vijf inhuren.com medewerkers loods

Coronavirus: De maatregelen van Inhuren.com

Zoals duidelijk is geworden uit de berichtgeving van de overheid op zondag 15 maart 2020, zijn er meerdere maatregelen afgekondigd die gelden voor de gehele samenleving. Deze maatregelen moeten er volgens het RIVM voor zorgen de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) grotendeels te kunnen remmen. Hiervoor is niet een gedeelte van, maar de gehele samenleving nodig. Dus ook Inhuren.com, onze opdrachtgevers en werknemers.

Nieuwe maatregelen coronavirus

De maatregelen hebben ten eerste grote gevolgen voor alle branches waar veel mensen tegelijk aan het werk zijn of veel klanten tegelijkertijd bediend moeten worden. Daarom hebben gisteren om 18.00 uur alle horeca-organisaties en scholen de deuren gesloten. Daarnaast heeft de overheid opgeroepen om iedereen die vanuit huis kan werken, thuis te laten werken. Ook worden andere bedrijven bijvoorbeeld gevraagd om de werkzaamheden te verdelen in shifts, zodat niet iedereen tegelijk aanwezig is.

Bereikbaarheid Inhuren.com de komende periode

Voor Inhuren.com geldt hetzelfde. Wij volgen de instructies van het RIVM en zorgen dat de meerderheid van onze kantoormedewerkers thuis werken. Maar Inhuren.com blijft de komende drie weken bereikbaar voor klanten en opdrachtgevers op het algemene telefoonnummer: 085 488 11 00 en voor de uitzendkrachten via de bij hen bekende telefoonnummers en WhatsApp. Ook Inhuren.com hoopt dat het virus zo snel mogelijk het land verlaat en iedereen weer zijn dagelijkse activiteiten kan herpakken.

Inhuren.com blijft operationeel

Inhuren.com specialiseert zich in de logistieke- en transportbranche, en dit is één van de meerdere branches die tot zover bekend wel actief blijft. De transport en levering van voedsel naar supermarkten kan bijvoorbeeld niet stoppen. Maar dit betekent niet dat er geen voorzorgsmaatregelen worden getroffen. Uit voorzorg hebben veel logistieke bedrijven dan ook de diensten gewijzigd in verschillende shifts. Zo werken niet alle medewerkers tegelijkertijd in het magazijn, en werken zij allen op een gepaste afstand van 2 meter.

Preventieve maatregelen van onze medewerkers:

  • Werken vanuit huis: sollicitaties, contact, de invulling van de planning en alle andere werkzaamheden worden door Inhuren.com digitaal en vanuit huis uitgevoerd;
  • Persoonlijke afspraken met klanten gaan alleen door wanneer de afspraak als noodzakelijk wordt geacht, anders verlopen alle afspraken via de telefoon of een videocall;
  • Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 488 11 00 of via de e-mail; info@inhuren.com.

Volg als opdrachtgever en uitzendkracht de volgende maatregelen:

  • Was je handen regelmatig met zeep en water of gebruik desinfecterende handgel op basis van alcohol;
  • Hoest en nies alleen in je elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes of tissues en gebruik deze slechts eenmaal;
  • Houd een gepaste afstand van minimaal 2 meter;
  • Wanneer je ziek of verkouden bent: Kom niet naar werk en meld je tijdig ziek!

Ben je gezond en wil je graag blijven werken?

Ben je uitzendkracht en wil je de komende weken graag aan de slag? En weet je zeker dat je niet verkouden, ziek of grieperig bent? Wij hebben genoeg opdrachtgevers die bediend kunnen worden de komende periode. Geef gerust je beschikbaarheid door aan de planner waarmee je in contact staat. Houd daarnaast onze berichtgeving op social media in de gaten voor de laatste updates omtrent de coronavirus maatregelen van Inhuren.com.

Behoefte aan tijdelijk personeel i.v.m. ziekteverzuim?

Bent u opdrachtgever en komt u personeel tekort vanwege de voorzorgsmaatregelen of ziekmeldingen van uw eigen personeel? Wij kunnen u op specialistische wijze ondersteunen in deze zware periode. Bel ons via 085 488 11 00. Vraag een offerte aan en geef door naar welk personeel u precies op zoek bent. Onze specialist neemt direct contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Laatste blog posts

Wat zijn de beste vacaturebanken?

Wat zijn de beste vacaturebanken?

Welke vacaturebank gebruikt u, wanneer u op zoek gaat naar kandidaten voor een vacature? Het is waarschijnlijk voor iedere branche …

Lees meer
2 medewerkers inhuren.com lopen

Effectief uw flexibele schil inrichten

Het zijn onzekere tijden voor bedrijven en ondernemers. Gelukkig zit u in de omstandigheid, dat u nu heel veel werk …

Lees meer
Tips voor het schrijven van een vacaturetekst

Hoe schrijf ik een professionele vacaturetekst (in niet al teveel tijd)?

  Bij Inhuren.com steken wij veel tijd in het schrijven én optimaliseren van vacatureteksten. Dit vinden wij belangrijk. Goed geschreven …

Lees meer
Bekijk alle blogs