Expeditiemedewerker

Op zoek naar informatie over een expeditiemedewerker? Bekijk hieronder de taken, het salaris van de expeditiemedewerker en de mogelijkheden van Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Wat is een ”expeditiemedewerker”?

Een expeditiemedewerker, ook wel een expediteur of logistiek medewerker, is werkzaam in een magazijn van een distributiecentrum. Een expeditiemedewerker voert verschillende soorten werkzaamheden uit om de inkomende en uitgaande goederenstromen vloeiend te laten verlopen.

De taken en verantwoordelijkheden van een expeditiemedewerker

  • Systemen bijhouden
  • Beladen van vrachtwagens
  • Controleren van producten
  • Goederen opslaan op locatie
  • Verzendklaar maken van orders
  • Administratieve taken verrichten
  • Verwerken van inkomende goederenstromen

Welke bedrijven huren een expeditiemedewerker in?

Veel verschillende soorten bedrijven in verschillende branches kunnen expeditiemedewerkers inhuren. Het zijn in ieder geval bedrijven die actief zijn binnen de transportsector, door de inkomende en uitgaande goederenstroom.

Wat is het salaris van een expeditiemedewerker?

Een expeditiemedewerker verdient gemiddeld tussen de €1.700 en €2.500 bruto per maand. De salarissen variëren met regelmaat per persoon. Expeditiemedewerkers hebben namelijk onderling verschillende verantwoordelijkheden en specifieke taken, echter verschilt dit per bedrijf.

Hoe kunt u een expeditiemedewerker vinden?

Via Inhuren.com kunt u vrijblijvend een aanvraag doen en per direct geschikte expeditiemedewerkers voorgesteld krijgen van onze specialist. Wij hebben een grote pool met ervaren expeditiemedewerkers door heel Nederland. Vraag meer informatie aan voor de mogelijkheden en u krijgt direct antwoord op uw vraag.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified