medewerker inhuren.com telefoneren

Data entry medewerker inhuren

Zoekt u naar een data entry medewerker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
medewerker inhuren.com computer

Data entry medewerker 

Heeft u grote hoeveelheden data die verwerkt moeten worden waardoor u voor een langere periode personeel nodig heeft? Per direct een data entry medewerker nodig die handig is met Microsoft Office? Binnen enkele dagen stelt Inhuren.com u voor aan een geschikte medewerker. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Data entry medewerker inhuren via Inhuren.com 

Heeft u een data entry medewerker nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een data entry medewerker precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden toe te lichten.

Gecertificeerde medewerkers

Zoekt u een medewerker met een MS-Office software certificaat? Of iemand die veel ervaring heeft met het gebruik van computer hardware, verschillende online systemen en data? Inhuren.com heeft ervaring met opdrachten gerelateerd aan het verwerken en controleren van gegevens.

Werkwijze van Inhuren.com 

Inhuren.com streeft ernaar om binnen een week geschikte kandidaten aan u voor te stellen. Op basis van uw wensen en vereisten gaat één van onze recruiters aan de slag. Daarnaast hanteren wij een strikte screening en sollicitatieprocedure. Kwaliteit leveren en onze klanten tevreden houden staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u een spoedopdracht of per direct een medewerker nodig? Inhuren.com kan in sommige gevallen al binnen enkele werkdagen al een geschikte kandidaat aan u voorstellen.

Tarieven

De tarieven van de kandidaten zijn sterk afhankelijk van de achtergrond van de kandidaat. Met achtergrond bedoeling we onder andere: opleiding, werkervaring en persoonlijke kwaliteiten. Neem voor meer informatie over de tarieven van een data entry medewerker contact op met één van onze specialisten. Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

administratief medewerker

Gespecialiseerd office personeel

De data entry medewerker die bij u aan de slag gaat, is gespecialiseerd en ervaren in het vak. De medewerkers hebben al veel data entry werk gedaan voor verschillende organisaties.

medewerker inhuren.com computer

Vooraf weten wat u gaat betalen 

Inhuren.com informeert u voordat de inhuur begint over alle tarieven en voorwaarden die van toepassing zijn. Zo weet u vooraf precies wat u gaat betalen voor de inhuur.

vijf medewerkers inhuren.com

Vaste tarieven 

Er wordt met vaste tarieven gewerkt wanneer u een data entry medewerker inhuurt. Wij informeren u graag over deze tarieven aan de hand van een passend tariefvoorstel.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een data entry medewerker

Voor welke werkzaamheden kan ik een data entry medewerker inhuren?

Een data entry medewerker werkt voornamelijk met Word en Excel. Deze medewerker kan ingezet worden voor het invoeren en controleren van data, het verwerken van inkomende facturen en orders en het oplossen van problemen. Het kan ook voorkomen dat een data entry medewerker zich moet bezighouden met diverse administratieve werkzaamheden. Het is belangrijk dat hij of zij beschikt over een uitstekend cijfermatig inzicht.

Wat zijn de tarieven voor een data entry medewerker?

Benieuwd naar de tarieven voor een data entry medewerker? U kunt dan het beste een aanvraag doen bij onze specialist. De tarieven zijn namelijk van meerdere factoren afhankelijk, te denken aan bijvoorbeeld de gevraagde vaardigheden van de medewerker en de werkzaamheden die bij de functie horen.

Op welke termijn heeft Inhuren.com kandidaten beschikbaar?

Inhuren.com beschikt over korte lijnen met data entry medewerkers. Vandaar dat snel schakelen meestal mogelijk is. In de meeste gevallen kunnen wij binnen een week één of meerdere kandidaten aan u voorstellen. Houd er rekening mee dat het niet altijd lukt om binnen deze termijn te blijven, zeker niet als uw bedrijf zich buiten de Randstad bevindt.

Over welke certificaten en diploma's beschikt een data entry medewerker?

De meeste data entry medewerkers beschikken over een VOG aangezien ze veelal te maken hebben met vertrouwelijke informatie. Zijn er binnen uw bedrijf andere certificaten of diploma’s verplicht? Geef dit dan aan ons door zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Wat als ik op korte termijn meerdere kandidaten nodig heb?

We begrijpen dat het kan voorkomen dat u onverwachts zo snel mogelijk meerdere data entry medewerkers nodig heeft. In dat geval doen we ons uiterste best om binnen 1 tot 5 werkdagen meerdere kandidaten bij u te plaatsen. Neem direct contact met ons op zodat we aan de slag kunnen voor u.