Veel gestelde vragen

Het antwoord op je vragen

Werkgevers

Hoe gaat inhuren.com te werk?

Na de aanvraag van informatie neemt een van onze medewerkers contact met u op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Indien wij u verder kunnen helpen ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Gaat u akkoord? Dan ontvangt u binnen 7 dagen een of meerdere voorstellen (zonder kosten). Vervolgens gaat de door u gekozen kandidaat bij u op gesprek na onze eigen intake. Bent u tevreden? Dan kunt u – indien wederzijdse klik – de kandidaat per direct inhuren.

Kan ik binnen 24 uur personeel inhuren?

Heeft u een spoedopdracht waarvoor extra personeel nodig is? In veel gevallen (helaas niet alle) kan Inhuren.com binnen 24 uur personeel aan u uitzenden. Voor meer informatie bel naar 085 488 11 00 of doe een aanvraag via één van onze beroepen pagina’s.

Is Inhuren.com alleen actief in Den Haag?

Inhuren.com heeft op dit moment een hoofdkantoor in Den Haag en ook een kantoor in Amsterdam. Op beide locaties worden sollicitatiegesprekken met potentiële uitzendkrachten gevoerd, maar zijn ook dagelijks medewerkers van Inhuren.com aan het werk. Inhuren.com is niet alleen actief in Den Haag en levert vakbekwaam personeel door heel Nederland, en kan dus ook klanten op alle gewenste locaties in het land bedienen.

Wat is de specialisatie van Inhuren.com?

Inhuren.com is een ervaren uitzendbureau in de logistiek en transport, maar ook de zakelijke dienstverlening. Door de jarenlange ervaring van onze recruiters weten wij vaak precies waar een opdrachtgever naar op zoek is. Dagelijks zetten wij meer dan 70 mensen in op logistieke en transport klussen. Maar via Inhuren.com kunnen opdrachtgevers ook vaste vacatures laten invullen en tijdelijke opdrachten uitgeven. Onze specialisatie hierin is om op zeer korte termijn (meestal 1 tot 4 dagen) een geschikte kandidaat voor te stellen. Daarnaast zijn wij het eerste uitzendbureau in Nederland die een online platform op de markt heeft gebracht.

Hoeveel kost inhuren op personeel op uitzendbasis?

Dit is afhankelijk van de volgende factoren: – Bruto uurloon uitzendkracht; – Moeilijkheidsgraad werkzaamheden; – Duur van de inhuur; – Eventuele overname. De punten kunt u bespreken door vrijblijvend informatie aan te vragen of door te bellen naar 085 488 11 00.

Op welk termijn stellen jullie geschikte kandidaten voor?

Voor logistieke opdrachten kunt u via het online platform van Inhuren.com een opdracht plaatsen. Zodra de opdracht op het platform staat, kunnen logistieke flexmedewerkers direct reageren op de opdracht. Mocht u op zoek zijn naar een flexmedewerker (zakelijke dienstverlening) voor langere termijn of wilt u een flexmedewerker plaatsen op een project? Inhuren.com streeft er hierbij altijd naar om binnen een week een geschikte kandidaat voor te stellen. Meer weten over de termijnen rondom het voorstellen van een geschikte kandidaat? Neem dan telefonisch contact op met ons op via 085 488 11 00.

Is Inhuren.com een online uitzendbureau?

Nee Inhuren.com is geen online uitzendbureau. Wij werken voornamelijk op de reguliere manier van uitzenden, maar hebben sinds kort een online platform. Wanneer bedrijven bij ons vaker inhuren, kunnen zij via hun eigen account opdrachten plaatsen. Daarnaast worden alle sollicitatiegesprekken op één van onze kantoren gevoerd en zijn onze specialisten continue op alle manieren mogelijk in contact met de opdrachtgevers.

Hoe flexibel is de inhuur van personeel via Inhuren.com?

