Containers laten lossen

Op zoek naar personeel dat containers kan laten lossen? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van inhuren.com.

Offerte aanvragen

Laden en lossen van containers

Staat er een grote vracht aan inkomende of uitgaande containers op de planning? En heeft u personeel nodig die het laden en lossen van deze containers op zich neemt? Wij helpen u hier graag bij! Binnen enkele dagen kunt u al voorzien zijn van één of meerdere sjouwers voor het laden en lossen van containers.

De laders en lossers van Inhuren.com

Wij beschikken over een pool aan gespecialiseerde medewerkers. Deze medewerkers worden geselecteerd aan de hand van een  uitgebreide selectieprocedure. Alleen op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de beste mensen voor het vak worden uitgekozen! Onze medewerkers worden onder andere ingezet bij grote verhuisbedrijven en logistiek bedrijven. U bent daardoor dus verzekerd van medewerkers met ervaring die weten wat ze doen. Verder beschikken onze jongens over een VCA-certificaat en zorgen wij voor werkschoenen en zwarte werkkleding.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Neem direct contact met ons op via het aanvraagformulier of bel naar een van onze specialisten. Wij geven graag meer informatie over onze diensten en zo komt u er ook meteen achter of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Uw wensen voor het personeel kunt u vervolgens doorgeven na een inschrijving in ons platform. Aan de hand daarvan sturen wij u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is en daar een kennismaking voor inplannen.

Tarieven

Wij hanteren vaste uurtarieven voor het laden en lossen van containers. Voor dit exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail van ons een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige (CAO, reiskosten)

De inhuur van ons personeel is altijd 100% flexibel: u huurt in en betaalt de medewerkers altijd op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Wij hanteren daarbij een minimale inhuur van een medewerker van 4 uur per dag voor het laden en lossen van containers. Verder staan containers vaak op afgelegen locaties die niet makkelijk te bereiken zijn met openbaar vervoer. Wij zorgen er daarom altijd voor dat onze medewerkers met een van onze auto’s naar de locatie komen. Voor de berekening en betaling van reiskosten houden wij ons aan de CAO Beroepsgoederenvervoer.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

Voordelen Inhuren.com

Vaste tarieven

Voor het laten lossen van containers worden vaste tarieven gerekend. U weet dus vanaf het begin direct waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

Ervaren medewerkers 

Wij zetten dagelijks personeel in voor het lossen van containers door heel Nederland. U bent dus gegarandeerd van ervaren medewerkers die weten wat ze doen.

Getalenteerde medewerkers

Grote pool beschikbaar

Wij beschikken over een grote pool aan medewerkers voor het lossen van containers. Er staat dan ook altijd direct een geschikte medewerker klaar voor u.

Reserves tot uw beschikking

Valt er onverhoopt een keer een medewerker uit? Dan proberen wij zo snel mogelijk een vervanger te regelen voor u zodat het werk niet stil komt te liggen.

Online de planning bekijken 

Binnen het online platform kunt u gemakkelijk de planning voor uw diensten bekijken en indien nodig wijzigen. Dit verloopt geheel digitaal.

Vooraf weten wie er komt 

Vindt u het fijn om vooraf te weten wie er op uw klus verschijnt? U kunt via het online platform gemakkelijk inzien welke medewerker er bij u wordt ingedeeld.

Veelgestelde vragen over het laten lossen van containers

Wat is het minimale aantal in te huren uren?

Voor het inhuren van laders en lossers van containers, is de minimale inhuur 3 uur per dag.

Hoe werkt het doorgeven van de planning?

Heeft u zich ingeschreven binnen het platform van Inhuren.com? Dan kunt u op eenvoudige wijze uw planning doorgeven via dit platform. U geeft bijvoorbeeld per dag aan hoeveel personeel u wanneer nodig heeft. Op basis van uw planning deelt onze specialist het gewenste aantal mensen in binnen uw bedrijf.

Wat kost het inhuren van laders en lossers?

De laders en lossers van Inhuren.com zijn in te huren tegen vaste tarieven. Benieuwd naar deze tarieven? Neem dan contact op met onze specialist of doe meteen een vrijblijvende aanvraag.

In welke regio's kan ik laders en lossers inhuren?

Inhuren.com zet laders en lossers in elke regio in. Aangezien de meeste laders en lossers binnen de Randstad actief zijn, kunnen wij in en rondom deze regio het snelst aan personeel komen. Bevindt uw bedrijf zich buiten deze regio? Neem dan contact met ons op zodat we direct kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Het kan zijn dat het iets langer duurt voordat we u aan geschikt personeel kunnen voorstellen wanneer u zich buiten de Randstad bevindt.

Beschikken de laders en lossers over werkkleding en werkschoenen?

Jazeker. De laders en lossers verschijnen bij u op de werkvloer in gepaste werkkleding en werkschoenen. Heeft u specifieke kledingeisen? Geef dit dan door aan ons zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Kan ik ook personeel inhuren voor het verhuizen van containers?

Ja, Inhuren.com biedt ook personeel dat inzetbaar is voor het verhuizen van containers. U kunt dit aangeven bij de aanvraag zodat hier rekening mee gehouden kan worden.