inhuren.com medewerker

Gastheer inhuren

Op zoek naar een gastheer? Bekijk de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van inhuren.com.

Offerte aanvragen
inhuren.com medewerker

Gastheer nodig?

Zoekt u naar een gastheer die uw bedrijf op een representatieve manier kan vertegenwoordigen? Iemand die bijdraagt aan een fijne ervaring voor uw gasten en daarbij uw bedrijfsimago een boost geeft? Wij helpen u binnen enkele dagen aan een geschikte gastheer. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u een gastheer nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een gastheer precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden toe te lichten.

Gecertificeerde gastheren

Bent u op zoek naar een gastheer met een afgeronde opleiding horeca? Of moet iemand een aantal jaar praktijkervaring hebben opgedaan in de horeca? Bij Inhuren.com hebben wij ervaring met verschillende opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan horeca werk.

Het selecteren van kandidaten

Wij zorgen ervoor dat u, op basis van uw wensen, de meest geschikte kandidaten voorgesteld krijgt. Hoe doen wij dit? Wij maken gebruik van een uitgebreide selectieprocedure zodat enkel de beste kandidaten bij ons terecht komen. Wij beschikken daarnaast over een pool aan kandidaten zodat het in de meeste gevallen (niet alle) zelfs mogelijk is om binnen 24 uur personeel aan u uit te zenden.

Tarieven

Voor het inhuren van een gastheer hanteren wij een tarief tussen de €20,- en €25,- per uur. De hoogte van het tarief is afhankelijk van de duur van inhuur en de ervaring die onze kandidaten met zich meebrengen. Voor het exacte tarief kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

inhuren.com medewerker

Kandidaten beschikbaar

Inhuren.com biedt direct inzetbare gastheren. Wij hebben dan ook altijd een geschikte gastheer beschikbaar die door u kan worden ingehuurd.

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vaste tarieven

Wanneer u een gastheer inhuurt, worden hier vaste kosten voor gerekend. Wij sturen u graag een passend tariefvoorstel toe.

Medewerker Inhuren.com

Vooraf weten wat u gaat betalen

Benieuwd waar u precies aan toe bent? Wij sturen u voordat u een gastheer inhuurt belangrijke informatie over de tarieven en voorwaarden toe.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een gastheer

Voor welke situaties kan ik een gastheer inhuren?

Een gastheer kan ingezet worden voor verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan het begeleiden van klanten bij een autoshowroom, het te woord staan van bezoekers op een beurs en het verwelkomen van gasten bij een restaurant. In principe kan een gastheer overal worden ingezet waarbij klantgerichtheid hoog in het vaandel staat.

Heeft Inhuren.com gastheren direct beschikbaar?

In de meeste gevallen kunnen wij u direct voorstellen aan een ervaren gastheer. Wij beschikken over een grote pool aan gastheren waardoor er altijd wel iemand bij u kan worden ingezet. Houd er rekening mee dat het kan voorkomen dat we eerst op zoek moeten naar een geschikte gastheer indien u bijvoorbeeld op zoek bent naar iemand met specifieke vaardigheden.

Kan ik ook een gastheer voor de langere termijn inhuren?

Jazeker, onze gastheren zijn ook voor een langere termijn inzetbaar binnen uw organisatie. U kunt zelf bepalen voor hoe lang u de gastheer inhuurt. Heeft de medewerker 1040 uur bij u gewerkt? Dan kunt u hem zelfs geheel van ons overnemen.

Hoe kan ik mijn opdracht voor een gastheer doorgeven?

Uw opdrachten geeft u gemakkelijk door via het online platform van Inhuren.com. Op deze manier kunt u gemakkelijk uw planning doorgeven. Ideaal als u de gastheer op wisselende momenten nodig heeft. Onze planners zorgen ervoor dat de gastheer op het juiste moment op locatie aanwezig is.

Wat zijn de tarieven voor een gastheer?

Wanneer u een gastheer inhuurt, dan bent u natuurlijk benieuwd naar het bijbehorende tarief. U kunt daarvoor het beste een vrijblijvende aanvraag doen. Zo weet u direct waar u aan toe bent. De tarieven verschillen namelijk per situatie waardoor we u pas na de aanvraag een helder tarief kunnen toesturen.

Kan ik Engelstalige of internationale gastheren inhuren?

Ja, dat is mogelijk. Geef aan onze specialist door dat u op zoek bent naar een Engelstalige of internationale gastheer. Wij houden hier dan rekening mee tijdens het inzetten van een gastheer binnen uw bedrijf.