inhuren.com medewerker in glazenhok

Floorwalker inhuren

Bent u op zoek naar een getalenteerde floorwalker en wilt u meer weten over de tarieven, mogelijkheden en werkwijze van Inhuren.com?  Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie omtrent de inhuur van een floorwalker.

Offerte aanvragen
2 medewerkers inhuren.com lopen

Floorwalker nodig?

Heeft u iemand nodig om snel en adequaat vragen te beantwoorden van uw werknemers of klanten? Iemand die goed kan inspelen op stressvolle situaties door zijn of haar probleemoplossende vermogen? Inhuren.com helpt u graag verder. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u een floorwalker nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een floorwalker precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt direct contact met u op om alle mogelijkheden toe te lichten.

Gecertificeerde medewerkers

Zoekt u een floorwalker met een ASF-certificaat met kennis van CSA? Of iemand die over kennis beschikt van Java, SQL en Selenium? Inhuren.com heeft ervaring met verschillende opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan floormanagement.

Het tarief van een floorwalker 

Voor het inhuren van een floorwalker hanteren wij een tarief tussen de €20,- en €25,- per uur. De hoogte van het tarief is afhankelijk van de duur van de inhuur en de ervaring die onze kandidaten met zich meebrengen. Voor het exacte tarief kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons via 085 488 11 12.

De voordelen van personeel inhuren via ons

Besteed niet langer tijd en moeite aan het vinden van goed personeel; wij nemen dit graag uit handen van u! Hieronder onze voordelen op een rijtje:

  • Wij regelen het verlonen van de floorwalker; dit scheelt u kostbare tijd
  • De zoektocht naar geschikt personeel en het voorgesteld krijgen van kandidaten is geheel kosteloos voor u. U betaalt dus pas zodra u een kandidaat inhuurt
  • 100% flexibele inhuur! U betaalt de loodsmedewerker dus alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren
  • De floorwalker hoeft u niet door te betalen bij ziekte of bij het vroegtijdig afronden van de overeenkomst
  • Bij ontevredenheid kunt u onze samenwerking direct stopzetten
  • U loopt geen werkgeversrisico omdat wij de officiële werkgever zijn

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

inhuren.com medewerker lacht

Gespecialiseerde floorwalker 

De floorwalker die we bij u inzetten heeft al ruime ervaring opgedaan binnen het vakgebied. Wij zetten op dagelijkse basis floorwalkers in bij bedrijven door heel Nederland.

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vaste tarieven 

U krijgt te maken met vaste tarieven wanneer u via Inhuren.com een floorwalker inhuurt. U kunt een vrijblijvend tariefvoorstel aanvragen zodat wij u verder kunnen informeren.

inhuren.com medewerker met klant

Vooraf weten wat u gaat betalen

Voordat u een floorwalker inhuurt, wilt u natuurlijk meer weten over de kosten. Wij informeren u dan ook altijd over de voorwaarden en tarieven voordat er kandidaten worden voorgesteld.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een floorwalker

Voor welke situaties kan ik een floorwalker inhuren?

Floorwalkers worden meestal ingehuurd wanneer een bedrijf overgaat op een nieuw systeem. Het kan dan namelijk even duren voordat alle medewerkers bekend zijn met dit nieuwe systeem. Het inhuren van een floorwalker is dan een goede keus, aangezien hij of zij medewerkers hulp kan bieden met dit nieuwe systeem. Een floorwalker loopt rond op de werkvloer zodat vragen en problemen direct gesignaleerd kunnen worden. Ook wanneer bedrijven te maken hebben met andere ICT-projecten kan een floorwalker inhuren erg handig zijn.

Heeft Inhuren.com floorwalkers direct beschikbaar?

Dit is afhankelijk van uw situatie. Wanneer u overgaat op een universeel en welbekend systeem zullen wij eerder een floorwalker beschikbaar hebben dan wanneer u gebruik gaat maken van een complexer en onbekender systeem. Bespreek uw situatie met onze specialist zodat wij u direct kunnen informeren over de mogelijkheden.

Kan ik ook een floorwalker voor de langere termijn inhuren?

Jazeker, het inhuren van een floorwalker voor een langere termijn is erg handig wanneer u bijvoorbeeld met meerdere nieuwe systemen gaat werken. U kunt hem of haar dan voor zolang als nodig inhuren. U kunt de floorwalker zelfs volledig in dienst nemen wanneer hij of zij meer dan 1040 uur bij u heeft gewerkt.

Hoe kan ik mijn opdracht voor een floorwalker doorgeven?

Dit kunt u eenvoudig doorgeven via het online platform van Inhuren.com. Dit is ideaal wanneer u te maken heeft met wisselende opdrachten. U kunt via het platform op ieder gewenst moment aangeven hoeveel floorwalkers u nodig heeft en op welke locatie. Wij gebruiken uw planning om ervoor te zorgen dat het juiste aantal floorwalkers aanwezig is.

Wat zijn de tarieven voor een floorwalker?

Wij informeren u graag over de exacte tarieven voor het inhuren van een floorwalker. Aangezien deze tarieven per situatie verschillen, raden wij u aan om direct een aanvraag te doen. Wij kunnen u op deze manier direct een gepast tariefvoorstel sturen passend bij uw personeelsbehoefte.

Kan ik Engelstalige of internationale floorwalkers inhuren?

Ja, dit is mogelijk. Het is handig om een meertalige floorwalker in te huren wanneer u bijvoorbeeld internationale medewerkers in dienst hebt. Op deze manier kan de floorwalker iedereen goed van dienst zijn. Laat ons weten waar u precies naar op zoek bent in een floorwalker. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.