inhuren.com medewerkers klussen

Handyman inhuren

Op zoek naar een handyman? Bekijk de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
inhuren.com medewerkers klussen

Handyman

Heeft u iemand nodig voor het uitvoeren van diverse reparaties? Of bent u op zoek naar iemand die meubilair in elkaar kan zetten? Het inhuren van een handyman is hier een goede oplossing voor. Plaats uw klus online om direct in contact te komen met een geschikte handyman. Meer weten? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

De handymans van Inhuren.com

Inhuren.com zet dagelijks personeel in binnen de logistiek en transport. Wij bieden dan ook ervaren handyman aan die al bij meerdere opdrachtgevers hebben gewerkt. U kunt er dus vanuit gaan dat wij een handyman bij u plaatsen met een VCA, eigen werkkleding en eigen gereedschap.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie = over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvang u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een handyman in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een handyman inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een handyman ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

inhuren.com medewerker lacht

Vaste tarieven

Inhuren.com werkt met vaste tarieven voor het inhuren van een handyman. Voor meer informatie over onze tarieven, kunt u direct contact opnemen met ons.

medewerker laptop

Online de diensten doorgeven

U kunt uw diensten te allen tijde eenvoudig doorgeven via het online platform. Hier vindt u tevens een geheel overzicht van de ingeplande medewerkers en de gewerkte uren.

inhuren.com medewerker gereedschap

Ervaren handyman

Wij zetten dagelijks handymen in bij opdrachtgevers door heel Nederland. Wij plaatsen daarom altijd een handyman bij u die beschikt over voldoende ervaring.

inhuren.com medewerkers loods

Werkbroek, werkschoenen

De handymen die we bij u plaatsen, verschijnen altijd in een eigen werkbroek en werkschoenen op de locatie. Dit hoeft u niet meer zelf te regelen.

inhuren.com medewerker

Vooraf weten wie er komt

Benieuwd wie er bij u komt werken? Wij plaatsen voordat de klus begint belangrijke informatie over de medewerker in uw account. Zo weet u vooraf altijd wie er komt.

inhuren.com medewerker gereedschap

Handyman met eigen gereedschap

Wij zorgen ervoor dat de handyman die u inhuurt over een eigen basisset gereedschap beschikt voor veelvoorkomende werkzaamheden. Dit scheelt u weer aanschafkosten.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een handyman

Voor welke werkzaamheden kan ik een handyman inhuren?

Een handyman is voor diverse werkzaamheden inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van kleine reparaties binnen een gebouw, het (de)monteren van meubels en het ophangen van wandversiering. Ook is een handyman inzetbaar voor het verwijderen of leggen van vloerbedekking en het wegwerken van de bekabeling van computers. U kunt er verder vanuit gaan dat een handyman weet hoe een systeemwand geplaatst moet worden en dat hij of zij eventuele technische mankementen snel kan signaleren en oplossen.

Beschikken de handymen van Inhuren.com over eigen gereedschap?

Wanneer het gewenst is, zorgen wij ervoor dat de handymen met hun eigen gereedschap naar uw locatie toekomen.

Kan ik ook iemand inhuren voor een tijdelijk project?

Een handyman via Inhuren.com is zeker inzetbaar voor een tijdelijk project. U kunt een medewerker bij uw bedrijf inhuren voor een bepaalde tijd en zodra het project is afgerond, kunt u de samenwerking eenvoudig stopzetten.

Wat als ik een handyman zoek die vast bij onze organisatie komt werken?

Indien u een handyman zoekt die vast bij uw organisatie in dienst komt, dan valt dit via Inhuren.com te regelen. U huurt de medewerker de eerste 1040 gewerkte uren via ons in. Na deze 1040 uur kunt u de handyman van ons overnemen zodat hij of zij vast in dienst komt bij u.

Beschikken de handymen van Inhuren.com over een eigen auto?

Wij zorgen ervoor dat een handyman die bij u inhuurt over één van onze auto’s beschikt. Wanneer hij of zij nodig is op een locatie die wat meer afgelegen ligt, is dit dus geen enkel probleem.

Wat is het verschil tussen een handyman en een monteur?

Er zit een verschil tussen een handyman en een monteur. Een handyman is vaak een allround-medewerker die voor diverse klussen ingezet kan worden. Hij of zij beschikt vaak over algemene kennis van meerdere vakgebieden waardoor een handyman zeer breed inzetbaar is. Niet voor niets wordt een handyman ook wel een manusje-van-alles genoemd! In de meeste gevallen is een monteur juist wat technischer en gespecialiseerder aangelegd waardoor hij of zij inzetbaar is voor de moeilijkere klussen. Een monteur beschikt vaak over meer gespecialiseerde kennis binnen een kleiner vakgebied.

In welke regio kan ik een handyman inhuren?

Wij kunnen door heel Nederland een handyman inzetten. Aangezien wij zelf vanuit de Randstad actief zijn, kunnen wij in en rondom dit gebied het snelst personeel leveren. Heeft u personeel in een andere regio nodig? Neem dan contact op met één van onze medewerkers zodat wij direct de mogelijkheden na kunnen gaan.

Hoe kan ik mijn aanvraag doorgeven?

Voor het doorgeven van uw aanvraag kunt u direct contact opnemen met één van onze medewerkers. Samen met u wordt dan gekeken naar uw personeelsbehoefte en andere wensen. Op basis daarvan gaat de specialist actief op zoek om de beste kandidaten voor uw organisatie te vinden. Deze kandidaten worden vervolgens aan u voorgelegd. U bepaalt zelf wie u uitnodigt voor een kennismakingsgesprek en wie u uiteindelijk inhuurt.