personeel administratief

Administratief personeel

Op zoek administratief personeel? Bekijk hieronder de werkwijze, tarieven en mogelijkheden van inhuren.com.

Offerte aanvragen
administratief medewerker

Administratief personeel nodig?

Heeft uw organisatie personeel nodig voor het uitvoeren van administratieve werkzaamheden? Werknemers die accuraat zijn, oog voor detail hebben en professioneel omgaan met vertrouwelijke informatie binnen uw organisatie? Via Inhuren.com kunt u administratief personeel inhuren die al over de juiste kwaliteiten beschikken. Direct contact? 085 488 1112.

Gecertificeerd administratie personeel

Bent u op zoek naar gecertifieerd administratief personeel? Of speelt praktijkervaring de belangrijkste rol bij het inhuren van personeel? Inhuren.com heeft ervaring met verschillende opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan administratieve werkzaamheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan, en ontvang direct een gepast voorstel.

Snel weten waar u aan toe bent! 

Heeft u administratief personeel nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van administratief personeel precies inhoudt? Of wilt u graag weten in welke regio u administratief personeel kan inhuren? Neem direct contact met ons op, en wij beantwoorden graag al u vragen!

Ander administratief personeel 

Bent u op zoek naar meerdere medewerkers voor een korte periode of langere periode? Inhuren.com geeft u meerdere mogelijkheden tot de inhuur van administratief personeel, namelijk;

Tarieven en werkwijze

Zodra u een aanvraag heeft ingediend, gaat één van onze contactpersonen direct voor u aan de slag. Wij streven er hierbij naar om binnen een week geschikte kandidaten aan u voor te stellen. Daarbij kunt u bij de inhuur van administratief personeel rekening houden met een tarief van 20 tot 26 euro per uur. Neem voor meer informatie contact op met onze specialist of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

Medewerker Inhuren.com

Digitale urenverwerking en facturatie 

Zodra de opdracht is afgerond, kunt u de gewerkte uren en de facturen eenvoudig terugvinden in het online platform. Dit verloopt geheel digitaal.

vijf medewerkers inhuren.com

Gespecialiseerd administratief personeel 

Op dagelijkse basis zetten wij administratief personeel in aan bedrijven door heel Nederland. Het personeel heeft dan ook veel ervaring met administratief werk.

inhuren.com medewerker lacht

Vaste tarieven 

U kunt uitgaan van vaste tarieven wanneer u administratief personeel inhuurt. Neem contact met ons op en wij sturen u een vrijblijvend tariefvoorstel.

Veelgestelde vragen over het inhuren van administratief personeel

Voor welke werkzaamheden kan ik administratief personeel inhuren?

Administratief personeel neemt belangrijke taken uit handen binnen uw bedrijf. U kunt administratief personeel bijvoorbeeld inhuren voor het verwerken van documentatie, het verbeteren van administratieve processen en het opstellen van rapportages. Ook is administratief personeel inzetbaar voor het invoeren van administratieve gegevens en het controleren van administraties. Administratief personeel kan bijvoorbeeld ook ingezet worden voor het aannemen van de telefoon of het ontvangen van bezoekers.

Wat zijn de tarieven voor administratief personeel?

Deze tarieven verschillen per situatie. Wij raden u aan een vrijblijvende aanvraag te doen bij één van onze medewerkers zodat uw tarief direct duidelijk wordt.

Op welke termijn heeft Inhuren.com kandidaten beschikbaar?

In de meeste gevallen kunnen wij snel schakelen waardoor er binnen een week geschikt personeel voor kan worden gesteld.

Wat voor type administratief personeel kan ik inhuren?

Administratief personeel kan naast de administratieve werkzaamheden ook andere taken op zich hebben. Zo kan administratief personeel afhankelijk van de werkzaamheden ook fungeren als telefoniste, secretaresse of receptioniste.

Over welke certificaten en diploma's beschikt administratief personeel?

Dit is afhankelijk van de certificaten en diploma’s die binnen uw bedrijf verplicht zijn. Moeten de medewerkers bijvoorbeeld beschikken over een VOG? Dan houden wij hier rekening mee bij het plaatsen van de kandidaten.

Wat als ik op korte termijn meerdere kandidaten nodig heb?

Neem direct contact met ons op wanneer u op zeer korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) geschikt administratief personeel nodig heeft. Wij kunnen dan direct voor u aan de slag gaan.