2 inhuren.com medewerkers in auto

Chauffeur inhuren

Bent u op zoek naar een chauffeur? Bekijk de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
2 inhuren.com medewerkers in auto

Chauffeur inhuren

Is uw organisatie op zoek naar een chauffeur? Inhuren.com beschikt over chauffeurs met jarenlange ervaring die onder verschillende omstandigheden & veilig het hele land door rijden. Vraag vrijblijvend een offerte aan en geef aan over welke periode u graag een chauffeur zou willen inhuren. Het is namelijk mogelijk om een chauffeur in te huren voor een tijdelijk project of voor een langere periode. De minimale inhuur van een chauffeur bedraagt 4 uur per dag. Neem direct contact met ons op: 085 488 1112.

De chauffeurs van Inhuren.com 

De chauffeurs van Inhuren.com worden op dagelijkse basis uitgezonden door heel Nederland. Wanneer u via ons een chauffeur inhuurt, kunt u er dus van op aan dat hij aardig wat veilige kilometers heeft gemaakt. Onze chauffeurs beschikken uiteraard over de juiste rijbewijzen en werkkleding. Via ons online platform kunt u alle werkervaring en rijbewijzen/- certificaten inzien van de uitzendkrachten. Heeft uw organisatie specifieke wensen of vragen over de ervaring van onze chauffeurs? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Tarieven van een chauffeur

Voor de inhuur van een chauffeur berekenen bij verschillende tarieven. Zo houden wij bijvoorbeeld rekening met de vereisten vanuit u als opdrachtgever, en de werkervaring van de chauffeur. Voor meer informatie over de tarieven van een chauffeur kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen of vraag een offerte aan.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Heeft u besloten om een chauffeur in te huren via Inhuren.com? Onze contactpersoon neemt dan zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie over het online platform. U krijgt een eigen bedrijfsprofiel met alle belangrijke informatie over uw organisatie en de opdracht. Zodra u online een opdracht heeft geplaatst, kunnen geschikte chauffeurs zich aanmelden voor de klus. Nog vragen? 085 488 1112.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

inhuren.com medewerker lacht

Vaste tarieven 

Voor de inhuur van een chauffeur worden vaste tarieven gerekend. Neem direct contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren over deze tarieven.

inhuren.com medewerker laptop

Online de diensten doorgeven

Via het online platform kunt u uw diensten en opdrachten doorgeven. Ook vindt u hier eenvoudig uw eventuele oudere diensten terug.

inhuren.com medewerkers

Grote pool beschikbaar 

Wanneer u een chauffeur nodig heeft, kunnen wij snel schakelen om u te voorzien van een medewerker. Wij beschikken namelijk over een grote pool aan direct inzetbare chauffeurs.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een chauffeur in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Wat is het salaris van een chauffeur?

Het salaris hangt van veel factoren af: leeftijd, ervaring en specifieke verantwoordelijkheden binnen een bedrijf. In de logistieke sector verdient een chauffeur gemiddeld ongeveer €1.950 bruto per maand. Het startsalaris zonder enige ervaring ligt rond de €1.700 bruto per maand. Een chauffeur met meer dan 10 jaar ervaring verdient rond de €2.200 bruto per maand.

Meerdere transport medewerkers beschikbaar

Bent u naast een chauffeur ook op zoek naar een bijrijder of een andere soort chauffeur? Via Inhuren.com is het mogelijk om verschillende logistieke en transport medewerkers in te huren. Hieronder hebben wij een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet;

Veelgestelde vragen over het inhuren van een chauffeur

Ik ben particulier. Kan ik dan een chauffeur inhuren?

Als particulier kunt u helaas geen chauffeur inhuren bij ons.

Over welke rijbewijzen beschikken de chauffeurs van Inhuren.com?

Dat is afhankelijk van het soort chauffeur dat u nodig heeft. Wanneer u op zoek bent naar een chauffeur voor een personenauto of bestelbus, dan zorgen wij ervoor dat hij of zij over rijbewijs B beschikt. Wanneer u juist op zoek bent naar een fietskoerier, dan is het natuurlijk niet noodzakelijk dat hij of zij over een rijbewijs beschikt. Bent u op zoek naar een ander soort chauffeur? Laat dit dan aan ons weten.

Wij hebben op korte termijn meerdere chauffeurs nodig. Is dat mogelijk?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u op korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) meerdere chauffeurs nodig heeft. In dat geval doen wij ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk van meerdere geschikte chauffeurs te voorzien. Doe direct een aanvraag bij de specialist zodat we aan de slag kunnen voor u.

Kunnen wij voor een eenmalige rit een chauffeur inhuren?

Wij kunnen helaas geen chauffeurs aanbieden die beschikbaar zijn voor een eenmalige rit.

Wat kost het inhuren van een chauffeur?

Wanneer u een chauffeur inhuurt, gaan wij uit van vaste kosten. Benieuwd naar de kosten waar u mee te maken gaat krijgen? Neem dan contact op met één van de specialisten van Inhuren.com.

Hoe kan ik mijn planning doorgeven?

Via het platform van Inhuren.com. Zodra u zich heeft ingeschreven, kunt u hier onbeperkt uw planningen doorgeven. U kunt bijvoorbeeld per dag of per week aangeven hoeveel personeel u nodig heeft. Onze planners zorgen er dan voor dat het juiste aantal chauffeurs bij u op de klus verschijnt.