inhuren.com medewerkers

Freelancer inhuren

Wilt u een freelancer inhuren? Bekijk de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van inhuren.com.

Offerte aanvragen

Tarief freelancer inhuren

Voor het inhuren van een freelancer hanteren wij een vast tarief per uur. Het precieze tarief hangt echter af van een aantal factoren; de functie, werkzaamheden, vereisten en gevraagde ervaring. Een freelance koerier is nou eenmaal goedkoper dan een freelance IT’er. Wilt u het exacte tarief weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 085 488 11 12.

Wat levert het inhuren van een freelancer u op?

U mag verwachten dat u een gespecialiseerde freelancer binnenhaalt die specialist is in zijn of haar vakgebied. En dat zonder zorgen, want het gehele inhuurproces wordt voor u uit handen genomen. Een groot voordeel van de uitbesteding is dat u niets betaalt voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte freelances die uit het selectieproces naar voren zijn komen. U betaalt pas vanaf het moment dat u één of meerdere voorgestelde freelancers inhuurt.

Dit mag u van een freelancer verwachten

Echte professionals die veel tijd en energie hebben gestoken in de ontwikkeling van specifieke vaardigheden en ervaringen. Dat is wat u kunt verwachten wanneer u via Inhuren.com een freelancer inhuurt. Die specifieke kennis kan uw organisatie verder helpen wanneer u die extra kennis op korte termijn nodig heeft. U kunt via ons een professionele freelancer inhuren.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

  • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
  • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
  • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
  • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
  • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Freelancers met een VAR verklaring

Voordat een freelancer voor u aan de slag kan gaan, moet deze in het bezit zijn van een VAR WUO. Dit is het bewijs dat laat zien dat de zzp’er staat ingeschreven als zelfstandig ondernemer en erkend is door het UWV en de belastingdienst. Bezit de freelancer een VAR ROW of helemaal geen VAR dan loopt u risico’s. In dit geval kan er het best gekozen worden voor verloning via payroll of het inhuren op uitzendbasis. Het uitzendbureau neemt dan de administratieve lasten over.

Altijd duidelijke afspraken

Uit ervaring is gebleken dat projecten soepeler verlopen als één partij duidelijk de leiding neemt. Laat daarom uw freelancer bij ons uitzendbureau inschrijven. Op deze manier nemen wij de administratieve lasten uit handen en bepaalt u zelf hoeveel uur de freelancer voor u zal gaan werken. Benieuwd wat Inhuren.com voor u kan betekenen?  Vraag een offerte aan, en kom meer te weten over onze werkwijze, tarieven en mogelijkheden. Gelijk geholpen worden? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Wist u dat u:

✓ Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
✓ Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de freelancers? Dit doen wij.
✓ Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
✓ Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
✓ De freelancers niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
✓ Bij tevredenheid de freelancers na 1040 uur mag overnemen?
✓ Ons altijd mag verrassen met ingewikkelde vragen?

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified