Over ons Inhuren.com

Extra handjes inhuren?

Extra handjes inhuren voor een aantal zware klussen? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

  • Ervaren extra handjes
  • Reserves tot uw beschikking
  • Vooraf weten wie er komt
Offerte aanvragen
Over ons Inhuren.com

Extra handjes

Kunt u wel wat extra handjes gebruiken binnen uw bedrijf? Inhuren.com beschikt over direct inzetbare medewerkers die extra handjes leveren. U kunt onze medewerkers voor zowel een kortdurend project als een langdurige periode inhuren. Kom via ons platform direct in contact met extra handjes. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

De extra handjes van Inhuren.com

Inhuren.com zendt dagelijks extra handjes uit aan opdrachtgevers door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van logistiek personeel. Wanneer u via ons extra handjes inhuurt, bent u gegarandeerd van een ervaren medewerker met VCA en eigen werkkleding.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com extra handjes in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige 

Wanneer u via ons extra handjes inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat medewerkers ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

medewerker laptop

Vaste tarieven 

Voor het inhuren van een extra handjes worden vaste tarieven gerekend, hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Neem contact op voor een tariefvoorstel.

inhuren.com medewerker handig

Ervaren extra handjes 

De extra handjes die bij u worden ingezet, beschikken over ruime ervaring in het vakgebied. De medewerker kan dus direct bij u aan de slag zonder inwerkprocedure.

vijf medewerkers inhuren.com

Grote pool beschikbaar 

Inhuren.com beschikt over een grote pool aan extra handjes. U kunt de extra handjes uit de pool voor zowel een lange als een korte periode inhuren.

handige jongens inhuren.com

Vooraf weten wie er komt

U kunt al voordat de dienst begint belangrijke informatie over de ingeplande medewerkers in uw account vinden. Hier vindt u bijvoorbeeld de namen, contactgegevens en certificaten.

inhuren.com medewerker met klant

Online de planning bekijken 

U bekijkt uw planning en diensten eenvoudig via het online platform. U kunt hier verder ook oudere diensten en een overzicht van de ingeplande medewerkers en gewerkte uren terugvinden.

inhuren.com medewerkers loods

Reserves tot uw beschikking

We gaan er niet vanuit, maar het kan altijd voorkomen dat een medewerker uitvalt. Wij gaan in dat geval uiteraard op zoek naar een oplossing en proberen om direct een vervanger te regelen.

Veelgestelde vragen over het inhuren van extra handjes

Wie zijn de extra handjes van Inhuren.com?

Wanneer u extra handjes inhuurt via Inhuren.com, heeft u over het algemeen te maken met mannen en vrouwen tussen de 18 en 35 jaar oud. Voor uitzendkrachten is werken via Inhuren.com onder meer aantrekkelijk vanwege het feit dat er met veel verschillende collega’s wordt gewerkt. In onze pool bevinden zich bijvoorbeeld studenten, net afgestudeerden, mensen die vanuit het buitenland in Nederland zijn komen wonen en mensen die al jaren in de logistiek hebben gewerkt. Alle medewerkers die extra handjes leveren, beschikken over een aantoonbare VOG. Daarnaast kunt u er dankzij onze strenge wervingsprocedure vanuit gaan dat de medewerker die u inhuurt betrouwbaar is en een harde werker.

Hoe lang moet ik extra handjes minimaal inhuren?

De minimale inhuur van extra handjes is drie uur per dag.

Beschikken de medewerkers over werkschoenen en een werkbroek?

Wij zorgen er uiteraard voor dat de extra handjes die u inhuurt over geschikte werkschoenen en een werkbroek beschikken.

Waar kan ik mijn planning doorgeven?

U kunt gemakkelijk uw planning doorgeven via het platform van Inhuren.com. Hier kunt u op ieder moment aangeven wanneer u extra handjes nodig heeft en hoeveel er precies nodig zijn. Aan de hand van uw ingevulde planning zorgen wij ervoor dat het juiste aantal personeel bij u op locatie aanwezig is op de door u gewenste momenten.

Wat kost het inhuren van extra handjes per uur?

Inhuren.com rekent vaste uurtarieven voor het inhuren van extra handjes. Voor het exacte tarief kunt u het beste een aanvraag doen bij één van de medewerkers van Inhuren.com. Zo weet u meteen waar u aan toe bent met betrekking tot de uurtarieven.

Ik ben particulier. Kan ik dan extra handjes inhuren?

Helaas levert Inhuren.com geen extra handjes aan particulieren. Wij leveren alleen aan organisaties.