inhuren.com medewerker verhuist doos

EPT Chauffeur inhuren

Bent u op zoek naar een EPT chauffeur? Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden, tarieven en de werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
medewerker inhuren.com op heftruck

Elektrische Pallettruck chauffeur 

Een EPT chauffeur is een logistiek medewerker die in het magazijn of distributiecentrum grote hoeveelheden aan pallets verplaatst. In de logistieke en transport branche zijn er altijd en overal EPT chauffeurs nodig, zij zorgen er immers voor dat de orders op de juiste plek worden geplaatst. Een EPT chauffeur beschikt hiervoor niet over een speciaal rijbewijs, dat is immers ook niet nodig. Wilt u een EPT chauffeur inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Taken en verantwoordelijkheden van een EPT chauffeur 

  • Verplaatsen van pallets in een magazijn of distributiecentrum;
  • Ondersteunen van andere logistieke- of magazijnmedewerkers;
  • Controleren in orde maken van de bestellingen voor vervoer;
  • Zorgen dat alle pallets op de juiste plek staan, zodat deze uiteindelijk vervoert kunnen worden.

Wat is het tarief van een EPT chauffeur?

Het tarief van een EPT chauffeur is sterk afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren bestaan onder andere uit: leeftijd, opleidingsachtergrond en werkervaring van de kandidaat. Daarnaast houden wij rekening met de wensen en vereisten vanuit u als opdrachtgever. Voor meer informatie over de tarieven van een EPT chauffeur kunt u een offerte aanvragen of contact opnemen met onze specialist.

Op welke wijze kunt u een EPT chauffeur inhuren? 

Via Inhuren.com kunt u gemakkelijk een EPT chauffeur inhuren voor korte of lange termijn. Heeft u een tijdelijk project wat veel pallets betreft of grote hoeveelheden aan producten of goederen? Dan kan een chauffeur van Inhuren.com uw bedrijf uit de brand helpen. Vraag direct een offerte aan en beschrijf uw wensen. Daarnaast kunt u zich gemakkelijk inschrijven op het online platform en zelf opdrachten plaatsen. Een geschikte medewerker uit onze flexibele pool van logistiek personeel kan zich gemakkelijk inschrijven voor de opdracht. Of de snelste manier, neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Andere soorten chauffeurs via Inhuren.com

Op zoek naar een andere chauffeur? Omdat Inhuren.com beschikt over een jarenlange ervaring en specialisatie in de transport- en logistiek kunnen wij u ook helpen aan andere chauffeurs. Hieronder ziet u een overzicht van alle chauffeurs die u bij ons kunt inhuren:

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified
3 student inhuren.nl

EPT chauffeurs van Inhuren.com

De voordelen van het inhuren van een EPT chauffeur via Inhuren.com

inhuren.com medewerker met klant

Geen werkgeversrisico’s

Via Inhuren.com kunt u gemakkelijk en eenvoudig een geschikte EPT chauffeur inhuren. Aan de inhuur van een chauffeur zitten geen werkgeversrisico’s verbonden. Bel direct naar 085 488 11 00 voor meer informatie. 

inhuren.com medewerker magazijn

Digitaal platform

Op het digitale platform van Inhuren.com kunt u zelf opdrachten plaatsen. Geschikte flexmedewerkers kunnen eenvoudig reageren en zich aanmelden voor de klus! Meer weten? Neem direct contact met ons op!

vijf medewerkers inhuren.com loods

Door heel Nederland

U kunt niet alleen in de randstad een EPT chauffeur inhuren, maar door heel Nederland. Vanuit ons kantoor in Den Haag en Amsterdam bedienen wij onze landelijke klanten.

Veel gestelde vragen

We helpen je graag op weg!

Hoe gaat Inhuren.com te werk?

Na de aanvraag van informatie neemt een van onze medewerkers contact met u op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Indien wij u verder kunnen helpen ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Gaat u akkoord? Dan ontvangt u binnen 7 dagen een of meerdere voorstellen (zonder kosten). Vervolgens gaat de door u gekozen kandidaat bij u op gesprek na onze eigen intake. Bent u tevreden? Dan kunt u – indien wederzijdse klik – de kandidaat per direct inhuren.

Werkt Inhuren.com door heel Nederland?

Inhuren.com heeft op dit moment een hoofdkantoor in Den Haag en ook een kantoor in Amsterdam. Op beide locaties worden sollicitatiegesprekken met potentiële uitzendkrachten gevoerd, maar zijn ook dagelijks medewerkers van Inhuren.com aan het werk. Inhuren.com is niet alleen actief in Den Haag en levert vakbekwaam personeel door heel Nederland, en kan dus ook klanten op alle gewenste locaties in het land bedienen.

Kan ik binnen 24 uur personeel inhuren?

Heeft u een spoedopdracht waarvoor extra personeel nodig is? In veel gevallen (helaas niet alle) kan Inhuren.com binnen 24 uur personeel aan u uitzenden. Voor meer informatie bel naar 085 488 11 00 of doe een aanvraag via één van onze beroepen pagina’s.

Levert Inhuren.com personeel aan particulieren?

Inhuren.com levert alleen personeel aan bedrijven en organisaties, niet aan particulieren.

Wat is het termijn voor het leveren van een geschikte kandidaat voor een vaste vacature?

Een vaste vacature vergt vaak extra tijd om de juiste kandidaat voor te vinden. Inhuren.com streeft er hierbij naar om binnen een week geschikte kandidaten voor te stellen. Heeft u vragen over vaste vacatures? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 488 11 00.