Bijrijder inhuren

Op zoek naar een bijrijder? Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com 

  • Ervaren bijrijders
  • Grote pool beschikbaar
  • Direct beschikbaar
Offerte aanvragen
2 inhuren.com medewerkers in auto

Waar kunnen wij u mee ondersteunen?

Ad-hoc een bijrijder inhuren

Heeft u direct bijrijders nodig? Wij hebben een grote pool van bijrijders beschikbaar in heel Nederland. Wij kunnen u dan ook op zeer korte termijn van dienst zijn. Neem contact op zodat wij u direct kunnen ondersteunen.

Bijrijder op oproepbasis

Heeft u flexibel een bijrijder nodig? Dit kunt u snel en gemakkelijk via ons platform zelf helemaal regelen. Geef aan waar en hoelaat u een bijrijder nodig hebt en wij zullen ervoor zorgen dat er een geschikte medewerker aanwezig zal zijn

Vacature bijrijder

Bent u opzoek naar een bijrijder die fulltime bij u aan de slag kan gaan? Wij ondersteunen bedrijven bij het vinden van geschikte bijrijders. Meld u vacature aan en ontvang spoedig vrijblijvend profielen van ervaren bijrijders.

Deze bedrijven gingen u voor:

Wij we zijn en wat we voor u kunnen betekenen

Bijrijder nodig?

Heeft u ter ondersteuning van uw chauffeurs een bijrijder nodig die meerijdt naar klussen voor het sjouwen van bijvoorbeeld witgoed? De bijrijders van Inhuren.com zijn een goede aanvulling op uw team van chauffeurs. Via ons platform wordt u direct voorgesteld aan geschikte kandidaten. Neem direct contact met ons op: 085 488 1100

De bijrijders van Inhuren.com

Wij zetten dagelijks door heel Nederland bijrijders in. Wij weten daardoor goed wat ervoor nodig is om u ondersteunen doormiddel van de inzet van het juiste personeel. Onze bijrijders beschikken over een VCA, een rijbewijs en indien gewenst en uiteraard over een flinke dosis werkervaring.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten, zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u een account aanmaken op ons platform. Op het platform kunt u dagelijks nieuwe opdrachten plaatsen. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan uiteindelijk zelf kiezen wie de klus voor u mag uitvoeren.

werknemer

Direct een voorstel ontvangen?

Wouter Meens Accountmanager

Heeft u een vraag over een opdracht, vacature of tijdelijk project? Doe dan vrijblijvend een informatie aanvraag of neem contact op via onze vaste lijn.

Actief in heel Nederland

Actief in heel Nederland