jongen lacht

Recruiter inhuren

Bent u op zoek naar een getalenteerde recruiter? Onze eigen recruiters weten natuurlijk heel goed over wat voor eigenschappen en kwaliteiten een recruiter moet voldoen.

Offerte aanvragen
gesprek en vrouw notuleert

Recruiter nodig?

Bent u op zoek naar iemand die het vermogen heeft om de beste kandidaten te matchen aan de juiste werkgever? Of iemand die nieuwe potentiële opdrachtgevers of sollicitanten belt? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12. Wij helpen u graag aan een sociale, communicatief sterke recruiter.

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u een recruiter nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een recruiter precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden toe te lichten.

Gediplomeerde medewerkers

Op zoek naar iemand met een afgeronde hbo-opleiding of moet iemand over een mbo-diploma recuitment management beschikken? Vindt u commercieel talent het belangrijkst? Inhuren.com heeft ervaring met verschillende opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan werving en selectie werk.

Het selecteren van kandidaten 

Wij zorgen ervoor dat u, op basis van uw wensen, de meest geschikte kandidaten voorgesteld krijgt. Hoe doen wij dit? Wij maken gebruik van een uitgebreide selectieprocedure zodat enkel de beste kandidaten bij ons terecht komen. Wij beschikken daarnaast over een pool aan kandidaten zodat het in de meeste gevallen (niet alle) zelfs mogelijk is om binnen 24 uur personeel aan u uit te zenden.

Tarieven van een recruiter

De tarieven van een recruiter zijn sterk afhankelijk van de ervaring en opleidingsachtergrond van de kandidaat. Daarnaast hanteren wij voor de inhuur van een recruiter vaak een tarief aan van tussen de 20 en 25 euro per uur. Neem voor meer informatie direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

jongen lacht

Kandidaten beschikbaar 

Inhuren.com beschikt over recruiters die direct inzetbaar zijn. Wij zijn u dan ook graag van dienst wanneer u met spoed op zoek bent naar een recruiter.

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vaste tarieven 

U kunt rekening houden met vaste tarieven wanneer u een recruiter inhuurt. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent zonder verrassingen achteraf.

inhuren.com medewerker lacht

Digitale urenverwerking en facturatie

De gehele administratie van Inhuren.com verloopt digitaal. Zo kunt u in het online platform een overzicht terugvinden van alle facturen en de gewerkte uren.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een recruiter

Voor welke werkzaamheden kan ik een recruiter inhuren?

Een recruiter is verantwoordelijk voor het werven en selecteren van de juiste medewerkers binnen een bedrijf. Om dit voor elkaar te krijgen, dient de recruiter allereerst een functieprofiel op te kunnen stellen voor vacatures. Vervolgens verzamelt en beoordeelt de recruiter alle binnenkomende sollicitaties en beantwoordt hij of zij deze sollicitaties. Het voeren van sollicitatiegesprekken is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van een recruiter. Ook is deze medewerker verantwoordelijk voor het verrichten van administratieve werkzaamheden omtrent het selectieproces en het voeren van onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden.

Wat als ik een Engelstalige of internationale recruiter nodig heb?

Mocht dit het geval zijn, dan gaan wij direct voor u op zoek naar een Engelstalige of internationale recruiter.

Heeft Inhuren.com bij ziekte of uitval van de recruiter een vervanger?

Dankzij onze reserve recruiters, kunnen wij bijna altijd direct voor een vervanger zorgen mocht de ingehuurde recruiter uitvallen. Het blijft echter mensenwerk, waardoor een vervanger niet 100% gegarandeerd kan worden. We kijken echter altijd samen met u naar een gepaste oplossing.

Heeft Inhuren.com direct inzetbare recruiters beschikbaar?

Ja, afhankelijk van uw situatie kunnen wij direct een recruiter binnen uw bedrijf inzetten. In sommige gevallen zullen wij eerst op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. Dit kan voorkomen wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een recruiter die over specifieke vaardigheden beschikt of wanneer uw bedrijf zich buiten de Randstad bevindt.

Wat kost het inhuren van een recruiter?

Wanneer u via Inhuren.com een recruiter inhuurt, dan worden er tarieven gerekend die per situatie verschillend zijn. Een ervaren recruiter heeft bijvoorbeeld een hoger tarief dan een beginnende recruiter. Voor een gepast tariefvoorstel kunt u direct een vrijblijvende aanvraag doen.

inhuren.com medewerker verhuist doos