct uw profiel in orde. Heeft u problemen met inloggen of lukt het niet om een account aan te maken? Neem dan vrijblijvend en gratis contact op met onze specialisten.

Hoe plaats ik een opdracht via het online platform?

Via uw eigen account op het online platform kunt u gemakkelijk en vrijblijvend opdrachten plaatsen. De flexmedewerkers kunnen zich daarna aanmelden voor de klus. Geef aan waar de klus plaats vindt, wat de werktijden zijn en hoeveel flexmedewerkers u nodig heeft. Flexmedewerkers melden zich daarna gemakkelijk zelf aan. 

Wat als ik last minute een opdracht wil plaatsen voor de volgende dag?

Heeft u een spoedopdracht waarvoor extra personeel nodig is? In veel gevallen (helaas niet alle) kan Inhuren.com binnen 24 uur personeel aan u uitzenden. Neem voor meer informatie contact met ons op en bel naar 085 488 11 00 of vraag een offerte aan. 

Hoe weet ik zeker dat de flexmedewerkers naar de klus komen?

Wanneer een flexmedewerker zich heeft aangemeld voor de klus, ontvangt u daar als opdrachtgever een e-mail over. Wanneer u als opdrachtgever de flexmedewerker aanneemt voor een klus, ontvangt de werknemer een sms. We vragen daarna de flexmedewerker om de klus te bevestigen. Wanneer de flexmedewerker de klus heeft bevestigd, ontvangt hij of zij een sms met alle informatie omtrent de klus. Zo weten beide partijen zeker dat ze akkoord zijn met de uitvoering van de klus. 

Welke gegevens kan ik inzien van de flexmedewerkers?

Om opdrachtgevers meer transparantie te bieden als het aankomt op de flexmedewerkers kunt via het online platform van Inhuren.com alle gegevens inzien van de flexmedewerkers. Als opdrachtgever heeft u inzicht in alle gegevens van een flexmedewerker. Zo kunt u o.a. persoons- & contactgegevens, benodigde certificaten zoals een VCA-certificaat of rijbewijs inzien. Wilt u meer informatie omtrent het inzien van gegevens via het online platform, neem dan contact op met één van onze contactpersonen door te bellen naar: 085 488 11 00. 

Voor wie is mijn profiel als opdrachtgever zichtbaar?

Uw profiel, of uw geplaatste opdrachten zijn zichtbaar voor alle flexmedewerkers die toegang hebben tot het platform. Daarnaast zijn de opdrachten zichtbaar voor alle platform bezoekers. In speciale omstandigheden kunt u aangeven voor wie de opdracht wel en niet zichtbaar mag zijn. Voor meer informatie over de zichtbaarheid van uw profiel op het platform kunt u het beste contact opnemen met één van onze specialisten. Bel naar 085 488 11 00 of stuur een mail naar support@inhuren.com

Is een account op Inhuren.com gratis?

Een account aanmaken op het online platform van Inhuren.com is gratis en geheel vrijblijvend. Op het online platform biedt Inhuren.com de mogelijkheid om geschikte kandidaten te bekijken, opdrachten te plaatsen en flexmedewerkers te beoordelen. Nadat alle uren zijn geaccordeerd en goedgekeurd worden er pas kosten in rekening gebracht voor alle gewerkte uren van de flexmedewerkers. 

Kan ik de flexmedewerker beoordelen via het online platform?

Via het online platform van Inhuren.com bieden we werkgevers meer transparantie door profielen van flexmedewerkers zichtbaar te maken. Op dit profiel staan alle gegevens van de flexmedewerker inclusief zijn of haar werkervaring. Naast contact- en persoonsgegevens, is er voor elke flexmedewerker ook een beoordeling zichtbaar. Nadat een flexmedewerker bij u een klus heeft uitgevoerd, kunt u de flexmedewerker beoordelen aan de hand van sterren. Bij 1 tot 2 sterren, kunt u altijd een opmerking toevoegen waarom u niet tevreden bent over de betreffende flexmedewerker. Zo kan Inhuren.com direct contact opnemen met de betreffende flexmedewerker en zijn of haar werkzaamheden bespreken. Naast dat u zelf beoordelingen kunt geven, zijn beoordelingen van andere opdrachtgevers ook zichtbaar op het profiel van de flexmedewerker. 

Kan ik mijn voorkeuren betreft flexmedewerkers aangeven via het online platform?

Wanneer u een opdracht plaatst op het platform kunnen geschikte flexmedewerkers hierop reageren. U bent zelf bevoegd om na aanmelding, de aanmelding van de flexmedewerker goed te keuren. Mocht een flexmedewerker zich aanmelden die u niet geschikt vindt voor de klus, kunt u deze aanmelding afwijzen. Ook is er een mogelijkheid om flexmedewerkers persoonlijk uit te nodigen die al eerder een klus voor u hebben uitgevoerd. Voor meer informatie over voorkeuren aangeven via het platform kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor via 085 488 11 00.