Via Inhuren.com kunt u een flexmedewerker inhuren vanaf 4 uur per dag. Onze grote pool aan verschillende flexmedewerkers maakt de inhuur van personeel zeer flexibel. Mede dankzij onze grote pool kunnen wij, indien nodig, flexmedewerkers op zeer korte termijn voor u inzetten. Neem contact met ons op voor meer informatie rondom de flexibiliteit van Inhuren.com.

Is het mogelijk om een flexmedewerker over te nemen?

Als opdrachtgevers bieden wij u de mogelijkheid om een flexmedewerker na 1040 gewerkte uren vrijblijvend in dienst te nemen.

Hoe snel kunnen jullie kandidaten voorstellen voor een vaste vacature?

Een vaste vacature vergt vaak extra tijd om de juiste kandidaat voor te vinden. Inhuren.com streeft er hierbij naar om binnen een week geschikte kandidaten voor te stellen. Heeft u vragen over vaste vacatures? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 488 11 00. 

Wat als een flexmedewerker niet naar behoren functioneert?

Het online platform biedt de mogelijkheid om logistieke flexmedewerkers te beoordelen. Na elke klus kunt a.d.h.v. sterren aangeven hoe u de flexmedewerker heeft ervaren. Mocht een flexmedewerker niet naar behoren hebben gefunctioneerd, kunt u een opmerking toevoegen bij de beoordeling. Eén van onze contactpersonen zal dan zo snel mogelijk contact opnemen met de flexmedewerker en met u. Indien nodig zal het contract met de flexmedewerker worden ontbonden. Wanneer u een zakelijke flexmedewerker inhuurt en u bent niet tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden, of de werkhouding van de flexmedewerker, kunt u dit altijd telefonisch doorgeven aan één van onze contactpersonen. Neem voor meer informatie contact op via 085 448 11 00. 

Wat is het opzegtermijn bij een samenwerking met Inhuren.com

In de eerste 78 weken kunt u per gewerkt uur opzeggen. U bent dus in de eerste 78 weken niet verplicht om de samenwerking met Inhuren.com voort te zetten.

Werknemers

Wanneer krijg ik mijn uitbetaling binnen?

De uitbetaling van alle gewerkte uren in een bepaalde week, volgen altijd op de donderdag de week erna. 

Waar kan ik vragen over mijn loonstrook stellen?

Voor alle vragen over loonstroken, uitbetalingen en urenverwerking kun je mailen naar support@inhuren.com. 

Waar kan ik mijn uren verwerken?

Via het digitale platform worden alle uren verwerkt. Zodra je alle uren hebt ingevuld, keurt de werkgever de gewerkte uren goed. Zo heb je altijd het overzicht en weet je zeker dat je de juiste uren krijgt uitbetaald. 

Wat als ik het wachtwoord van mijn account ben vergeten?

Wachtwoord vergeten? Geen probleem! Via het digitale platform kun je gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik op wachtwoord vergeten en volg de instructies. 

Krijg ik mijn werkschoenen en werkbroek vergoed?

Nadat je met onze planner kennis hebt gemaakt, zorgen wij ervoor dat je met een geschikte werkbroek en werkschoenen aan de slag kan gaan. Mochten wij je maat niet op voorraad hebben, kun je een vergoeding aanvragen en zelf de werkschoenen aanschaffen.

Worden mijn reiskosten uitbetaald?

Uitbetaling van de reiskosten verschilt per klant en staat van te voren duidelijk vermeld bij alle vacatures en opdrachten. Neem voor extra informatie over de uitbetaling van de uren contact op met één van onze contactpersonen via 085 488 11 00.

Wat zijn de overwerk- en nachttoeslagen?

Een logistiek- of transport gericht baantje betekent ook dat je soms in de nacht aan het werk bent of overuren moet draaien bij een grote klus. Hiervoor gelden er verschillende toeslagen per bedrijf waarvoor je een klus draait. Bij elke vacature wordt dit van te voren duidelijk vermeld. Voor meer informatie over overuren of toeslagen kun je contact opnemen met één van onze contactpersonen via 085 488 11 00.

