medewerker inhuren.com heftruck

Containers laten lossen

Op zoek naar personeel dat containers kan laten lossen? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com 

  • Grote pool van ervaren medewerkers
  • Direct medewerkers beschikbaar 
  • Vaste tarieven
Offerte aanvragen
medewerker inhuren.com heftruck

Containers laten lossen

Opzoek naar personeel voor het lossen van containers?  Wij zijn hierin gespecialiseerd en hebben landelijk medewerkers beschikbaar die kunnen ondersteunen bij het lossen van een container

Offerte aanvragen

Deze bedrijven gingen u voor:

Wij we zijn en wat we voor u kunnen betekenen

Laden en lossen van containers

Staat er een grote vracht aan inkomende of uitgaande containers op de planning? En heeft u personeel nodig die het laden en lossen van deze containers op zich neemt? Wij helpen u hier graag bij! Binnen enkele dagen kunt u al voorzien zijn van één of meerdere sjouwers voor het laden en lossen van containers. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De laders en lossers van Inhuren.com

Wij beschikken over een pool aan gespecialiseerde medewerkers. Deze medewerkers worden geselecteerd aan de hand van een uitgebreide selectieprocedure. Alleen op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de beste mensen voor het vak worden uitgekozen! Onze medewerkers worden onder andere ingezet bij grote verhuisbedrijven en logistiek bedrijven. U bent daardoor dus verzekerd van medewerkers met ervaring die weten wat ze doen. Verder beschikken onze jongens over een VCA-certificaat en zorgen wij voor werkschoenen en zwarte werkkleding.

Hoe gaat dit in zijn werking

Neem direct contact met ons op via het aanvraagformulier of bel naar een van onze specialisten. Wij geven graag meer informatie over onze diensten en zo komt u er ook meteen achter of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Uw wensen voor het personeel kunt u vervolgens doorgeven na een inschrijving in ons platform. Aan de hand daarvan sturen wij u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is en daar een kennismaking voor inplannen.

Overige (CAO, reiskosten)

De inhuur van ons personeel is altijd 100% flexibel: u huurt in en betaalt de medewerkers altijd op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Wij hanteren daarbij een minimale inhuur van een medewerker van 4 uur per dag voor het laden en lossen van containers. Verder staan containers vaak op afgelegen locaties die niet makkelijk te bereiken zijn met openbaar vervoer. Wij zorgen er daarom altijd voor dat onze medewerkers met een van onze auto’s naar de locatie komen. Voor de berekening en betaling van reiskosten houden wij ons aan de CAO Beroepsgoederenvervoer.

We helpen je graag op weg

werknemer

Direct een voorstel ontvangen?

Wouter Meens Accountmanager

Heeft u een vraag over een opdracht, vacature of tijdelijk project? Doe dan vrijblijvend een informatie aanvraag of neem contact op via onze vaste lijn.

Actief in heel Nederland

Actief in heel Nederland

Veelgestelde vragen

Wat is het minimale aantal in te huren uren?

Voor het inhuren van laders en lossers van containers, is de minimale inhuur 3 uur per dag.

Hoe werkt het doorgeven van de planning?

Heeft u zich ingeschreven binnen het platform van Inhuren.com? Dan kunt u op eenvoudige wijze uw planning doorgeven via dit platform. U geeft bijvoorbeeld per dag aan hoeveel personeel u wanneer nodig heeft. Op basis van uw planning deelt onze specialist het gewenste aantal mensen in binnen uw bedrijf.

Wat kost het inhuren van laders en lossers?

De laders en lossers van Inhuren.com zijn in te huren tegen vaste tarieven. Benieuwd naar deze tarieven? Neem dan contact op met onze specialist of doe meteen een vrijblijvende aanvraag.

In welke regio's kan ik laders en lossers inhuren?

Inhuren.com zet laders en lossers in elke regio in. Aangezien de meeste laders en lossers binnen de Randstad actief zijn, kunnen wij in en rondom deze regio het snelst aan personeel komen. Bevindt uw bedrijf zich buiten deze regio? Neem dan contact met ons op zodat we direct kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Het kan zijn dat het iets langer duurt voordat we u aan geschikt personeel kunnen voorstellen wanneer u zich buiten de Randstad bevindt.

Beschikken de laders en lossers over werkkleding en werkschoenen?

Jazeker. De laders en lossers verschijnen bij u op de werkvloer in gepaste werkkleding en werkschoenen. Heeft u specifieke kledingeisen? Geef dit dan door aan ons zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Kan ik ook personeel inhuren voor het verhuizen van containers?

Ja, Inhuren.com biedt ook personeel dat inzetbaar is voor het verhuizen van containers. U kunt dit aangeven bij de aanvraag zodat hier rekening mee gehouden kan worden.