medewerker inhuren.com balie

Front office medewerker inhuren

Op zoek naar een front office medewerker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
medewerker inhuren.com balie

Front office medewerker nodig?

Bent u op zoek naar een front office medewerker die de receptie beheert als eerste aanspreekpunt voor de klant? Heeft u iemand nodig die voor langere tijd verantwoordelijk is voor het klantencontact binnen uw organisatie? Via Inhuren.com kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen en een geschikte front office medewerker inhuren voor korte of lange termijn. Gelijk geholpen worden? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Taken en verantwoordelijkheden

De taken en verantwoordelijkheden van een front office medewerker zijn uiteenlopend. Zo beantwoord de front office medewerker bijvoorbeeld telefoontjes en mailtjes van klanten. Daarnaast is een front office medewerker vaak het eerste aanspreekpunt van collega’s en klanten van de organisatie. Een front office medewerker beschikt daarom vaak over uitstekende communicatieve vaardigheden en kan werken onder hoge druk.

Onze werkwijze 

Wanneer u via ons een front office medewerker inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een front office medewerker in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met ons hoofdkantoor of bellen naar onze specialist Wouter via 085 488 11 12. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Voordelen van Inhuren.com 

De inhuur van flexibele front office medewerkers via Inhuren.com brengt vele voordelen met zich mee. Hierbij kunt u onder andere denken aan voordelen zoals:

  • Geen werkgeversrisico’s, de inhuur van uitzendkrachten is geheel vrij van werkgeversrisico’s;
  • U bent geen tijd kwijt aan administratieve zaken zoals de uitbetaling van de uitzendkrachten, dit doet Inhuren.com allemaal voor u;
  • De inhuur van personeel is 100% flexibel, de uitzendkrachten worden alleen betaald voor de daadwerkelijk gewerkte uren;
  • Zodra u een opdracht heeft doorgegeven, gaat onze recruiter direct voor u aan de slag om een geschikte kandidaat te vinden;
  • Inhuren.com is actief in heel Nederland en beschikt over een kantoor in Amsterdam en Den Haag waar alle sollicitatiegesprekken plaats vinden.

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u een front office medewerker nodig, maar weet u nog niet precies wat het inhuren van een front office medewerker precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend wat informatie aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt contact met u op om vrijblijvend alle mogelijkheden toe te lichten. Geen tijd hiervoor? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vaste tarieven 

Inhuren.com rekent met vaste tarieven wanneer u een front office medewerker inhuurt. U weet dus direct waar u aan toe bent zonder verrassingen achteraf.

inhuren.com medewerker lacht

Gespecialiseerde front office medewerker

Wij leveren alleen gespecialiseerde front office medewerkers. Zij hebben dus al bij verschillende opdrachtgevers als front office medewerker gewerkt.

Medewerker Inhuren.com

Digitale urenverwerking en facturatie 

Huurt u via Inhuren.com een medewerker in? Dan kunt u de gewerkte uren en facturen gemakkelijk terugvinden in het online platform.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een front office medewerker

Voor welke werkzaamheden kan ik een front office medewerker inhuren?

Een front office medewerker vervult bij de receptie diverse werkzaamheden. Zo kan een front office medewerker ingezet worden voor het plannen van afspraken, het ontvangen van bezoekers en het ondersteunen van de klantenservice. Daarnaast kan een front office medewerker ook verantwoordelijk zijn voor het aannemen van klachten en het uitvoeren van administratieve taken.

Wat als ik een Engelstalige of internationale front office medewerker nodig heb?

Ook hier kunnen wij in bemiddelen! Mocht u een front office medewerker zoeken die een vreemde taal beheerst, dan kunt u dit doorgeven tijdens uw aanvraag. Wij houden hier dan rekening mee bij het inzetten.

Heeft Inhuren.com bij ziekte of uitval van de front office medewerker een vervanger?

Mocht een front office medewerker ziek worden of om een andere reden uitvallen, dan doen wij ons uiterste best om voor een vervanger te zorgen. Inhuren.com beschikt namelijk altijd over reserves zodat het werk niet stil komt te liggen. Echter kan het in uitzonderlijke gevallen gebeuren dat ook de reserves niet beschikbaar zijn. In dat geval zorgen wij ervoor dat u zo spoedig mogelijk weer voorzien bent van een front office medewerker.

Heeft Inhuren.com direct inzetbare front office medewerkers beschikbaar?

Heeft u met spoed een front office medewerker nodig? Wij gaan direct voor u aan de slag om een geschikte kandidaat aan uw bedrijf te koppelen! Afhankelijk van de gevraagde vaardigheden en ervaring van de front office medewerker en de locatie van uw bedrijf kunnen wij u in de meeste gevallen al binnen een week voorstellen aan een gemotiveerde medewerker.

Wat kost het inhuren van een front office medewerker?

De tarieven zijn per situatie verschillend en zijn afhankelijk van meerdere factoren. U kunt het beste een aanvraag doen bij onze specialist zodat er een tariefvoorstel opgesteld kan worden.

3 medewerkers student inhuren.nl