administratief medewerker computer

Freelance opdrachten studenten

Op zoek naar studenten die op freelance basis opdrachten kunnen uitvoeren?

Offerte aanvragen
ict medewerker

Freelance studenten van Inhuren.com

Het inhuren van een freelance student kan u veel voordelen opleveren. Zo steekt een freelance student naast zijn of haar studie veel tijd in de ontwikkeling van zijn of haar talent. Freelance studenten ten overstaande van ervaren freelancers kunnen soms een voordelige keuze zijn wanneer u bijvoorbeeld met een kleinschalig of creatief project te maken heeft. De studenten zijn gedreven en steken tijd en energie in de ontwikkeling van hun kwaliteiten. Op zoek naar studenten die op freelance basis opdrachten kunnen uitvoeren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

VAR verklaring

Tegenwoordig hebben freelancers, studenten of ervarene, altijd een VAR verklaring nodig. Voordat een student freelancer voor u aan de slag kan gaan, moet deze in het bezit zijn van een VAR WUO. Dit is het bewijs dat de student staat ingeschreven als zzp’er en erkend is door het UWV en de belastingdienst. Wanneer een student freelancer in het bezit is van een VAR ROW of helemaal geen VAR dan loopt u risico’s. In dit geval kan er het best gekozen worden voor het inhuren op uitzendbasis. Het uitzendbureau neemt dan de administratieve lasten over.

Wat is het tarief van een freelance student?

Voor het inhuren van een student freelancer hanteren wij een vast tarief per uur. Het precieze tarief hangt echter af van een aantal factoren; de functie, werkzaamheden, vereisten en gevraagde ervaring. Zo kunt u bijvoorbeeld een student freelancer inhuren voor grafische vormgeving, een freelance koerier of freelance onderzoek student. De tarieven verschillen echter per bedrijfstak en ervaring van de freelancer. Wilt u het exacte tarief weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: 085 488 11 00.

Wat kunt u van onze werkwijze verwachten?

  • Zodra u een aanvraag heeft gedaan, gaan onze specialist gelijk aan de slag;
  • Onze specialist neemt contact met u op voor een persoonlijke aanpak;
  • Nadat u onze specialist gesproken heeft, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
  • Op korte termijn stelt onze specialist een lijst met geschikte kandidaten voor;
  • Uiteindelijk bepaalt u zelf met wie u een kennismakingsgesprek inplant en wie u wilt inhuren.

Aanmelden freelancer:

Onze specialist

werknemer

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

Zo werkt het inhuren platform

Medewerker Inhuren.com

Schrijf je in!

Schrijf uw bedrijf in op het platform van Inhuren.com en maak een eigen account aan. Eén van onze contactpersonen maakt direct uw werkgeversprofiel in orde. 

inhuren.com medewerker met klant

Maak een profiel aan

Presenteer jezelf op een eenvoudige wijze, flexmedewerkers kunnen zien welk bedrijf je bent en wat je graag doet. Je CV opbouwen gaat makkelijk via het online stappenplan.

medewerker laptop

Plaats een opdracht

Op uw eigen profiel kunt u opdrachten plaatsen en aangeven waar, wanneer en hoeveel flexmedewerkers u nodig heeft. De flexmedewerkers kunnen zich daarna zelf aanmelden voor de klus.

inhuren.com medewerker gereedschap

Bekijk wie er komt werken!

De flexmedewerkers hebben een eigen profiel met foto, belangrijke persoonsgegevens en werkervaring. Zo kunt u gemakkelijk zien wie er bij u komt werken.

2 medewerkers inhuren.com overleg

Beoordeel de flexmedewerker

Wanneer de klus is voltooid, kunt u de flexmedewerkers beoordelen. Tevreden? Geef dan 4 of 5 sterren. Niet tevreden? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

vijf medewerkers inhuren.com

Digitale urenverwerking

Op het online platform verwerken wij alle gegevens digitaal. Zo worden ook alle uren digitaal verwerkt en goedgekeurd.

Veel gestelde vragen

We helpen je graag op weg

Hoe kan ik een freelancer inhuren via Inhuren.com

Bent u op zoek naar een student freelancer die op korte termijn verschillende werkzaamheden kan overnemen binnen uw organisatie? Of wilt u graag een student freelancer inhuren voor een tijdelijk project? Neem dan contact op met één van onze contactpersonen via 085 488 11 00 of vraag een offerte aan

Werkt Inhuren.com door heel Nederland?

Inhuren.com helpt organisaties door heel Nederland aan geschikt flexibel personeel, zo ook aan student freelancers. Inhuren.com werkt al een geruime tijd met student freelancers die op korte termijn of voor een gedurende lange periode opdrachten willen uitvoeren. Omdat student freelancers ook vaak vanaf een eigen locatie kunnen werken, kunt u door heel Nederland een geschikte freelancer inhuren. Neem voor meer informatie contact op met één van onze contactpersonen via 085 488 11 00 of vraag een offerte aan. 

Kan ik binnen 24 uur een freelancer inhuren?

Heeft u een spoedopdracht waarvoor u een freelancer nodig hebt? In veel gevallen (helaas niet alle) kan Inhuren.com binnen 24 uur personeel aan u uitzenden. Neem voor meer informatie contact op met 085 488 11 00 of doe een aanvraag via één van onze beroepen pagina’s.

Levert Inhuren.com personeel aan particulieren?

Het is voor particulieren helaas niet mogelijk om aan particulieren te leveren. 

Wat kan ik van een freelancer via Inhuren.com verwachten?

Voordat Inhuren.com een freelance student aan het werk zet bij een klant, gaan de potentiële kandidaten door een strenge screening heen. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kijken wij of de potentiële freelancer geschikt is voor een opdracht. Daarnaast is de inhuur van personeel via Inhuren.com heel erg flexibel. Zo kunt u een freelancer voor tijdelijke opdrachten, vaste uren of flexibele uren per week inhuren. Neem voor meer informatie over de inhuur van een freelancer contact op via 085 488 11 00 of vraag een offerte aan.