medewerker inhuren.com sjouwt

Sjouwer inhuren

Op zoek naar een sjouwer? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
medewerker inhuren.com sjouwt

Sjouwer

Heeft u een sjouwer nodig voor het verhuizen of verplaatsen van spullen? U kunt de sjouwers van Inhuren.com op flexibele basis inhuren binnen uw organisatie. Via het online platform kunt u gemakkelijk een opdracht plaatsen, waar geschikte sjouwers direct op kunnen reageren. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De sjouwers van Inhuren.com

De sjouwers van Inhuren.com worden dagelijks ingezet op projecten van opdrachtgevers door heel Nederland. Zo werken wij bijvoorbeeld met gerenommeerde verhuisbedrijven die elke dag sjouwers inhuren. Wij weten daarom als geen ander hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie = over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven op ons platform, zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvang u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is, zodat u daar een kennismakingsgesprek voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een sjouwer in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste direct contact met ons opnemen: 085 488 11 00. Of u kunt gemakkelijk een offerte aanvragen voor meer informatie.

Getalenteerde medewerkers gerelateerd aan sjouwwerk

Naast sjouwers bieden wij ook andere getalenteerde medewerkers aan gerelateerd aan sjouwwerk. Bekijk hieronder onze mogelijkheden;

Overige

Wanneer u via ons een sjouwer inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur gehanteerd van 4 uur per dag per werknemer.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een sjouwer ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Onze specialist

De voordelen van Inhuren.com

inhuren.com medewerker lacht

Vaste tarieven 

Voor het inhuren van sjouwers rekenen wij vaste tarieven. Zo weet u direct wat de inhuur van het personeel u precies gaat kosten!

jongen lacht

Online de diensten doorgeven

U geeft uw diensten gemakkelijk door via het online platform. Daarnaast heeft u hier het gehele overzicht op bijvoorbeeld uw oudere diensten en de ingeplande medewerkers.

vijf medewerkers inhuren.com loods

Grote pool beschikbaar

De sjouwers van Inhuren.com staan al voor u klaar dankzij de grote pool aan medewerkers. Deze pool bestaat uit direct in te huren en ervaren sjouwers.

inhuren.com medewerker

Werkbroek, werkschoenen

Wanneer u sjouwers inhuurt, dan zullen zij op de werkplek komen met een eigen werkbroek en werkschoenen. Dit hoeft u niet zelf meer aan te schaffen.

medewerker laptop

Digitale urenverwerking

Zodra de opdracht klaar is, worden de gewerkte uren klaargezet in uw account voor akkoord. U kunt hier nakijken waar en wanneer onze medewerkers hebben gewerkt.

administratief medewerker

Online de planning bekijken

De planning die u heeft doorgegeven, kunt u online bekijken en wijzigen. Zo houdt u gemakkelijk het overzicht op de inhuurkrachten.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een sjouwer

Wie zijn de sjouwers van Inhuren.com?

Sjouwers zijn meestal mannen (en vrouwen) tussen de 18 en 35 jaar oud. Werken via Inhuren.com is onder andere aantrekkelijk voor de sjouwers en uitzendkrachten vanwege het feit dat er met veel verschillende collega’s wordt gewerkt. In onze pool van sjouwers bevinden zich studenten, net afgestudeerden, ervaren particuliere verhuizers, mensen die vanuit het buitenland in Nederland zijn komen wonen en mensen die na jaren in de logistiek hebben gewerkt op parttime basis voor Inhuren.com willen werken. Uiteraard beschikken alle sjouwers over een aantoonbare VOG en worden ze uitgebreid gescreend door de medewerkers van Inhuren.com.

Hoe lang moet ik een sjouwer minimaal inhuren?

De minimale inhuur van een sjouwer is drie uur per dag.

Beschikken sjouwers over werkschoenen en een werkbroek?

Wij zorgen er uiteraard voor dat de sjouwers die u inhuurt over geschikte werkschoenen en een werkbroek beschikken.

Waar kan ik mijn planning doorgeven?

U kunt gemakkelijk uw planning doorgeven via het platform van Inhuren.com. Hier kunt u op ieder moment aangeven wanneer u de sjouwers nodig heeft en hoeveel sjouwers er precies nodig zijn. De planners van Inhuren.com gebruiken deze planning om ervoor te zorgen dat het juiste aantal medewerkers bij u worden ingezet.

Wat kost het inhuren van een sjouwer per uur?

Voor het inhuren van een sjouwer worden vaste uurtarieven gerekend. Voor het exacte tarief kunt u het beste een aanvraag doen bij één van de medewerkers van Inhuren.com. U komt dan direct te weten welke kosten er worden gerekend voor het inhuren van een sjouwer.

Ik ben particulier. Kan ik dan sjouwers inhuren?

Helaas levert Inhuren.com geen sjouwers aan particulieren. Wij leveren alleen aan organisaties.