medewerker in magazijn

Heftruckchauffeur inhuren

Bent u op zoek naar een heftruckchauffeur? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

  • Bemiddeling & opleiding
  • Verschillende industrieën
  • Morgen nog iemand aan de slag
Offerte aanvragen
medewerker in magazijn

Heftruckchauffeurs inhuren

Inhuren.com is gespecialiseerd in de volledige bemiddeling, opleiding, training en begeleiding van heftruckchauffeurs. Wij werken voor bedrijven in de groente- en fruitindustrie, op- en overslag, koelopslag, verpakkingsindustrie, auto-industrie, elektrotechniek, installatietechniek en vele andere sectoren. Daarnaast doen wij aan de bemiddeling en opleiding van heftruckchauffeurs voor de industriële verhuisindustrie en de VTI (Verticaal Transport Industrie). Uiteraard leiden wij onze heftruckchauffeurs op met inachtneming van veiligheid, verschillende gewichten en het type heftruck (elektro/verbrandingsmotor) waarmee wordt gewerkt.

Deze bedrijven gingen u voor

Waarmee kunnen wij u ondersteunen?

Type heftruckchauffeurs

Bij Inhuren.com leiden wij verschillende heftruckchauffeurs op, die wij vervolgens aan het werk zetten bij onze opdrachtgevers. Onder de heftruck scharen wij ook de voorladers, stapelaars, hoogbouw heftrucks, zijladers, de vierwegsheftruck en de verreiker. Per opdrachtgevers zijn er verschillende typen pallets, kisten, fust en containers te onderscheiden, waar de heftruckchauffeur mee overweg moet kunnen.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Helaas kunnen wij niet voor iedere onderneming zomaar aan de slag. Vanwege de specialisatie en focus op de industrie, werken wij met een streng beleid wanneer het aankomt op het aannemen van nieuwe opdrachtgevers. Zo kijken wij naar de kredietwaardigheid van de onderneming, de kwaliteit van het werk, de cao en de locatie van het magazijn of distributiecentrum waar onze heftruckchauffeurs geplaatst moeten worden.

Wat kost een heftruckchauffeur?

Bij verdere interesse vragen wij u een informatie aanvraag te doen. Dit kan zowel telefonisch, zodat u één van onze specialisten kunt spreken. Of via het digitale aanvraagformulier. Doet een u digitale aanvraag? Beschrijf dan zo uitgebreid mogelijk het type heftruck, de locatie, de werktijden en de benodigde certificaten.

werknemer

Direct een voorstel ontvangen?

Wouter Meens Accountmanager

Heeft u een vraag over een opdracht, vacature of tijdelijk project? Doe dan vrijblijvend een informatie aanvraag of neem contact op via onze vaste lijn.

Actief in heel Nederland

Actief in heel Nederland

Veelgestelde vragen

Heeft inhuren.com op korte termijn heftruckchauffeurs beschikbaar?

Regelmatig komt het voor dat bedrijven op zeer korte termijn (binnen 1 – 5 werkdagen) iemand nodig hebben. In dat geval doen wij ons best om u zo spoedig mogelijk van een geschikte medewerker te voorzien. Om erachter te komen of wij ook in uw geval op korte termijn een heftruckchauffeur kunnen inzetten, kunt u het beste een aanvraag doen bij één van onze medewerkers. Samen met u worden dan direct de mogelijkheden besproken.

Ik heb als tijdelijke vervanging een heftruckchauffeur nodig, is dat mogelijk?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u tijdelijk een heftruckchauffeur nodig heeft vanwege ziekte of uitval van een vaste medewerker. Het inhuren van een heftruckchauffeur via Inhuren.com kan in dat geval een ideale oplossing zijn. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar waardoor u op ieder moment de samenwerking eenvoudig kunt stopzetten. 

Wat als wij voor de lange termijn een heftruckchauffeur nodig heeft?

De heftruckchauffeurs die wij inzetten, kunt u uiteraard voor een langere periode inhuren. Bespreek uw wensen met één van onze medewerkers zodat de mogelijkheden direct besproken kunnen worden. 

Op basis van welke cao gaan de heftruckchauffeurs die wij inhuren aan het werk?

De heftruckchauffeurs die bij uw bedrijf worden ingezet, worden ingehuurd op basis van de cao die bij u van toepassing is. Dit houdt onder andere in dat de heftruckchauffeurs dezelfde rechten heeft als de heftruckchauffeurs die vast bij u in dienst zijn. Volgt uw bedrijf geen eigen cao? Dan valt de inhuur onder de regels van de NBBU-cao die Inhuren.com volgt. 

In welke regio heeft Inhuren.com heftruckchauffeurs beschikbaar?

Heftruckchauffeurs zijn de laatste jaren schaars. Inhuren.com kan in principe door heel Nederland een geschikte heftruckchauffeur inzetten. Heeft u op korte termijn een heftruckchauffeur nodig? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen met één van onze contactpersonen om de mogelijkheden te bespreken. 

Kan ik ook een man-up truck chauffeur inhuren?

Ja, via Inhuren.com kunt u ook een man-up truck chauffeur (hoogbouwtruck chauffeur) inhuren. Uiteraard beschikt deze medewerker ook over de benodigde certificaten.