medewerker inhuren.com klust

Montagemedewerker inhuren

Op zoek naar een montagemedewerker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
medewerker inhuren.com klust

Montagemedewerker

Bent u op zoek naar een medewerker met technisch inzicht? Iemand die ervaring heeft met het monteren, assembleren en installeren van apparaten? Via het platform van Inhuren.com kunt u direct een geschikte montagemedewerker vinden. Montagemedewerker inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

De montagemedewerkers van Inhuren.com

Wij hebben jarenlange ervaring met het uitzenden van logistiek personeel. U bent dan ook gegarandeerd van een montagemedewerker met ervaring, aangezien wij onze medewerkers dagelijks uitzenden aan opdrachtgevers door heel Nederland.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Neem direct contact met ons op via het aanvraagformulier of bel naar een van onze specialisten. Wij geven graag meer informatie over onze diensten en zo komt u er ook meteen achter of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Uw wensen voor het personeel kunt u vervolgens doorgeven na een inschrijving in ons platform. Aan de hand daarvan sturen wij u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is en daar een kennismaking voor inplannen.

Tarieven

Wij hanteren vaste uurtarieven voor montagemedewerkers. Voor dit exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail van ons een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen

Overige

De inhuur van ons personeel is altijd 100% flexibel: u huurt in en betaalt de medewerkers altijd op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Wij hanteren daarbij een minimale inhuur van een montagemedewerker van 4 uur per dag. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

vijf medewerkers inhuren.com

Vaste tarieven 

Wanneer u een montagemedewerker inhuurt, dan kunt u rekening houden met vaste tarieven. Zo weet u direct vanaf het begin waar u aan toe bent.

inhuren.com medewerker laptop

Online de diensten doorgeven

Zodra u een openstaande opdracht heeft, kunt u deze plaatsen in het online platform. Dit is tevens de plek waar u eventuele oudere diensten terug kunt vinden.

inhuren.com medewerker gereedschap

Montagemedewerker met eigen gereedschap 

De montagemedewerker die bij u op de klus komt, neemt zelf een basisset gereedschap mee. Hier hoeft u niet meer zelf voor te zorgen.

inhuren.com medewerker auto

Vooraf weten wie er komt 

Voordat de opdracht begint, kunt u alvast wat meer informatie over de ingeplande medewerker terugvinden in uw account. Zo weet u altijd vooraf wie er komt!

inhuren.com medewerkers loods

Werkbroek, werkschoenen

Wanneer u een montagemedewerker inhuurt, dan zorgen wij ervoor dat hij of zij in een eigen werkbroek en werkschoenen naar de locatie komt.

inhuren.com medewerker auto

Ervaren montagemedewerker 

De montagemedewerkers die u inhuurt, zijn al op meerdere projecten ingezet. Zo weet u zeker dat zij over de nodige ervaring beschikken.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een montagemedewerker

Voor welke werkzaamheden kan ik een montagemedewerker inhuren?

Een montagemedewerker is verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die te maken hebben met het monteren en assembleren van producten en onderdelen. De specifieke werkzaamheden zijn erg afhankelijk van het vakgebied waar de montagemedewerker in werkzaam is. Over het algemeen kan een montagemedewerker worden ingezet voor het in elkaar zetten van producten, het opbouwen en monteren van meubels, het instellen van machines en het uitvoeren van bewerkingen. Het is daarnaast belangrijk dat een montagemedewerker met veel verschillende materialen kan werken.

Wat kost een montagemedewerker?

Er zijn vaste uurtarieven van toepassing bij het inhuren van een montagemedewerker. We raden u aan om een vrijblijvende aanvraag te doen of direct contact op te nemen met één van de specialisten. U komt dan meteen te weten met welke kosten u rekening dient te houden.

In welke regio kan ik montagemedewerkers inhuren via Inhuren.com?

Wij zenden montagemedewerkers uit door heel Nederland! Is uw bedrijf gevestigd in of rondom de Randstad? Dan kunnen wij vaak snel schakelen en hebben wij op korte termijn een montagemedewerker voorhanden. Ook wanneer uw bedrijf buiten deze regio ligt, kunnen wij u voorzien van een kwalitatieve montagemedewerker. Wel kan het dan soms iets langer duren voordat wij de juiste match hebben gevonden.

Op welke termijn kan ik een montagemedewerker inhuren?

Heeft u met spoed een montagemedewerker nodig? Goed nieuws! Wij kunnen vaak op zeer korte termijn (binnen 24 uur) een montagemedewerker inzetten. Benieuwd of dit ook voor u mogelijk is? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.

Beschikt een montagemedewerker over een VCA?

Aangezien een montagemedewerker vaak met machines en gereedschap werkt, is het uitermate belangrijk dat hij of zij op een veilige en verantwoorde manier te werk gaat. Voor veel bedrijven is het daarom een vereiste dat montagemedewerkers over een VCA beschikken. Wij kunnen er daarom altijd voor zorgen dat er een montagemedewerker bij u aan de slag gaat die beschikt over een VCA. Zijn er nog andere certificaten vereist? Bespreek dit dan direct met de specialist van Inhuren.com.

Beschikt een montagemedewerker over eigen gereedschap?

In de meeste gevallen kunnen onze montagemedewerkers eigen gereedschap meebrengen naar uw locatie. Mocht het zo zijn dat de montagemedewerker aan de slag gaat met zeer specifieke werkzaamheden, dan kan het voorkomen dat u een deel van de gereedschap moet regelen voor hem of haar.