Waar staat het verschil tussen bruto en netto op mijn loonstrook?

Achter het ‘loon normale uren’ kun je het bruto loon vinden en achter ‘netto te betalen’ staat het netto loon vermeld.

Kan ik ook per vier weken worden uitbetaald?

Bij Inhuren.com krijg je wekelijks op donderdag uitbetaald. Het is ook mogelijk om je salaris per vier weken uitbetaald te krijgen. Mocht je dit graag willen, kun je contact opnemen met support@inhuren.com.

Online platform

Hoe kan ik inloggen op mijn account?

Wanneer u op de website van Inhuren.com bent, kunt u gemakkelijk op het platform inloggen. Klik bovenaan op opdrachten of log hier in. Wanneer u nog geen account hebt, kunt u deze aanmaken met behulp van jouw persoonlijke gegevens. Wanneer je problemen hebt met inloggen of een account aanmaken, kunt u altijd contact opnemen met één van onze contactpersonen.

Hoe kan ik een opdracht plaatsen?

Via het platform kunt u als werkgever op uw eigen account gemakkelijk een opdracht plaatsen. Beschrijf de opdracht kort, voeg een datum & werktijden toe en het aantal gewenste werknemers. U als werkgever krijgt standaard opties zoals een verplichting tot bijvoorbeeld een werkbroek, werkschoenen, rijbewijs en een beschrijving van de organisatie. 

Wie kan mijn geplaatste opdrachten allemaal zien?

De geplaatste opdrachten zijn niet zichtbaar voor derden en dus ook niet voor andere opdrachtgevers. Alleen geschikte flexmedewerkers zijn bevoegd om de geplaatste opdrachten in te zien. Mocht u als werkgever hebben aangegeven dat bepaalde flexmedewerkers geen inzicht mogen hebben in opdrachten die u plaatst, dan zal dit ook niet zichtbaar zijn voor de persoon in kwestie. 

Is een account op Inhuren.com gratis?

Een account aanmaken op het online platform van Inhuren.com is gratis en geheel vrijblijvend. Op het online platform biedt Inhuren.com de mogelijkheid om geschikte kandidaten te bekijken, opdrachten te plaatsen en flexmedewerkers te beoordelen. Nadat alle uren zijn geaccordeerd en goedgekeurd worden er pas kosten in rekening gebracht voor alle gewerkte uren van de flexmedewerkers. 

Wat als de flexmedewerker te laat is of niet is komen opdagen?

Wanneer een flexmedewerker door omstandigheden te laat is, zullen wij ten alle tijde contact met u opnemen. Mocht een flexmedewerker te laat zijn door een ongeldige reden kunt u het gelijk doorgeven aan onze planner of contact opnemen met het hoofdkantoor. Volgens juridische richtlijnen zijn wij bevoegd om boetes uit te delen aan de flexmedewerkers. Voor meer informatie over de richtlijnen die Inhuren.com volgt, kunt u contact opnemen met één van onze contactpersonen via 085 488 11 00

Wat als ik een last minute extra mensen of een nieuwe opdracht wil plaatsen?

Heeft u een spoedopdracht waarvoor extra personeel nodig is? In veel gevallen (helaas niet alle) kan Inhuren.com binnen 24 uur personeel aan u uitzenden. Voor een spoedopdracht kunt u het beste contact opnemen met onze planner of het hoofdkantoor. Daarnaast kunt u via het platform altijd een spoedopdracht plaatsen en de flexmedewerkers direct een sms toesturen die de dag ervoor nog voor u hebben gewerkt. Voor meer informatie over een spoedopdracht bel dan naar 085 488 11 00

Hoelang van te voren weet ik of de planning compleet is?

