medewerker inhuren.com telefoneren

Baliemedewerker inhuren

Op zoek naar een baliemedewerker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van inhuren.com.

Offerte aanvragen
medewerker inhuren.com balie

Baliemedewerker

Per direct op zoek naar een baliemedewerker die klanten te woord staat wanneer zij een probleem of een vraag hebben? Heeft u iemand nodig die voor een langere of kortere tijd in dienst komt om het eerste klantencontact af te handelen? Wij helpen u graag een een klantgerichte baliemedewerker. Neem direct contact met ons op: 085 488 1112.

Baliemedewerker via Inhuren.com

Heeft u een baliemedewerker nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een baliemedewerker precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden toe te lichten.

Ervaren medewerkers

Zoekt u een baliemedewerker met een minimaal afgeronde mbo-opleiding niveau 3? Of zoekt u een medewerker met ervaring beschikkend over gedegen kennis van computersystemen? Bij Inhuren.com hebben wij ervaring met opdrachten gerelateerd aan receptie- en baliewerk.

De voordelen van personeel inhuren via ons

Besteed niet langer tijd en moeite aan het vinden van goed personeel; wij nemen dit graag uit handen van u! Hieronder onze voordelen op een rijtje:

  • Wij regelen het verlonen van de loodsmedewerker; dit scheelt u kostbare tijd;
  • De zoektocht naar geschikt personeel en het voorgesteld krijgen van kandidaten is geheel kosteloos voor u. U betaalt dus pas zodra u een kandidaat inhuurt;
  • 100% flexibele inhuur! U betaalt de loodsmedewerker dus alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren;
  • De loodsmedewerker hoeft u niet door te betalen bij ziekte of bij het vroegtijdig afronden van de overeenkomst;
  • Bij ontevredenheid kunt u onze samenwerking direct stopzetten;
  • U loopt geen werkgeversrisico omdat wij de officiële werkgever zijn.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

vijf medewerkers inhuren.com

Kandidaten beschikbaar 

Wij kunnen op zeer korte termijn een ervaren baliemedewerker bij u plaatsen. Wij beschikken over korte lijnen met de baliemedewerkers waardoor er altijd wel iemand beschikbaar is.

inhuren.com medewerker lacht

Gespecialiseerd office personeel 

Inhuren.com levert gespecialiseerd office personeel met ruime ervaring. Het office personeel heeft bij verschillende organisaties ervaring opgedaan met balie- en receptiewerk.

Medewerker Inhuren.com

Digitale urenverwerking en facturatie 

De gehele inhuur van personeel verloopt digitaal. U kunt dan ook alle gewerkte uren en facturen eenvoudig terugvinden in het online platform.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een baliemedewerker

Voor welke werkzaamheden kan ik een baliemedewerker inhuren?

Een baliemedewerker voert diverse werkzaamheden uit achter een balie of receptie. De meest voorkomende taken zijn het ontvangen en helpen van klanten, het doorgeven van informatie en het beantwoorden van vragen. Het kan ook zijn dat een baliemedewerker problemen of klachten moet oplossen. Een baliemedewerker beschikt daarnaast over een grondige kennis van procedures en protocollen.

Wat als ik een Engelstalige of internationale baliemedewerker nodig heb?

Ook als u een Engelstalige of internationale baliemedewerker nodig heeft, kunt u bij Inhuren.com terecht. Geef tijdens uw aanvraag door waar u precies naar op zoek bent zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Heeft Inhuren.com bij ziekte of uitval van de baliemedewerker een vervanger?

Natuurlijk zetten wij alles op alles om een vervanger te regelen in het geval van ziekte of uitval van een baliemedewerker. Inhuren.com beschikt over reserve baliemedewerkers waardoor het meestal geen enkel probleem is om een vervanger te regelen. In uitzonderlijke gevallen kan het echter voorkomen dat ook onze vervangers niet beschikbaar zijn. Wij gaan dan op zoek naar een gepaste oplossing.

Heeft Inhuren.com direct inzetbare baliemedewerkers beschikbaar?

Inhuren.com beschikt over direct inzetbare baliemedewerkers. Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen, koppelen we de juiste match aan uw organisatie. Mocht het zo zijn dat u op zoek bent naar een baliemedewerker die over specifieke skills beschikt, dan kan het voorkomen dat we eerst op zoek moeten gaan naar een geschikte kandidaat.

Wat kost het inhuren van een baliemedewerker?

De kosten voor het inhuren van een baliemedewerker zijn afhankelijk van onder andere de vaardigheden en ervaring van de medewerker en de precieze werkzaamheden. Zo zijn de tarieven van een ervaren baliemedewerker bijvoorbeeld hoger dan die van een startende baliemedewerker. Door het indienen van een aanvraag komt u direct te weten welke tarieven voor u van toepassing zijn.