medewerker inhuren.com lacht en verhuist

Verhuizers inhuren

Op zoek naar: Particuliere verhuizers, projectverhuizers of ICT verhuizers? Huur direct een getalenteerde verhuizer in voor uw project!

Offerte aanvragen
inhuren.com medewerker lacht

Verhuizers inhuren

Heeft u verhuizers nodig voor uw bedrijf? Of bijvoorbeeld voor een groot project waar u tijdelijk extra mankracht voor nodig heeft? Via ons uitzendbureau bent u aan het juiste adres voor gespecialiseerd verhuispersoneel. Onze recruiters hebben namelijk jarenlange ervaring in de logistieke branche en daarnaast beschikken wij over een pool van meer dan 70 logistieke medewerkers. Neem direct contact met ons op via 085 488 11 00.

De verhuizers van Inhuren.com

De verhuisbranche is één van de specialisaties van Inhuren.com binnen de logistiek en transport. Zo krijgt u bijvoorbeeld van ons verhuizers toegewezen met jarenlange werkervaring. Daarnaast biedt Inhuren.com verschillende soorten verhuizers aan. Er zijn namelijk vaak bedrijven specifiek op zoek naar een gespecialiseerde verhuizer. Bekijk hieronder welke verhuizers direct beschikbaar zijn, en vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie:

  • Projectverhuizers;
  • ICT- verhuizers;
  • Particuliere verhuizers.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met één van de specialisten. Onze specialisten geven graag meer informatie over al onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven op het online platform van Inhuren.com, zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvang u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een verhuizer in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen. Toch alvast een globaal inzicht hebben van de tarieven? Klik dan hier.

Hoe kunt u een verhuizer inhuren?

Wanneer u via ons een verhuizer inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met enige regelmaat voor kunnen komen dat een verhuizer ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Voor meer informatie over berekeningen van toeslagen kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze specialisten. Neem direct contact met ons op via 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

Verhuisbedrijven waar we mee samen werken

Logo UTS AbbinkLogo verhuisbedrijf DraagkrachtLogo van der veldede Gier logoJacobs logoGSA logoVan Leeuwen Verhuizingen logoDe Bresser logoSeniorenhulp logoLogo MeubeltaxiRVR logoWillemse logo

De voordelen van Inhuren.com

medewerker inhuren.com

Gespecialiseerde verhuizers

De ingehuurde verhuizers hebben ervaring in de (particuliere) verhuizingen en zijn direct inzetbaar.

vijf medewerkers inhuren.com loods

Grote pool beschikbaar

Zodra u een opdracht plaatst kunt u er zeker van zijn dat er verhuizers ingezet gaan worden. De planners van Inhuren.com garanderen dat alles gereed wordt gemaakt.

jongen lacht

Vooraf de namen inzien

Vooraf krijgt u in uw account de namen te zien van de verhuizers die ingezet gaan worden. Zo weet u altijd vooraf wie er gaan komen.

inhuren.com medewerker

Reserves tot uw beschikking

Het kan voorkomen dat u last minute iemand te kort komt of dat er een verhuizer uitvalt door bijvoorbeeld een blessure. Inhuren.com probeert deze uitval altijd op te vangen.

inhuren.com medewerker auto

Auto’s beschikbaar

Verhuizers nodig op verschillende locaties door heel Nederland? Inhuren.com zorgt voor auto’s zodat u op iedere locatie kan inhuren.

inhuren.com medewerker lacht

Vaste uurtarieven

Inhuren.com werkt met vaste tarieven voor de inhuur van verhuizers. Vraag direct telefonisch het tarief aan en ontvang een voorstel.

Veelgestelde vragen over het inhuren van verhuizers

Wat voor verhuizers heeft Inhuren.com beschikbaar?

De verhuizers die bij Inhuren.com in dienst zijn, zijn allen verschillend. Dat maakt het werken als verhuizer ook zo leuk, aangezien je met veel verschillende collega’s te maken hebt. Over het algemeen zijn onze verhuizers tussen de 18 en 35 jaar oud. Daarnaast werken wij vooral met studenten, pas afgestudeerden en particuliere verhuizers. Wat onze verhuizers allen gemeen hebben met elkaar, is dat ze weten wat hard werken is en daarnaast beschikken ze over een betrouwbare persoonlijkheid. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de verhuizers van Inhuren.com beschikken over een aantoonbare VOG en dat zij zorgvuldig gescreend worden. Zo bent u verzekerd van verhuizers die kwalitatief werk leveren!

Wat kost een verhuizer?

Wanneer u van plan bent een verhuizer in te huren, dan bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten die hierbij komen kijken. Voor het inhuren van verhuizers worden vaste tarieven gerekend. Voor meer informatie over de tarieven die wij hanteren, kunt u het beste contact opnemen met één van de specialisten.

Heeft Inhuren.com gespecialiseerde particuliere verhuizers?

Ja, Inhuren.com beschikt over gespecialiseerde en ervaren particuliere verhuizers.

Hoe werkt de reiskostenvergoeding bij verhuizingen buiten mijn regio?

Wij proberen altijd om verhuizers in te zetten binnen uw eigen regio. Dit valt echter niet altijd te realiseren, zeker buiten de Randstad. Mocht er een verhuizer buiten uw regio worden ingezet, dan moet u rekening houden met reiskostenvergoeding die bovenop ons vaste tarief wordt gerekend.

Hoe kan ik de planning doorgeven?

Wanneer u zich heeft ingeschreven bij Inhuren.com, kunt u eenvoudig en snel via ons platform uw opdrachten doorgeven. Wel zo gemakkelijk, aangezien u op deze manier zelf op ieder moment van de dag kunt aangeven hoeveel personeel nodig heeft. Op basis van uw planning zorgt onze specialist ervoor dat het personeel op het door u gewenste moment aanwezig is.

Via welke cao worden de verhuizers ingehuurd?

Huurt u via Inhuren.com een verhuizer in? Dan is deze medewerker bij u in dienst op basis van uw eigen cao. De verhuizers van Inhuren.com hebben onder andere recht op hetzelfde loon als uw eigen vaste medewerkers. Wanneer u niet over een eigen cao beschikt, dan is voor de inhuur van een verhuizer de NBBU-cao van toepassing.

Is Inhuren.com gespecialiseerd in de bemiddeling van verhuizers?

Inhuren.com is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen logistieke dienstverleners en personeel. Met name op het gebied van verhuizingen hebben wij al een groot aantal gerenommeerde bedrijven aan goede verhuizers geholpen. Wij zetten dagelijks meerdere verhuizers in op grote projecten.

Kan ik ook verhuizers inhuren om verhuisdozen in te laten pakken?

Ja, de verhuizers van Inhuren.com staan ook voor u klaar om verhuisdozen in te pakken. Geef dit tijdens de aanvraag door zodat wij hier rekening mee kunnen houden.