Inhuren.com zorgt er altijd voor dat één dag van te voren voor 13:00 s’middags de planning compleet is en dit tijdig wordt gecommuniceerd naar u als opdrachtgever. Mocht de planning niet compleet zijn, zal de planner van Inhuren.com dit ten alle tijde communiceren en direct contact opnemen voor een oplossing. Meer weten over de planning? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze contactpersonen of bel naar 085 488 11 00.

Kan ik mijn voorkeuren betreft een flexmedewerker aangeven?

Wanneer u een opdracht plaatst op het platform kunnen geschikte flexmedewerkers hierop reageren. U bent zelf bevoegd om na aanmelding, de aanmelding van de flexmedewerker goed te keuren. Mocht een flexmedewerker zich aanmelden die u niet geschikt vindt voor de klus, kunt u deze aanmelding afwijzen. Ook is er een mogelijkheid om flexmedewerkers persoonlijk uit te nodigen die al eerder een klus voor u hebben uitgevoerd. Voor meer informatie over het aangeven van voorkeuren, kunt u contact opnemen via 085 488 11 00.

Kan ik een flexmedewerker beoordelen?

Via het online platform van Inhuren.com bieden we werkgevers meer transparantie door profielen van flexmedewerkers zichtbaar te maken. Op dit profiel staan alle gegevens van de flexmedewerker inclusief zijn of haar werkervaring. Naast contact- en persoonsgegevens, is er voor elke flexmedewerker ook een beoordeling zichtbaar. Nadat een flexmedewerker bij u een klus heeft uitgevoerd, kunt u de flexmedewerker beoordelen aan de hand van sterren. Bij 1 tot 2 sterren, kunt u altijd een opmerking toevoegen waarom u niet tevreden bent over de betreffende flexmedewerker. Zo kan Inhuren.com direct contact opnemen met de betreffende flexmedewerker en zijn of haar werkzaamheden bespreken. Naast dat u zelf beoordelingen kunt geven, zijn beoordelingen van andere opdrachtgevers ook zichtbaar op het profiel van de flexmedewerker. 

Kunnen de flexmedewerkers ook opdrachtgevers beoordelen?

Naast dat u als opdrachtgever de mogelijkheid heeft om flexmedewerkers te beoordelen, bieden wij deze mogelijkheid ook aan flexmedewerkers. De flexmedewerkers kunnen na een klus u als werkgever ook een beoordeling geven. Mocht de flexmedewerker ontevreden zijn of een opmerking hebben, dan nemen wij uiteraard direct contact op met de desbetreffende flexmedewerker en u als opdrachtgever.

Welke gegevens kan ik inzien van flexmedewerkers?

Om opdrachtgevers meer transparantie te bieden als het aankomt op de flexmedewerkers kunt via het online platform van Inhuren.com alle gegevens inzien van de flexmedewerkers. Als opdrachtgever heeft u inzicht in alle gegevens van een flexmedewerker. Zo kunt u o.a. persoons- & contactgegevens, benodigde certificaten zoals een VCA-certificaat of rijbewijs inzien. Wilt u meer informatie omtrent het inzien van gegevens via het online platform, neem dan contact op met één van onze contactpersonen door te bellen naar: 085 488 11 00. 

Waar kan ik de uren van flexmedewerkers goedkeuren?

Via het online platform van Inhuren.com kunt u gemakkelijk de uren van flexmedewerkers controleren en goedkeuren. Tevens is er een mogelijkheid voor de flexmedewerkers om bijlagen up te loaden. Zo kunt u indien nodig de urenbriefjes van de flexmedewerkers controleren. Op den duur wil Inhuren.com overstappen naar digitale urenbriefjes, maar voorlopig bieden we nog de mogelijkheid om de urenbriefjes met pen en papier af te laten tekenen. Nadat u de uren heeft goedgekeurd, zal één van onze medewerkers de uren accorderen en uitbetalen aan de flexmedewerker.