blije medewerker computer

Excel medewerker inhuren

Op zoek naar een Excel medewerker? Bekijk de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van inhuren.com.

offerte aanvragen
medewerker inhuren.com computer

Excel medewerker inhuren 

Bent u binnen uw financiële administratie het overzicht kwijt? Heeft u iemand nodig die bijvoorbeeld nieuwe systemen in Excel ontwikkelt en gegevens invoert en verwerkt? Neem contact met ons op, zodat we u kan helpen aan een ervaren Excel medewerker. Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12.

Gespecialiseerde Excel medewerkers

Zoekt u een Excel medewerker die beschikt over een goede kennis van diverse systemen zoals SQL, BVA en natuurlijk Microsoft Office? Of een medewerker die beschikt over cijfermatig inzicht? Inhuren.com heeft ervaring met opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan Excel werk.

Onze werkwijze

Wij gaan op een effectieve wijze te werk zodat de meest geschikte kandidaten bij u terecht komen.

Onze werkwijze gaat daarbij als volgt:

 • U doet per mail of telefonisch een aanvraag bij onze specialist
 • Onze specialist neemt contact met u op om uw wensen te bespreken
 • Nadat uw wensen kenbaar zijn gemaakt, gaat de specialist op zoek naar een geschikte kandidaat
 • Binnen 7 dagen stellen wij de meest geschikte kandidaten aan u voor
 • U besluit zelf met wie u een kennismaking inplant en wie u inhuurt

Tarieven van een excel medewerker 

Voor het inhuren van een excel medewerker hanteren wij een tarief tussen de €20,- en €25,- per uur. De hoogte van het tarief is afhankelijk van de duur en mate van inhuur plus de ervaring die onze kandidaten met zich meebrengen. Voor het exacte tarief kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons. Direct contact? 085 488 11 12.

De voordelen van personeel inhuren via ons

Besteed niet langer tijd en moeite aan het vinden van goed personeel; wij nemen dit graag uit handen van u! Hieronder onze voordelen op een rijtje:

 • Wij regelen het verlonen van de loodsmedewerker; dit scheelt u kostbare tijd
 • De zoektocht naar geschikt personeel en het voorgesteld krijgen van kandidaten is geheel kosteloos voor u. U betaalt dus pas zodra u een kandidaat inhuurt
 • 100% flexibele inhuur! U betaalt de loodsmedewerker dus alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren
 • De loodsmedewerker hoeft u niet door te betalen bij ziekte of bij het vroegtijdig afronden van de overeenkomst
 • Bij ontevredenheid kunt u onze samenwerking direct stopzetten
 • U loopt geen werkgeversrisico omdat wij de officiële werkgever zijn

Offerte aanvragen

 • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

vijf medewerkers inhuren.com

Kandidaten beschikbaar

De excel medewerkers zijn allen direct inzetbaar. Wij kunnen dan ook op zeer korte termijn een gemotiveerde excel medewerker in uw bedrijf plaatsen.

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vaste tarieven

Voor het inhuren van een excel medewerker worden vaste tarieven gerekend. Neem contact met ons op zodat wij u een tariefvoorstel kunnen doen.

inhuren.com medewerker laptop

Vooraf weten wat u gaat betalen

U wordt allereerst geïnformeerd over alle kosten en voorwaarden die komen kijken bij de inhuur. Zo bent u vooraf direct op de hoogte!

Veelgestelde vragen over het inhuren van een excel medewerker

Voor welke werkzaamheden kan ik een excel medewerker inhuren?

Een excel medewerker is een waardevolle medewerker binnen een bedrijf. Hij of zij kan ingeschakeld worden voor het maken van grafieken en tabellen, het programmeren van nieuwe systemen in Excel en het opstellen van rapportages en overzichten. Ook weet een excel medewerker hoe mutaties in het systeem verwerkt moeten worden en hoe gegevens het beste ingevoerd en verwerkt kunnen worden. Het is een medewerker met een uitstekende kennis van SQL en VBA en daarnaast beschikt hij of zij over een goed cijfermatig inzicht.

Wat zijn de tarieven voor een excel medewerker?

Voor meer informatie over de tarieven die worden gehanteerd voor het inhuren van een excel medewerker kunt u het beste een aanvraag doen bij één van onze medewerkers. Tijdens de aanvraag worden uw wensen en de personeelsbehoefte besproken zodat er een passend tariefvoorstel opgesteld kan worden.

Op welke termijn heeft Inhuren.com kandidaten beschikbaar?

In de meeste gevallen kunnen wij binnen een week een kandidaat binnen uw bedrijf plaatsen. Doe een aanvraag en afhankelijk van uw situatie kunnen wij of direct een medewerker inzetten of op zoek gaan naar een geschikte kandidaat.

Over welke certificaten en diploma's beschikt een excel medewerker?

De exacte certificaten en diploma’s die verplicht zijn voor een excel medewerker, verschillen per organisatie. De meeste excel medewerkers dienen in ieder geval over een MOS en VOG te beschikken. Indien er voor uw bedrijf andere certificaten van toepassing zijn, kunt u dit tijdens uw aanvraag met ons bespreken.

Wat als ik op korte termijn meerdere kandidaten nodig heb?

Heeft u vanwege verzuim of onverwachtse drukte op zeer korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) meerdere excel medewerkers nodig? Dan doen wij ons uiterste best om zo spoedig mogelijk enkele kandidaten voor te stellen. Neem direct contact met ons op zodat we aan de slag kunnen voor u.