medewerker inhuren.com timmert

Timmerman inhuren

Op zoek naar een timmerman? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
medewerker inhuren.com timmert

Timmerman

Heeft u iemand nodig voor het repareren van meubels, wanden en vloeren? Of iemand die uw dakconstructies onderhoudt? Het inhuren van een ervaren timmerman kan dan de oplossing bieden. Kom via het platform van Inhuren.com direct in contact met een timmerman. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

De timmermannen van Inhuren.com

Inhuren.com zendt op dagelijkse basis timmermannen uit aan verschillende opdrachtgevers door heel Nederland. Wanneer u via ons een timmerman inhuurt, bent u dus gegarandeerd van een vakkundige medewerker met ervaring, eigen werkkleding en eigen gereedschap.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Neem direct contact met ons op via het aanvraagformulier of bel naar een van onze specialisten. Wij geven graag meer informatie over onze diensten en zo komt u er ook meteen achter of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Uw wensen voor het personeel kunt u vervolgens doorgeven na een inschrijving in ons platform. Aan de hand daarvan sturen wij u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is en daar een kennismaking voor inplannen.

Tarieven

Wij hanteren vaste uurtarieven voor de inhuur van een timmerman. Voor dit exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail van ons een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een timmerman inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Meer weten? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

medewerker inhuren.com

Timmerman inhuren 

Inhuren.com rekent met vaste tarieven wanneer u een timmerman inhuurt. Neem direct contact met ons op zodat wij u een tariefvoorstel kunnen toesturen.

jongen lacht

Online de diensten doorgeven

Het online platform is een handige tool voor u als opdrachtgever. U kunt hier onder andere uw diensten plaatsen en eventuele oudere diensten terugzien.

inhuren.com medewerker handig

Timmerman met eigen gereedschap 

Wij zorgen ervoor dat de timmerman die u inhuurt zelf een basisset gereedschap meeneemt. Dat scheelt u weer aanschafkosten!

vijf medewerkers inhuren.com

Vooraf weten wie er komt 

Wij plaatsen voordat de opdracht begint belangrijke informatie over de medewerker in uw account. Dan weet u vooraf al wie de medewerker precies is.

inhuren.com medewerker gereedschap

Werkbroek, werkschoenen 

De timmerman die bij u op locatie komt, verschijnt altijd in een eigen werkbroek en werkschoenen. Zo bent u verzekerd van representatieve timmermannen.

medewerker inhuren.com

Ervaren timmerman

Wij zetten dagelijks timmermannen in bij opdrachtgevers door heel Nederland. De timmerman die we bij u inzetten, zit dus altijd boordevol ervaring.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een timmerman

Kan ik voor een eenmalige opdracht een timmerman inhuren?

Het is niet altijd mogelijk om een timmerman in te huren voor een eenmalige opdracht. Aangezien dit per situatie verschilt, kunt u het beste contact opnemen met één van de specialisten van Inhuren.com. U komt dan direct meer te weten over onze mogelijkheden.

Beschikt een timmerman over eigen gereedschap?

In de meeste gevallen kunnen wij ervoor zorgen dat een timmerman eigen gereedschap meeneemt, mocht dit gewenst zijn.

In welke regio's kan ik een timmerman inhuren?

Wij leveren timmermannen door heel Nederland. Veruit de meeste timmermannen werken vanuit de Randstad, waardoor we in en rondom dit gebied het snelst een timmerman kunnen inzetten. Bevindt uw bedrijf zich buiten deze regio? Dan kan het in sommige gevallen iets langer duren voordat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Wat kost een timmerman per uur?

De tarieven van een timmerman verschillen per situatie. Zo zijn de tarieven bijvoorbeeld afhankelijk van de ervaring van de timmerman en de precieze werkzaamheden die komen kijken bij de opdracht. Doe een vrijblijvende aanvraag zodat u direct te weten komt welk tarief voor u van toepassing is.

Kan ik voor een tijdelijk project een timmerman inhuren?

Ja, de timmermannen van Inhuren.com zijn voor een tijdelijk project inzetbaar. Zodra het project voorbij is, kunt u de samenwerking met de timmerman eenvoudig stopzetten.

Kan ik voor de langere termijn een timmerman inhuren?

Ja! Een timmerman is ook voor een langere periode in te huren. U kunt zelf bepalen voor hoe lang u de timmerman inhuurt. Zodra de timmerman 1040 uur bij u heeft gewerkt, kunt u de timmerman binnen uw bedrijf zelfs volledig van ons overnemen.

Beschikt een timmerman over een eigen auto?

Wanneer uw locatie niet goed te bereiken is met het openbaar vervoer, zullen wij ervoor zorgen dat een timmerman met een eigen auto op locatie komt.