Over ons Inhuren.com

Bouwopruimers inhuren

Bent u opzoek naar bouwopruimers? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com

  • Ervaren bouwopruimers per direct beschikbaar
  • Bouwopruimers voorzien van VCA en PBM
  • U betaald alleen voor de gewerkte uren
Offerte aanvragen

Waar kunnen wij u als werkgever mee ondersteunen?

Oproepbasis

Bent u opzoek naar bouwopruimers die u op oproepbasis kunt inzetten? Inhuren.com is gespecialiseerd in het uitzenden van ervaren bouwopruimers. U kunt gemakkelijk doorgeven wanneer u bouwopruimers nodig heeft en wij zorgen ervoor dat ze voor u klaar staan.

Tijdelijk project

Heeft u voor uw project bouwopruimers nodig? Wij leveren door heel Nederland ervaren bouwopruimers voor verschillende projecten. Wij kunnen op een zeer korte termijn voorzien van geschikte medewerkers. U betaald alleen voor de daadwerkelijke gewerkte uren.

Vast dienstverband

Heeft u een openstaande vacature voor een bouwopruimer? Wij ondersteunen bedrijven door heel Nederland bij het vinden van geschikte bouwopruimers voor een langere periode.
Meld u vacature aan en ontvang spoedig geschikte profielen.

Deze bedrijven gingen u voor:

Wij we zijn en wat we voor u kunnen betekenen

De bouwopruimers van Inhuren.com

Al jaren zenden wij bouwopruimers op dagelijkse basis uit door heel Nederland. Wij plaatsen dan ook graag een ervaren bouwopruimer binnen uw bedrijf. Uiteraard zorgen wij voor de juiste werkkleding en kunt u er vanuit gaan dat ze beschikken over een VCA.

Bouwopruimer inhuren

Wanneer u via ons een bouwopruimer inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een bouwopruimer in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Meer informatie?

werknemer

Direct een voorstel ontvangen?

Wouter Meens Accountmanager

Heeft u een vraag over een opdracht, vacature of tijdelijk project? Doe dan vrijblijvend een informatie aanvraag of neem contact op via onze vaste lijn.

Actief in heel Nederland

Actief in heel Nederland

Veelgestelde vragen

We helpen je graag op weg

Op welke termijn kan ik een bouwopruimer inhuren?

Inhuren.com beschikt over een grote pool aan geschikte kandidaten. Daardoor is het vaak mogelijk om snel te schakelen zodat u direct van geschikt personeel kan worden voorzien! In sommige gevallen kan het zijn dat het wat langer duurt voordat er een geschikte kandidaat wordt aangeboden. Dit kan voorkomen wanneer u bijvoorbeeld een bouwopruimer met specifieke skills zoekt of wanneer uw bedrijf zich buiten de Randstad bevindt. Wanneer u uw wensen bespreekt met de specialist van Inhuren.com, kan er direct aan worden gegeven wat mogelijk is.

Hoe kan ik de planning voor de inhuur van een bouwopruimer doorgeven?

Wanneer u zich heeft ingeschreven binnen het platform van Inhuren.com, kunt u hier heel eenvoudig aangeven wanneer en voor hoeveel uur u personeel nodig heeft. Dit kunt u wekelijks aangeven, maar ook dagelijks. Het kan natuurlijk voorkomen dat het de ene dag drukker is dan de ander.

In welke regio's heeft Inhuren.com bouwopruimers beschikbaar?

Wij leveren medewerkers door heel Nederland. Veruit de meeste bouwopruimers zijn actief binnen de Randstad, maar ook daarbuiten is het vaak mogelijk om snel te schakelen.

Wat kost de inhuur van een bouwopruimer?

De precieze kosten die komen kijken bij het inhuren van een bouwopruimer, zijn afhankelijk van meerdere factoren. U kunt daarom het beste een vrijblijvende aanvraag doen bij onze specialist. Naar aanleiding van uw wensen en personeelsbehoefte wordt een passende prijsofferte opgesteld voor u.

Beschikken de bouwopruimers over een VCA?

Wanneer u een bouwopruimer inhuurt, dan is het natuurlijk belangrijk dat deze op een zorgvuldige en uiterst veilige manier te werk gaat. Wij kunnen er daarom altijd voor zorgen dat de bouwopruimers van Inhuren.com beschikken over een VCA.