inhuren.com medewerker lacht

Gastvrouw inhuren

Bent u op korte termijn op zoek naar een gastvrouw? Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden, tarieven en de werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
inhuren.com medewerker lacht

Gastvrouw nodig?

Bent u op zoek naar een gastvrouw die een bijdrage kan leveren aan een onvergetelijke ervaring voor uw gasten? Een gastvrouw zorgt er namelijk voor dat gasten zich speciaal voelen en warm worden ontvangen. Daarnaast fungeert zij als het perfecte visitekaartje van uw organisatie. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Snel weten waar u aan toe bent!

Bent u op zoek naar een gastvrouw, maar weet u nog niet wat het inhuren van een gastvrouw precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze contactpersonen neemt zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden toe te lichten.

Gecertificeerde medewerkers

Bent u op zoek naar een gastvrouw met een afgeronde horeca opleiding? Of moet iemand beschikken over een aantal jaar praktijkervaring in de horeca? Bij Inhuren.com hebben wij ervaring met verschillende opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan horeca werk.

Het selecteren van kandidaten

Wij zorgen ervoor dat u, op basis van uw wensen, de meest geschikte kandidaten voorgesteld krijgt. Hoe doen wij dit? Wij maken gebruik van een uitgebreide selectieprocedure zodat enkel de beste kandidaten bij ons terecht komen. Wij beschikken daarnaast over een pool aan getalenteerde kandidaten zodat het in de meeste gevallen (niet alle) zelfs mogelijk is om binnen 24 uur personeel aan u uit te zenden.

Tarieven van een gastvrouw 

Voor het inhuren van een gastvrouw hanteren wij een tarief tussen de €20,- en €25,- per uur. De hoogte van het tarief is afhankelijk van de duur van inhuur en de ervaring die onze kandidaten met zich meebrengen. Voor het exacte tarief kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

inhuren.com medewerker lacht

Kandidaten beschikbaar 

U kunt bij Inhuren.com terecht wanneer u op zeer korte termijn op zoek bent naar een gastvrouw. De gastvrouwen die wij beschikbaar hebben zijn altijd per direct inzetbaar.

Medewerker Inhuren.com

Vaste tarieven

Er worden vaste tarieven gerekend wanneer u via Inhuren.com een gastvrouw inhuurt. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan direct een tariefvoorstel aan.

vijf medewerkers inhuren.com

Vooraf weten wat u gaat betalen

U wilt natuurlijk vooraf weten wat u precies gaat betalen en waar u aan toe bent. Wij informeren u dan ook altijd op voorhand over de voorwaarden en tarieven.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een gastvrouw

Voor welke situaties kan ik een gastvrouw inhuren?

Gastvrouwen zijn vaak allround inzetbaar waardoor u hen voor verschillende situaties kunt inplannen. Zo zijn gastvrouwen vaak actief binnen horecabedrijven en winkels, maar bijvoorbeeld ook op evenementen en beurzen.

Heeft Inhuren.com gastvrouwen direct beschikbaar?

Wij kunnen u vaak direct voorstellen aan onze gastvrouwen dankzij onze grote pool. Binnen deze pool beschikken wij over gemotiveerde gastvrouwen die flexibel ingezet kunnen worden bij uw bedrijf. Doe een aanvraag zodat er direct kan worden gekeken of wij een geschikte gastvrouw beschikbaar hebben.

Kan ik ook een gastvrouw voor de langere termijn inhuren?

Ja, onze gastvrouwen zijn ook voor een langere periode inzetbaar binnen uw bedrijf. In principe kunt u de gastvrouw zo lang als u wenst inhuren. Wanneer zij 1040 uur voor u heeft gewerkt, kunt u haar zelfs in dienst nemen zonder tussenkomst van Inhuren.com.

Hoe kan ik mijn opdracht voor een gastvrouw doorgeven?

Dit kan via het online platform van Inhuren.com. Wanneer u zich hier eenmaal heeft ingeschreven, kunt u eenvoudig uw opdrachten doorgeven. U kunt dit wekelijks doorgeven, maar ook dagelijks.

Wat zijn de tarieven voor een gastvrouw?

Wanneer u een gastvrouw inhuurt, dan zijn hier tarieven op van toepassing die afhankelijk zijn van meerdere factoren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een gastvrouw met meerdere jaren ervaring? Of een gastvrouw met specifieke vaardigheden? Dit zijn allemaal zaken die van invloed zijn op onze tarieven. Voor een passend tariefvoorstel kunt u eenvoudig een vrijblijvende aanvraag doen.

Kan ik Engelstalige of internationale gastvrouwen inhuren?

Ja, wij bieden ook gastvrouwen aan die Engels spreken of een andere vreemde taal. U kunt dit aangeven wanneer u een aanvraag doet.