Beurspersoneel inhuren

Op zoek naar beurspersoneel? Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden, tarieven en de werkwijze van inhuren.com.

Offerte aanvragen
inhuren.com medewerkers

Beurspersoneel nodig?

Heeft u een beurs, congres of evenement op de planning staan? En zoekt u beursmedewerkers om succes te behalen? Inhuren.com heeft speciaal getrainde beursmedewerkers beschikbaar. Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden rondom de inhuur van beurspersoneel. Direct contact? 085 488 11 12.

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u op korte termijn geschikt beurspersoneel nodig? Of bent u op zoek naar personeel voor een langere periode? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Eén van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om u te voorzien van antwoorden op al uw vragen!

Gecertificeerd beurspersoneel

Het komt vaak voor dat een organisatie op zoek is naar beurspersoneel met een afgeronde opleiding facilitaire dienstverlening. Daarnaast beschikt beurspersoneel vaak ook over ervaring in de sales. Bij Inhuren.com hebben wij ervaring met verschillende opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan promotiewerk. Hierdoor is het mogelijk om u als organisatie te koppelen aan gecertificieerd personeel.

Werkwijze en tarieven van Inhuren.com 

Zodra u een aanvraag heeft gedaan via Inhuren.com, gaat één van onze specialisten direct voor u aan de slag. Wij streven er hierbij naar om binnen een week geschikte kandidaten voor te stellen. Uiteindelijk kiest u welke kandidaten er op gesprek komen. Neem telefonisch contact op met onze specialisten of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

De tarieven zijn sterk afhankelijk van de werkervaring van de kandidaat en zijn of haar opleidingsachtergrond. Meestal hanteren we een tarief van tussen de 20 en 25 euro per uur. Neem voor meer informatie over de tarieven direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified
vijf medewerkers inhuren.com

Gespecialiseerd beurspersoneel 

Het beurspersoneel dat u inhuurt, beschikt over ruime ervaring in het vakgebied. Zij hebben specialisaties opgedaan door de vele projecten waar ze op zijn ingezet.

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vaste tarieven 

Het inhuren van beurspersoneel gaat gepaard met vaste tarieven. U kunt contact met ons opnemen zodat wij u een passend tariefvoorstel kunnen toesturen.

Medewerker Inhuren.com

Digitale urenverwerking en facturatie 

De gewerkte uren en facturen komen in het online platform te staan. Ook vindt u hier een duidelijk overzicht van alle ingeplande medewerkers.

Veelgestelde vragen over het inhuren van beurspersoneel

Wat voor beurspersoneel kan ik via Inhuren.com inhuren?

Inhuren.com biedt personeel aan voor verschillende functies op een beurs. In principe kunnen wij personeel aanbieden voor de gehele (logistieke) dienstverlening op de beurs. Zo hebben wij bijvoorbeeld standbouwers, elektromonteurs voor de bekabeling, verhuizers en gastvrouwen- en heren beschikbaar.

Wat zijn de tarieven per functie?

Inhuren.com biedt personeel aan voor verschillende functies op een beurs. In principe kunnen wij personeel aanbieden voor de gehele (logistieke) dienstverlening op de beurs. Zo hebben wij bijvoorbeeld standbouwers, elektromonteurs voor de bekabeling, verhuizers en gastvrouwen- en heren beschikbaar.

Welke cao is van toepassing wanneer ik beurspersoneel inhuur?

Wanneer u beurspersoneel inhuurt via Inhuren.com, zijn de arbeidsvoorwaarden van de cao van uw eigen bedrijf van toepassing. Mocht het zo zijn dat uw bedrijf geen eigen cao volgt, dan wordt uitgegaan van de NBBU-cao waar Inhuren.com lid van is. Houd er in ieder geval rekening mee dat de inhuurkrachten dezelfde rechten hebben als uw vaste personeel.

Op welke termijn kan ik beurspersoneel inhuren?

Wij streven ernaar om binnen een week geschikt beurspersoneel in te zetten. De precieze termijn is afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan het soort personeel dat u nodig heeft, de aantallen en de locatie van de beurs. Door het indienen van een aanvraag kunnen wij u direct informeren over de exacte termijn.