trui inhuren.com houten balk

Bouw personeel inhuren

Op zoek naar een bouwmedewerker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
medewerker inhuren.com loods

Bouw personeel

Bent u op zoek naar ervaren bouw personeel voor het zetten van gipswanden of het renoveren van gebouwen? Wij beschikken over direct inzetbaar bouw personeel voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende werkzaamheden. Via ons platform komt u direct in contact met bouw personeel. Neem direct contact met ons op: 085 488 1112.

Het bouw personeel van Inhuren.com

Het uitzenden van bouw personeel behoort tot één van de specialiteiten van Inhuren.com. Wij zenden dagelijks bouw personeel uit aan bedrijven door heel Nederland. Wij zijn daardoor goed op de hoogte van alles wat nodig is om bedrijven van ervaren personeel te voorzien.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Neem direct contact met ons op via het aanvraagformulier of bel naar een van onze specialisten. Wij geven graag meer informatie over onze diensten en zo komt u er ook meteen achter of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Uw wensen voor het personeel kunt u vervolgens doorgeven na een inschrijving in ons platform. Aan de hand daarvan sturen wij u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is en daar een kennismaking voor inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com bouw personeel in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons bouw personeel inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

vijf medewerkers inhuren.com

Vaste tarieven

Voor de inhuur van getalenteerd bouw personeel rekenen wij vaste tarieven. Zo weet u direct waar u aan toe bent en kan de bouw medewerker direct bij u aan de slag.

inhuren.com medewerker laptop

Online de diensten doorgeven 

Wij maken voor u een bedrijfsprofiel aan waarop u gemakkelijk opdrachten kunt plaatsen. Geef uw diensten online door op elk gewenst moment van de dag.

inhuren.com medewerker klust

Ervaren bouw personeel 

Het bouw personeel van Inhuren.com beschikt over jarenlange ervaring en werkt voor verschillende opdrachtgevers. Bekijk het profiel van de medewerker en beslis zelf of hij of zij geschikt is.

inhuren.com medewerkers loods

Reserves tot uw beschikking 

Mocht u op het laatste moment extra inzet nodig hebben of is een medewerker ziek op de dag van de klus? Inhuren.com heeft een grote pool aan personeel, wij regelen direct een vervanger voor u. 

medewerker inhuren.com

Gespecialiseerde contactpersoon

Omdat wij alleen het beste bouw personeel bij u aan de slag willen zetten, werken wij met ervaren en gespecialiseerde contactpersonen. Zo hoeft u uw vraag niet twee keer te stellen.

inhuren.com medewerker met klant

Digitale urenverwerking 

Naast dat u via het online platform opdrachten kunt plaatsen, worden alle uren ook digitaal verwerkt. Zo kunt u als opdrachtgever alle gewerkte uren inzien en controleren.

Veelgestelde vragen over het inhuren van bouw personeel

Op welke termijn kan ik bouw personeel inhuren?

In de meeste gevallen kunnen wij binnen een week bouw personeel bij u inzetten. Heeft u echter op zeer korte termijn (binnen 1 – 5 dagen) één of meerdere medewerkers nodig? Neem dan direct contact op zodat wij de mogelijkheden voor u na kunnen gaan.

In welke regio's kan ik bouw personeel inhuren?

Wij zetten bouw personeel door heel Nederland in. Heeft u binnen de Randstad bouw personeel nodig? In dat geval kunnen wij vaak al op korte termijn personeel inzetten. Wanneer u buiten de Randstad personeel nodig heeft, kan het zijn dat wij eerst actief op zoek moeten naar geschikte medewerkers.

Wat zijn de tarieven voor het inhuren van bouwpersoneel?

Bent u benieuwd naar de tarieven die gerekend worden voor het inhuren van bouwpersoneel? Wij raden u dan aan om direct een vrijblijvende aanvraag te doen. Wij kunnen dan op basis van uw personeelsbehoefte een passende offerte opstellen.

Over welke certificaten en diploma's beschikt bouw personeel?

Veiligheid staat op nummer 1 bij ons bouw personeel. Wij zorgen er daarom altijd voor dat zij over een VCA beschikken. Zijn er andere certificaten verplicht? Geef dit dan aan één van onze medewerkers door. Wij houden hier dan rekening mee bij het inzetten van het personeel.

Beschikt het bouw personeel van Inhuren.com over eigen gereedschap?

Ja, indien gewenst kan ons bouwpersoneel naar uw klus komen met eigen gereedschap. Geef tijdens het indienen van uw aanvraag door dat u hier de voorkeur aan geeft.

Hoe geef ik de planning voor de inhuur van bouw personeel door?

Dankzij ons online platform kunt u zelf gemakkelijk de planning van het bouw personeel doorgeven. Op het platform kunt u aangeven op welke dag u hoeveel bouw personeel nodig heeft en op welke locatie. Onze medewerkers zorgen er dan voor dat het juiste bouw personeel bij u op locatie aanwezig is.