inhuren.com medewerkers klussen

Facilitair medewerker inhuren:

Op zoek naar een facilitair medewerker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van inhuren.com.

  • Ervaren facilitair medewerkers
  • Grote pool beschikbaar 
  • Online de planning doorgeven
Offerte aanvragen
inhuren.com medewerkers klussen

Facilitair medewerker

Bent u eenmalig op zoek naar iemand voor de diverse huishoudelijke taken binnen uw organisatie? Of heeft u op wisselende momenten een medewerker nodig voor het uitvoeren van de huishoudelijke werkzaamheden? Via ons platform kunt u direct een facilitair medewerker inhuren. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

De facilitair medewerkers van Inhuren.com

Het uitzenden van logistiek personeel behoort tot één van de specialisaties van Inhuren.com. Onze facilitair medewerkers beschikken over veel ervaring aangezien zij al op meerdere projecten door ons zijn ingezet. U bent dus gegarandeerd van een medewerker die weet wat hij doet.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een facilitair medewerker in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een facilitair medewerker inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vaste tarieven 

Er worden vaste inhuurtarieven gerekend wanneer u een facilitair medewerker inhuurt. Wij sturen u graag een gepast tariefvoorstel toe.

vijf medewerkers inhuren.com

Ervaren facilitair medewerker 

Wij zetten dagelijks facilitair medewerkers in bij bedrijven door heel Nederland. De facilitair medewerker die u inhuurt, beschikt dan ook over ruime ervaring.

inhuren.com medewerker met klant

Grote pool beschikbaar

Heeft u op korte termijn een facilitair medewerker nodig? Dankzij de grote pool aan personeel kunnen wij direct een geschikte medewerker bij u plaatsen.

inhuren.com medewerker laptop

Reserves tot uw beschikking 

Mocht er een keer een medewerker uitvallen, dan gaan wij altijd op zoek naar een gepaste oplossing. Meestal kunnen wij zelfs direct een vervanger regelen voor u.

Medewerker Inhuren.com

Online de planning doorgeven 

Geef uw planning en opdrachten door via het online platform. Het platform geeft tevens een overzicht van alle ingeplande medewerkers en gewerkte uren.

2 inhuren.com medewerkers in auto

Vooraf weten wie er komt 

Wij geven voordat de dienst van start gaat wat meer informatie over de ingeplande medewerker. Deze informatie vindt u terug in uw account.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een facilitair medewerker

Voor welke werkzaamheden kan ik een facilitair medewerker inhuren?

U kunt een facilitair medewerker onder andere inhuren voor het ontvangen van bezoekers, het verzorgen van de catering en het inkopen van goederen. Daarnaast is een facilitair medewerker ook inzetbaar voor het uitvoeren van onderhoudsklussen en schoonmaakwerkzaamheden en het rondbrengen van de post.

Wat kost een facilitair medewerker?

Voor meer informatie over de kosten van een facilitair medewerker kunt u het beste een vrijblijvende aanvraag doen. De kosten zijn namelijk van meerdere factoren afhankelijk. Door het indienen van een aanvraag kunt u uw personeelsbehoefte bespreken met de specialist zodat er een gepast tariefvoorstel voor u kan worden opgesteld.

Hoe kan ik mijn planning doorgeven?

Via het platform van Inhuren.com kunt u heel eenvoudig de planning doorgeven. U kunt zo wekelijks of zelfs per dag doorgeven hoeveel man u nodig heeft. De planners van Inhuren.com zorgen er dan voor dat het juiste aantal facilitair medewerkers bij u op locatie aanwezig is.

Beschikken facilitair medewerkers over een VCA?

Het wordt tegenwoordig steeds vaker een vereiste dat medewerkers binnen de logistiek over een VCA beschikken. Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop, ook wanneer u personeel inhuurt via Inhuren.com. Is een VCA ook binnen uw bedrijf verplicht? Dan houden wij hier rekening mee bij het inzetten van de kandidaten binnen uw bedrijf.

Beschikt een facilitair medewerker over een werkbroek en werkschoenen?

Uiteraard! Wanneer onze facilitair medewerkers bij u op locatie verschijnen, zorgen wij ervoor dat zij over de juiste broek en schoenen beschikken. Heeft u specifieke kledingeisen? Breng de specialist van Inhuren.com hier dan van op de hoogte zodat hier rekening mee gehouden kan worden.