inhuren.com trui

Flexkracht inhuren

Bent u op zoek naar een flexkracht op mbo, hbo of universitair niveau? Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden, de tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
inhuren.com medewerker lacht

Een flexkracht nodig?

Op zoek naar een flexkracht? Wij leveren flexkrachten op mbo, hbo en universitair niveau aan bedrijven door heel Nederland. Via ons kantoor in Amsterdam en Den Haag kunnen wij u flexibel en professioneel bedienen. U kunt bij ons flexmedewerkers inhuren voor extra ondersteuning. Bel direct naar ons kantoor via 085 488 11 12, en wij helpen u verder.

Taken en verantwoordelijkheden flexkracht 

Een flexkracht is ideaal inzetbaar, vaak beschikt een flexkracht over de juiste kwaliteiten en werkervaring waar u naar op zoek bent. Een flexkracht is maximaal flexibel inzetbaar, en werkt elke week verschillende dagen, tijden of voert steeds andere werkzaamheden uit. Het zijn allround personen, die van alle markten thuis zijn. Mocht u vaak handen tekort komen, of veel losse klusjes heeft die nu blijven liggen, dan is een flexkracht de ideale oplossing.

Onze werkwijze 

Wanneer u ervoor kiest om een flexkracht in te huren, kunt u van ons verwachten dat onze recruiter direct voor u aan de slag gaat. Wij streven er hierbij naar om binnen enkele dagen een geschikte kandidaat aan u voor te stellen. Uiteindelijk kiest u er zelf voor wie u er bij u op gesprek mag komen en aan de slag kan!

Wanneer u regelmatig, verschillende werknemers nodig heeft, kunt u een account aanmaken op ons online platform. Via het online platform kunt u wanneer u wilt opdrachten plaatsen en aangeven welke soort werknemer u hier voor nodig heeft. Zodra de opdracht online staat, kunnen geschikte flexmedewerkers zich aanmelden voor de klus!

Voordelen Inhuren.com

Naast dat onze flexmedewerkers 100% flexibel inzetbaar zijn, heeft inhuren via Inhuren.com vele andere voordelen, namelijk:

  • Wij regelen het verlonen van de loodsmedewerker; dit scheelt u kostbare tijd;
  • De zoektocht naar geschikt personeel en het voorgesteld krijgen van kandidaten is geheel kosteloos voor u. U betaalt dus pas zodra u een kandidaat inhuurt;
  • De loodsmedewerker hoeft u niet door te betalen bij ziekte of bij het vroegtijdig afronden van de overeenkomst;
  • Bij ontevredenheid kunt u onze samenwerking direct stopzetten;
  • U loopt geen werkgeversrisico omdat wij de officiële werkgever zijn

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u een flexkracht nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een flexkracht precies inhoudt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op: 085 488 11 12. Een medewerker van Inhuren.com neemt contact met u op alle mogelijkheden toe te lichten.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

vijf medewerkers inhuren.com

Kandidaten beschikbaar

Wij hebben altijd flexkrachten beschikbaar die ingezet kunnen worden voor diverse functies. Wij stellen dan ook graag direct een flexkracht aan u voor.

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vooraf weten wat u gaat betalen 

Voordat u daadwerkelijk een flexkracht inhuurt, ontvangt u informatie over de voorwaarden en tarieven van de inhuur. Zo bent u hier op voorhand al van op de hoogte.

Medewerker Inhuren.com

Digitale urenverwerking en facturatie 

U kunt de gewerkte uren en facturen gemakkelijk terugvinden in het overzicht op het online platform. Hier heeft u alle belangrijke informatie direct bij de hand.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een flexkracht

Wat is een flexkracht?

Een flexkracht is iemand die op flexibele basis bij een organisatie werkt. Dit kan bijvoorbeeld op basis van een nul-urencontract of een min-maxcontract zijn.

Is een flexkracht hetzelfde als een oproepkracht?

Ja, een flexkracht is hetzelfde als een oproepkracht.

Op welke arbeidsvoorwaarden heeft een flexkracht recht?

Een flexkracht heeft recht op de arbeidsvoorwaarden die van toepassing zijn in uw eigen bedrijfscao. De flexkracht heeft dus dezelfde rechten als uw eigen vaste medewerkers. Wanneer u geen eigen bedrijfscao heeft, gelden de voorwaarden van de NBBU-cao waar Inhuren.com lid van is.

In welke sectoren kan ik via Inhuren.com een flexkracht inhuren?

Inhuren.com specialiseert zich in het uitzenden van personeel binnen de logistiek en transport. Wij leveren ook personeel binnen de zakelijke dienstverlening.

Hoe kan ik de opdrachten die ik beschikbaar heb doorgeven?

Uw beschikbare opdrachten en projecten kunnen gemakkelijk doorgegeven worden via het online platform. Hier kunt u wanneer het u uitkomt aangeven wanneer u personeel nodig heeft en hoeveel flexkrachten er nodig zijn.