2 medewerkers inhuren.com auto

Chauffeur uitzendbureau

Inhuren.com is gespecialiseerd in het uitzenden van getalenteerde chauffeurs door heel Nederland. Bekijk op de pagina alle mogelijkheden omtrent de inhuur van een chauffeur. 

  • Chauffeurs door heel Nederland beschikbaar.
  • Chauffeurs met verschillende rijbewijzen 
  • Per direct beschikbaar
Offerte aanvragen
2 medewerkers inhuren.com auto

Chauffeur uitzendbureau

Opzoek naar een of meerdere chauffeurs? Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van geschikte chauffeurs en hebben landelijk chauffeurs beschikbaar.

Offerte aanvragen

Deze bedrijven gingen u voor

Waar kunnen we u mee ondersteunen?

Chauffeurs met een Rijbewijs C of Rijbewijs CEInhuren in het kort

Wanneer je over de snelweg rijdt, zie je naast personenauto’s ook enorm veel vrachtwagens of andere transportvoertuigen. Maar niet iedereen is geschikt om voor een bedrijf grote hoeveelheden vracht te vervoeren. Zeker niet wanneer het aankomt op speciaal vrachtvervoer zoals levensmiddelen, gevaarlijke stoffen of kwetsbare goederen. Via Inhuren.com kunt u terecht voor gespecialiseerde chauffeurs met ieder zijn eigen werkervaring. De chauffeurs van Inhuren.com beschikken altijd over een rijbewijs C of CE.

Chauffeursopdrachten door heel Nederland

Naast dat Inhuren.com veel logistieke- en transportbedrijven in Zuid- en Noord- Holland bedient, bedienen wij klanten door heel Nederland. Daarnaast bieden wij ook geschikte kandidaten door heel Nederland passende klussen aan. Naast nationale chauffeursopdrachten zijn er natuurlijk ook veel internationale opdrachten in de transport. Onze specialisten weten welke kwaliteiten hierbij goed te pas komen. Bespreek uw wensen & vereisten gemakkelijk met onze specialist via 085 488 11 00.

Kwaliteiten van onze kandidaten

Onze kandidaten beschikken over verschillende kwaliteiten. De chauffeurs in onze pool zijn bijvoorbeeld goed geschikt voor een zoekopdracht zoals bijrijder, koerier of studentchauffeur. Daarnaast hebben wij veel vrachtwagenchauffeurs met verschillende achtergronden in de transport voor u klaar staan. Echter vergt de zoektocht naar een geschikte heftruck, reachtruck of bijvoorbeeld kipperchauffeur extra aandacht. Al onze chauffeurs beschikken in ieder geval over de volgende kwaliteiten:

Rijbewijs C of CE en eventueel een Code 95;
Nederlands- of Engelssprekend;
Lichamelijk sterk en fit;
21 jaar of ouder (bij uitzondering 18 jaar of ouder).

Een chauffeur voor lange of korte termijn inhuren?

2 inhuren.com medewerkers in auto

Oproepchauffeur

Via Inhuren.com kunt u een chauffeur op oproepbasis inhuren. Heeft u last van uitval onder vaste medewerkers? Dan is een oproepchauffeur echt wat voor uw bedrijf. 

vijf medewerkers inhuren.com loods

Flexibel inzetbare chauffeur

Inhuren.com beschikt over een grote pool van flexibel personeel. Hierbij zijn onze flexmedewerkers 100% flexibel inzetbaar. S’nachts werken of onregelmatige werktijden? Geen probleem.

inhuren.com medewerker met klant

Vaste chauffeur

Heeft u een chauffeur op vaste basis nodig voor een gedurende lange periode? Via Inhuren.com gaat onze specialist direct voor uw bedrijf aan de slag en stelt geschikte kandidaten voor.

Tarieven van een chauffeur via Inhuren.com

Het tarief van een chauffeur hangt sterk af van een aantal factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de leeftijd, werkervaring en opleidingsachtergrond van een kandidaat. Daarnaast houden wij ook rekening met de certificering, soort rijbewijs en de eisen die worden gesteld door de opdrachtgever. Een chauffeur voor in de nacht krijgt natuurlijk toeslagen berekent over het uurloon. Neem contact op met onze specialist om exacte tarieven te bespreken.

Op korte termijn een geschikte chauffeur voorgesteld 

Mocht u een aanvraag hebben gedaan voor een chauffeur, dan krijgt u op zeer korte termijn geschikte kandidaten voorgesteld. Wij streven er hierbij naar om binnen twee tot vijf werkdagen een aantal kandidaten aan u voor te stellen. Mocht u interesse hebben in een kandidaat, kunt u deze uiteraard uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Werkwijze van Inhuren.com 

Inhuren.com werkt via een online platform waarbij logistieke en transportbedrijven door heel Nederland dagelijks opdrachten plaatsen. Onze logistieke pool van medewerkers melden zichzelf aan voor de opdrachten waarvoor zij geschikt zijn. Het profiel van de aangemelde medewerker kunt u te allen tijde inzien en raadplegen. Daarnaast kunt u tijdens het plaatsen van een opdracht gemakkelijk aanvinken wat de vereisten, locatie en contactgegevens van de voorman zijn.

Veel gestelde vragen

We helpen je graag op weg

Hoe gaat Inhuren.com te werk?

Nadat uw informatieaanvraag omtrent een chauffeur is binnengekomen, neemt één van onze medewerkers direct contact met u op. In dit gesprek kijken we wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Indien wij u verder kunnen helpen ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Gaat u akkoord? Dan ontvangt u binnen 7 dagen een of meerdere voorstellen (zonder kosten). Vervolgens gaat de door u gekozen kandidaat bij u op gesprek na onze eigen intake. Bent u tevreden? Dan kunt u – indien wederzijdse klik – de kandidaat per direct inhuren.

Werkt Inhuren.com door heel Nederland?

Ja, Inhuren.com werkt door heel Nederland en ondersteunt bedrijven door heel Nederland aan een geschikte chauffeur. Naast ons hoofdkantoor in Den Haag beschikken wij ook over een kantoor in Amsterdam waar wij klanten en sollicitanten ontvangen voor een kennismakingsgesprek. Bent u benieuwd of wij in uw regio actief zijn? Neem direct contact op met Inhuren.com. 

Kan ik binnen 24 uur chauffeur inhuren?

Heeft u een spoedopdracht waarvoor extra chauffeurs nodig zijn? In veel gevallen (helaas niet alle) kan Inhuren.com binnen 24 uur een geschikte chauffeur aan u uitzenden. Voor meer informatie bel naar 085 488 11 00 of doe een aanvraag via het aanvraagformulier.

Levert Inhuren.com personeel aan particulieren?

Nee Inhuren.com levert geen personeel aan particulieren, alleen aan zakelijke klanten. Voor vragen kunt u wel altijd terecht bij onze specialisten. Daarnaast levert Inhuren.com pas personeel vanaf minimaal 4 uur per dag. 

Worden er reiskosten doorbelast?

Reiskosten worden alleen doorbelast wanneer u als bedrijf dit aangeeft en akkoord mee gaat. De reiskostenvergoeding gaat altijd over de kosten die een chauffeur moet maken om bij u op locatie te komen of weer terug naar huis. De reiskostenvergoeding bedraagt in bijna alle gevallen 0,19 cent per gereden kilometer.