administratief medewerker computer

Administratief medewerker inhuren

Bent u op zoek naar een administratief medewerker? Bekijk op deze pagina de tarieven, werkwijze en mogelijkheden van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
administratief medewerker

Administratief medewerker

Bent u op zoek naar een administratief medewerker met een gerelateerde opleidingsachtergrond? Of moet iemand beschikken over een aantal jaar ervaring als administratief medewerker? Bij Inhuren.com hebben wij ervaring met verschillende opdrachtgevers en projecten door heel Nederland. Direct contact? 085 488 1112.

Snel weten waar u aan toe bent! 

Heeft u een administratief medewerker nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een administratief medewerker precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend bij ons een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt contact met u op om alle mogelijkheden toe te lichten.

Gecertificeerde werknemers

Zoekt u een medewerker met een afgeronde opleiding administratief medewerker? Of speelt praktijkervaring de grootste rol bij het inhuren van een medewerker? Inhuren.com heeft ervaring met verschillende projecten gerelateerd aan administratieve werkzaamheden en klantenservice. Neem direct telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Administratief personeel via Inhuren.com 

Bent u op zoek naar ander administratief personeel? Inhuren.com heeft ook andere medewerkers beschikbaar voor u. Bekijk hieronder alle mogelijkheden:

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

2 medewerkers inhuren.com overleg

Kandidaten beschikbaar 

Wanneer u met spoed op zoek bent naar een administratief medewerker, kunnen wij u direct voorstellen aan een kandidaat. De administratief medewerkers zijn direct inzetbaar.

Medewerker Inhuren.com

Gespecialiseerde contactpersoon

De vaste contactpersoon van Inhuren.com die aan uw bedrijf wordt gekoppeld, beschikt over ruime ervaring in uw vakgebied. U kunt dan ook altijd direct schakelen bij vragen of problemen.

inhuren.com medewerker lacht

Vaste tarieven 

Voor het inhuren van een administratief medewerker worden vaste kosten gerekend. Zo weet u precies wat u kwijt bent en wordt u niet achteraf verrast met verborgen kosten.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een administratief medewerker

Voor welke werkzaamheden kan ik een administratief medewerker inhuren?

Een administratief medewerker zorgt ervoor dat belangrijke taken binnen uw bedrijf worden uitgevoerd. Zo kunt u een administratief medewerker inhuren voor het opstellen van rapportages, het verwerken van documentatie en het invoeren van administratieve gegevens. Ook is een administratief medewerker inzetbaar voor het controleren van formulieren en het controleren en corrigeren van administraties.

Wat zijn de tarieven voor een administratief medewerker?

De tarieven voor een administratief medewerker zijn per situatie verschillend. U kunt dan ook het beste direct een vrijblijvende aanvraag doen bij één van onze medewerkers zodat uw tarief direct duidelijk wordt.

Op welke termijn heeft Inhuren.com kandidaten beschikbaar?

In de meeste gevallen kunnen wij snel schakelen om een geschikte kandidaat binnen uw bedrijf te plaatsen. Neem contact met ons op en geef aan binnen welke termijn u een administratief medewerker nodig heeft.

Wat voor type administratief medewerkers kan ik inhuren?

Over het algemeen is een administratief medewerker zeer breed inzetbaar binnen bedrijven. Afhankelijk van de werkzaamheden kan een administratief medewerker ook fungeren als baliemedewerker, secretaresse of telefoniste.

Over welke certificaten en diploma's beschikken administratief medewerkers?

De specifieke certificaten en diploma’s waar een administratief medewerker over dient te beschikken, verschilt per bedrijf. Over het algemeen stellen de meeste bedrijven als eis dat de medewerker over een VOG beschikt. In dat geval zullen wij er dan ook voor zorgen dat de medewerker hierover beschikt. Zijn er binnen uw bedrijf andere certificaten of diploma’s vereist? Laat dit dan aan ons weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Wat als ik op korte termijn meerdere administratief medewerkers nodig heb?

Heeft u op zeer korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) meerdere administratief medewerkers nodig? Neem dan direct contact op zodat wij zo snel mogelijk kunnen schakelen. In sommige gevallen kan het zijn dat het iets langer duurt voordat wij u aan een medewerker kunnen voorstellen. Dit kan gebeuren wanneer uw bedrijf zich buiten de Randstad bevindt of wanneer u administratief medewerkers zoekt met specifieke vaardigheden.