vijf inhuren.com medewerkers loods

Extra mankracht inhuren?

Op zoek naar extra mankracht voor een aantal grote klussen? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van inhuren.com.

  • Ervaren medewerkers
  • Grote pool beschikbaar 
  • Vaste tarieven 
Offerte aanvragen
grote pool logistieke medewerkers

Extra mankracht 

Is er binnen uw bedrijf behoefte aan extra mankracht? Inhuren.com heeft voor talloze functies medewerkers beschikbaar die extra mankracht kunnen bieden. Wij beschikken over een grote pool van mankracht. Via ons platform kunt u direct in contact komen met onze medewerkers. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Extra mankracht van Inhuren.com

Wij hebben ons gespecialiseerd in het uitzenden van personeel binnen de logistiek en zakelijke dienstverlening. Wij leveren dan ook op dagelijkse basis extra mankracht aan organisaties door heel Nederland. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring om u goed van dienst te kunnen zijn.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com extra mankracht in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons extra mankracht inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat extra mankracht ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

inhuren.com medewerkers loods

Vaste tarieven 

Benieuwd naar de kosten die u betaalt voor het inhuren van extra mankracht? Neem dan contact op zodat wij u kunnen informeren over de vaste tarieven.

inhuren.com medewerker laptop

Online de diensten doorgeven

Het doorgeven van uw diensten of opdrachten verloopt geheel digitaal via het online platform. Hier vindt u tevens het overzicht van alle ingeplande medewerkers en gewerkte uren.

vijf medewerkers inhuren.com

Grote pool beschikbaar

Wanneer u op zoek bent naar extra mankracht, kunnen wij direct iemand bij u plaatsen dankzij de grote pool aan personeel. Zij zijn allen direct inzetbaar.

inhuren.com medewerker magazijn

Werkbroek, werkschoenen

Huurt u extra mankracht in? Dan zorgen wij voor de werkbroek en werkschoenen. Zo weet u zeker dat de medewerkers representatief op de werkvloer verschijnen.

inhuren.com medewerker

Digitale urenverwerking

Is de dienst afgerond? Dan kunt u in uw account zelf akkoord geven op de gewerkte uren van de ingeplande medewerkers.

medewerker laptop

Online planning bekijken 

Uw doorgegeven planning kunt u terugzien in het platform. U kunt hier tevens eventuele wijzigingen aanbrengen in de planning mocht dit nodig zijn.

Veelgestelde vragen over het inhuren van extra mankracht

Wie zijn de mensen van Inhuren.com die extra mankracht leveren?

Inhuren.com werkt alleen samen met gemotiveerde en hardwerkende mensen. Vaak zijn dit mannen en vrouwen tussen 18 en 35 jaar oud. Over het algemeen wordt gewerkt met studenten, net afgestudeerden, mensen die al jaren in de logistiek hebben gewerkt en mensen die vanuit het buitenland in Nederland zijn komen wonen. U kunt er verder van uitgaan dat wij extra mankracht leveren die beschikt over een VOG.

Hoe lang moet ik extra mankracht minimaal inhuren?

U dient extra mankracht voor minimaal drie uur per dag in te huren.

Beschikken de medewerkers over werkschoenen en een werkbroek?

Ja, de medewerkers komen in een eigen werkbroek en werkschoenen naar de klus. U weet daarom altijd zeker dat zij er representatief en net uitzien.

Waar kan ik mijn planning doorgeven?

U kunt wekelijks of dagelijks uw planning voor het personeel doorgeven via het online platform. Zodra u heeft doorgegeven hoeveel medewerkers u nodig heeft en wanneer, zal het juiste personeel worden ingezet op uw klus.

Wat kost het inhuren van extra mankracht per uur?

U kunt rekening houden met vaste uurtarieven wanneer u extra mankracht inhuurt. Wel zo fijn, aangezien u direct weet waar u aan toe bent zonder verborgen kosten. Neem contact op met één van onze medewerkers voor een tariefvoorstel.

Ik ben particulier. Kan ik dan extra mankracht inhuren?

Helaas levert Inhuren.com geen extra mankracht aan particulieren.