inhuren.com medewerker

Conciërge inhuren?

Bent u op zoek naar een conciërge? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

  • Ervaren medewerkers 
  • Per direct beschikbaar 
  • Vaste tarieven
Offerte aanvragen
inhuren.com medewerker

Conciërge 

Op zoek naar een ervaren conciërge voor het onderhouden van de gebouwen binnen uw organisatie? Onze conciërges zijn breed inzetbaar en hebben ervaring in verschillende werkzaamheden. Ontmoet via ons platform een geschikte conciërge die bij u kan worden ingezet. Neem direct contact met ons op: 085 488 1112.

De conciërges van Inhuren.com

Wij beschikken over jarenlange ervaring met het uitzenden van logistiek personeel. Inhuren.com beschikt over een grote pool. Wanneer u via Inhuren.com een conciërge inhuurt, bent u gegarandeerd van een ervaren medewerker met een VCA, eigen gereedschap en eigen werkkleding.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een conciërge in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een conciërge inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 1112.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vaste tarieven

Bij het inhuren van een conciërge worden vaste tarieven gerekend. Handig, want zo weet u meteen waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

inhuren.com medewerker laptop

Online de diensten doorgeven 

Wanneer u een nieuwe dienst beschikbaar heeft, kunt u dit eenvoudig doorgeven via het online platform. U kunt hier tevens een overzicht van de oudere diensten terugvinden.

inhuren.com medewerker gereedschap

Conciërge met eigen gereedschap 

De conciërges die bij u aan de slag gaan, komen met eigen gereedschap op locatie. Dit betreft een basisset zodat de meest voorkomende werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

vijf medewerkers inhuren.com

Vooraf weten wie er komt 

Neem een kijkje in uw account wanneer u benieuwd bent naar de conciërge die bij u wordt ingezet. U vindt hier namelijk handige informatie zoals de naam en contactgegevens.

inhuren.com medewerker auto

Werkbroek, werkschoenen 

De conciërge verschijnt in een eigen werkbroek en werkschoenen op de werklocatie. Dit hoeft u dus niet meer zelf te regelen; wij nemen dit volledig uit handen.

medewerker inhuren.com

Ervaren conciërge

Wij zetten alleen conciërges bij u in die beschikken over ruime ervaring. Zij worden dagelijks ingezet bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een conciërge

Voor welke werkzaamheden kan ik een conciërge inhuren?

De werkzaamheden van een conciërge hebben te maken met toezicht en beheer van een gebouw. De precieze werkzaamheden zijn afhankelijk van het soort gebouw waar de conciërge werkzaam is. Over het algemeen kan een conciërge worden ingezet voor het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden, het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden, het verlenen van hulp bij eventuele calamiteiten en het inspecteren van het gebouw. Als een conciërge bijvoorbeeld bij een school of openbaar gebouw werkzaam is, kan hij of zij ook verantwoordelijk zijn voor het openen van het gebouw en het beheren van sleutels/pasjes.

Beschikt een conciërge over eigen gereedschap?

Ja, wij kunnen ervoor zorgen dat een conciërge op locatie komt met eigen gereedschap. Mocht het zo zijn dat de conciërge nodig is voor erg specifieke werkzaamheden, dan kan het zijn dat hij of zij niet alle gereedschap zelf kan verzorgen.

Ik zoek een conciërge voor een tijdelijke opdracht, is dat mogelijk?

U kunt een conciërge via Inhuren.com inhuren voor hoe lang u dit wilt. Ook als u de conciërge dus maar tijdelijk nodig heeft, is dit geen enkel probleem. Wanneer u een aanvraag doet, kunt u aangeven voor hoe lang u de conciërge ongeveer nodig denkt te hebben.

Wat kost het inhuren van een conciërge?

Wanneer u via Inhuren.com een conciërge inhuurt, dan kunnen de kosten erg verschillen. Zo zijn de kosten bijvoorbeeld afhankelijk van de ervaring van de medewerker en de specifieke werkzaamheden die de conciërge dient uit te voeren. Benieuwd naar het tarief dat voor u geldig is? Doe dan direct een vrijblijvende aanvraag zodat wij op basis van uw personeelsbehoefte een tariefvoorstel kunnen opstellen.