medewerker inhuren.com auto

Hikers inhuren

Op zoek naar hikers? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van inhuren.com.

Offerte aanvragen
medewerker inhuren.com auto

Hikers

Bent u op zoek naar een hiker die auto’s veilig van punt A naar punt B kan brengen? Het platform van Inhuren.com koppelt u graag aan flexibel inzetbare medewerkers. U kunt onze hikers voor zowel een kortdurende als langdurende periode inhuren. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

De hikers van Inhuren.com

Inhuren.com werkt met hikers die op dagelijkse basis door ons worden ingezet bij meerdere opdrachtgevers. Wij beschikken dan ook over ruime ervaring binnen het vakgebied en kunnen u op professionele wijze ondersteunen met de juiste werknemers.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een hiker in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een hiker inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een hiker ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

inhuren.com medewerker lacht

Vaste tarieven 

Huurt u een hiker in? Dan worden hier vaste tarieven voor gerekend. Op deze manier weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

medewerker laptop

Online de diensten doorgeven

Via het online platform kunt u eenvoudig uw diensten doorgeven. Een groot voordeel aan het platform is daarnaast dat u hier één overzicht heeft met alle ingeplande medewerkers.

inhuren.com medewerker auto

Ervaren hikers

Dagelijks zetten wij hikers in bij opdrachtgevers door heel Nederland. Wanneer een hiker bij u aan de slag gaat, beschikt deze dus over de nodige ervaring.

inhuren.com medewerkers

Reserves tot uw beschikking

Het is natuurlijk erg vervelend als een hiker onverhoopt uitvalt of ziek wordt. Wij doen daarom altijd ons uiterste best om direct een vervanger te regelen.

jongen lacht

Gespecialiseerde contactpersoon

U krijgt een gespecialiseerde contactpersoon toegewezen wanneer u via ons een hiker inhuurt. Zo kunt u dagelijks schakelen met iemand die weet waar hij het over heeft.

administratief medewerker

Digitale urenverwerking

U kunt zelf akkoord geven op de gewerkte uren direct nadat de opdracht klaar is. Dit verloopt geheel digitaal via het online platform.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een hiker

Op welke termijn kan ik hikers inhuren?

Wanneer u met spoed een hiker nodig heeft, kunnen wij op zeer korte termijn schakelen. In de meeste gevallen kunnen wij hikers al binnen 24 uur inzetten bij uw organisatie.

Wat kost het inhuren van hikers via Inhuren.com?

Het tarief voor het inhuren van hikers via Inhuren.com is afhankelijk van meerdere factoren. Zo speelt de ervaring van de hiker een rol, maar ook de cao van uw organisatie en de toeslagen die van toepassing zijn. Voor meer informatie over het tarief kunt u het beste een aanvraag doen. U krijgt op basis daarvan een tariefvoorstel toegestuurd van één van onze medewerkers.

Over welke rijbewijzen beschikken hikers?

De hikers die wij inzetten, beschikken minimaal over een rijbewijs B. Wanneer het noodzakelijk is dat de hikers daarnaast ook over een ander rijbewijs beschikken, dan houden onze medewerkers hier rekening mee.

Kan ik de hikers voorafgaand aan het project ontmoeten?

Het is niet altijd mogelijk de hikers van tevoren te ontmoeten. De reden daarvan is dat de hikers in de pool van Inhuren.com vaak iedere dag worden ingepland. Wel worden alle hikers van tevoren gescreend en gesproken door de medewerkers van Inhuren.com. Zo weet u altijd zeker dat u beschikt over nette en betrouwbare hikers.

Hoe geef ik de planning voor de inhuur van hikers door?

U kunt de planning voor de inhuur van hikers doorgeven via het platform van inhuren.com. U kunt per dag eenvoudig aangeven hoeveel hikers u nodig heeft. Op basis van uw planning zorgt één van onze medewerkers ervoor dat de juiste mensen bij u ingezet worden.

Welke kleding hebben de hikers die ik ga inhuren aan?

Wij zorgen ervoor dat de hikers die wij inzetten allen beschikken over geschikte werkkleding en werkschoenen. Hier hoeft u dus zelf niet meer voor te zorgen. U kunt daarbij zelf uw wensen met betrekking tot de kleding doorgeven. Is het bijvoorbeeld wenselijk dat de hikers in een net overhemd verschijnen? Geef dit dan door aan de specialist!

Hoe werkt het als hikers schade maken aan auto's van mijn opdrachtgevers?

De hikers zijn in dienst van Inhuren.com en verzekerd voor ziekte, uitval en verlof. Echter bent u als inlenende organisatie verantwoordelijk voor de ingehuurde hikers. Daarom is het altijd belangrijk voorafgaand aan het project te checken of u uw aansprakelijkheidsverzekering goed heeft geregeld.