2 medewerkers inhuren.com lopen

Evenementen personeel inhuren

Bent u op zoek naar evenementen personeel? Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
2 medewerkers inhuren.com

Personeel voor evenementen

Staat er een groot éénmalig evenement op de planning waar personeel voor nodig is? Of heeft u op diverse en wisselende momenten medewerkers nodig voor de gehele logistiek van het evenement? Wij kunnen uw organisatie direct voorzien van geschikt personeel. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar en kunnen dan ook per week op oproepbasis worden ingezet. Personeel voor evenementen nodig? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De evenement medewerkers van Inhuren.com

Inhuren.com werkt als een bemiddelaar van personeel binnen de logistiek en transport. Wij beschikken over een grote pool van direct inzetbaar personeel voor evenementen. Deze medewerkers worden geselecteerd aan de hand van een uitgebreide wervingsprocedure. Onze pool bestaat dan ook uit medewerkers die op meerdere projecten zijn ingezet. Zij hebben onder andere ervaring met op- en afbouw, sjouw- en verhuiswerkzaamheden en aansluiting en bekabeling. Wij zorgen er daarnaast voor dat het personeel over werkkleding en eventueel over een VCA beschikt.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor een aanvraag kunt u direct contact opnemen met één van onze specialisten. De specialist neemt vervolgens samen met u de aanvraag en de personeelsbehoefte door. Wanneer de werkzaamheden aansluiten bij onze dienstverlening, ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Na uw akkoord kunt u vervolgens een account bij ons aanmaken om zo uw opdrachten door te geven. De inhuur van een medewerker kan hierna direct van start gaan!

Tarieven

Inhuren.com werkt met vaste uurtarieven. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Het exacte tarief is onder andere afhankelijk van de duur van de inhuur, de werkzaamheden en de ervaring van de medewerker. Ook de cao van de opdrachtgever speelt hier een rol in. Voor het exacte tarief kunt u direct een offerte aanvragen. Op basis van uw wensen en de situatie doen wij u vervolgens een vrijblijvend voorstel.

Getalenteerde medewerkers 

Naast evenementen personeel bieden wij ook andere medewerkers aan op het gebied van recreatie. Bekijk hieronder onze mogelijkheden;

Overige 

Wanneer u via ons personeel voor evenementen inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

werknemer

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vaste tarieven 

Wij gaan uit van vaste tarieven wanneer u evenementen personeel inhuurt. Neem contact met ons op zodat wij u een tariefvoorstel kunnen toesturen.

2 meisjes inhuren.com

Online de diensten doorgeven

Zodra u een dienst beschikbaar heeft, kunt u deze op het online platform plaatsen. Ook kunt u hier een overzicht vinden van alle ingeplande medewerkers.

vijf medewerkers inhuren.com

Grote pool beschikbaar 

Wij werken met een grote pool aan evenementen personeel. Zo is er altijd wel een geschikte medewerker beschikbaar om bij u in te zetten.

Veelgestelde vragen over het inhuren van evenementen personeel

Wat voor type evenementen personeel kan ik inhuren?

Wij bieden verschillende soorten personeel aan die u kunt inzetten op uw evenement. In principe is ons evenementen personeel verantwoordelijk voor de gehele logistiek binnen een evenement. Wij bieden evenementen personeel voor de op- en afbouw van de stands, sjouw- en verhuiswerkzaamheden en aansluiting en bekabeling. Heeft u personeel nodig voor andere werkzaamheden? Laat dit dan aan ons weten zodat we de mogelijkheden direct na kunnen gaan.

Kan ik ook horeca personeel inhuren?

Ja, wij bieden ook horeca personeel aan die u kunt inzetten op uw evenement.

Hoeveel betaal ik voor tijdelijk evenementen personeel?

U betaalt bij het inhuren van tijdelijk evenementen personeel een vast tarief. Voor meer informatie over onze tarieven kunt u contact opnemen met de specialist van Inhuren.com.

Op welke manier moet ik de planning doorgeven?

U kunt uw planning doorgeven via het online platform van Inhuren.com. Hier kunt u per dag of per week aangeven hoeveel evenementen personeel u nodig heeft. Wij zorgen er dan voor het het juiste personeel bij u op locatie verschijnt.

Hoeveel dagen/weken van tevoren moet ik de planning doorgeven?

Het liefst een week van tevoren, maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat u onverhoopt lastminute extra personeel nodig heeft. In dat geval kunt u uiterlijk 24 uur uw planning doorgeven. Onze planners doen dan hun uiterste best om op tijd voor geschikt evenementen personeel te zorgen.