2 inhuren.com medewerkers in auto

Chauffeur inhuren?

Bent u op zoek naar een chauffeur? Bekijk de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

  • Chauffeurs beschikbaar met rijbewijs B, C en/of CE
  • Direct inzetbaar
  • U betaald alleen voor de gewerkte uren
Offerte aanvragen
2 inhuren.com medewerkers in auto

Chauffeur inhuren 

Heeft u een chauffeur nodig die nationale en internationale ritten kan rijden? Een chauffeur kunt u inhuren voor het vervoeren van goederen en meubelsDaarnaast kunnen er ook bijrijders worden ingehuurd. Die helpen bij het laden en lossen van de goederen. Plaats uw vacature online en kom direct in contact meeen geschikte chauffeur. Meer informatie? Neem direct contact op met ons op: 085-4881100 

De chauffeurs van Inhuren.com

Een chauffeur inhuren? Inhuren.com zet dagelijks chauffeurs door heel Nederland in voor opdrachtgevers. Alle chauffeurs van inhuren.com hebben minimaal een B-rijbewijs en hebben ervaring met korte en lange ritten. Zo zorgt Inhuren.com ervoor dat uw bestelling veilig bij de bestemming aankomt. 

Hoe gaat het in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar naar u op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven via ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen. 

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een chauffeur in te huren? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per email een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.  

Overige informatie over de werkwijze van Inhuren.com

Wanneer u via ons een chauffeur inhuurt, dan is de Inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijke gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.  

Verder zal er met regelmaat voor kunnen komen dat extra mankracht ’s nachts moet weten. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085-4881100 

Ad-hoc personeel inhuren

Op zoek naar tijdelijk personeel? Wij leveren tijdelijk personeel aan bedrijven door heel Nederland. U kunt bij ons uitzendkrachten inhuren voor extra ondersteuning.

Tijdelijk personeel

Op zoek naar tijdelijk personeel? Wij leveren tijdelijk personeel aan bedrijven door heel Nederland. U kunt bij ons uitzendkrachten inhuren voor extra ondersteuning.

Invullen van vacatures

Op zoek naar tijdelijk personeel? Wij leveren tijdelijk personeel aan bedrijven door heel Nederland. U kunt bij ons uitzendkrachten inhuren voor extra ondersteuning.

Deze bedrijven gingen u voor:

Wij we zijn en wat we voor u kunnen betekenen

Chauffeur inhuren

Is uw organisatie op zoek naar een chauffeur? Inhuren.com beschikt over chauffeurs met jarenlange ervaring die onder verschillende omstandigheden & veilig het hele land door rijden. Vraag vrijblijvend een offerte aan en geef aan over welke periode u graag een chauffeur zou willen inhuren. Het is namelijk mogelijk om een chauffeur in te huren voor een tijdelijk project of voor een langere periode. De minimale inhuur van een chauffeur bedraagt 4 uur per dag.

De chauffeurs van Inhuren.com

De chauffeurs van Inhuren.com worden op dagelijkse basis uitgezonden door heel Nederland. Wanneer u via ons een chauffeur inhuurt, kunt u er dus van op aan dat hij aardig wat veilige kilometers heeft gemaakt. Onze chauffeurs beschikken uiteraard over de juiste rijbewijzen en werkkleding. Via ons online platform kunt u alle werkervaring en rijbewijzen/- certificaten inzien van de uitzendkrachten. Heeft uw organisatie specifieke wensen of vragen over de ervaring van onze chauffeurs? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Heeft u besloten om een chauffeur in te huren via Inhuren.com? Onze contactpersoon neemt dan zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie over het online platform. U krijgt een eigen bedrijfsprofiel met alle belangrijke informatie over uw organisatie en de opdracht. Zodra u online een opdracht heeft geplaatst, kunnen geschikte chauffeurs zich aanmelden voor de klus.

Tarieven van een chauffeur

Voor de inhuur van een chauffeur berekenen bij verschillende tarieven. Zo houden wij bijvoorbeeld rekening met de vereisten vanuit u als opdrachtgever, en de werkervaring van de chauffeur. Voor meer informatie over de tarieven van een chauffeur kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen of vraag een offerte aan.

Uw contactpersoon

werknemer

Direct een voorstel ontvangen?

Wouter Meens Accountmanager

Heeft u een vraag over een opdracht, vacature of tijdelijk project? Doe dan vrijblijvend een informatie aanvraag of neem contact op via onze vaste lijn.

Actief in heel Nederland

Actief in heel Nederland

Veelgestelde vragen over het inhuren van een chauffeur

Ik ben particulier. Kan ik dan een chauffeur inhuren?

Als particulier kunt u helaas geen chauffeur inhuren bij ons.

Over welke rijbewijzen beschikken de chauffeurs van Inhuren.com?

Dat is afhankelijk van het soort chauffeur dat u nodig heeft. Wanneer u op zoek bent naar een chauffeur voor een personenauto of bestelbus, dan zorgen wij ervoor dat hij of zij over rijbewijs B beschikt. Wanneer u juist op zoek bent naar een fietskoerier, dan is het natuurlijk niet noodzakelijk dat hij of zij over een rijbewijs beschikt. Bent u op zoek naar een ander soort chauffeur? Laat dit dan aan ons weten.

Wij hebben op korte termijn meerdere chauffeurs nodig. Is dat mogelijk?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u op korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) meerdere chauffeurs nodig heeft. In dat geval doen wij ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk van meerdere geschikte chauffeurs te voorzien. Doe direct een aanvraag bij de specialist zodat we aan de slag kunnen voor u.

Kunnen wij voor een eenmalige rit een chauffeur inhuren?

Wij kunnen helaas geen chauffeurs aanbieden die beschikbaar zijn voor een eenmalige rit.

Wat kost het inhuren van een chauffeur?

Wanneer u een chauffeur inhuurt, gaan wij uit van vaste kosten. Benieuwd naar de kosten waar u mee te maken gaat krijgen? Neem dan contact op met één van de specialisten van Inhuren.com.

Hoe kan ik mijn planning doorgeven?

Via het platform van Inhuren.com. Zodra u zich heeft ingeschreven, kunt u hier onbeperkt uw planningen doorgeven. U kunt bijvoorbeeld per dag of per week aangeven hoeveel personeel u nodig heeft. Onze planners zorgen er dan voor dat het juiste aantal chauffeurs bij u op de klus verschijnt.