trui inhuren.com magazijn

Bouwopruimers inhuren

Bent u op zoek naar bouwopruimers? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van inhuren.com.

Offerte aanvragen
5 medewerkers inhuren.com magazijn

Bouwopruimer

Op zoek naar een bouwopruimer ter ondersteuning van uw gespecialiseerde bouwmedewerkers tijdens opdrachten? Onze bouwopruimers zijn voor zowel een eenmalig project als een langere periode flexibel inzetbaar. Via ons platform wordt u direct gekoppeld aan een geschikte bouwopruimer. Neem direct contact met ons op: 085 488 1112.

De bouwopruimers van Inhuren.com

Al jaren zenden wij bouwopruimers op dagelijkse basis uit door heel Nederland. Wij plaatsen dan ook graag een ervaren bouwopruimer binnen uw bedrijf. Uiteraard zorgen wij voor de juiste werkkleding en kunt u er vanuit gaan dat ze beschikken over een VCA.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie = over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvang u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een bouwopruimer in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een bouwopruimer inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een bouwopruimer ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? 085 488 1112.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

vijf medewerkers inhuren.com

Vaste tarieven 

Voor het inhuren van een bouwopruimer worden vaste tarieven gerekend. Wij raden aan om direct contact met ons op te nemen zodat we u een tariefvoorstel kunnen doen.

inhuren.com medewerker laptop

Online de diensten doorgeven

Uw diensten en opdrachten geeft u gemakkelijk door via het online platform. Hier kunt u tevens oudere diensten terugvinden en een geheel overzicht van de ingeplande medewerkers.

inhuren.com medewerkers loods

Grote pool beschikbaar

Heeft u één of meerdere bouwopruimers nodig? Dankzij onze grote pool aan direct inzetbare medewerkers kunnen wij al op zeer korte termijn bouwopruimers bij u plaatsen.

inhuren.com medewerker magazijn

Werkbroek, werkschoenen

Wanneer u bouwopruimers inhuurt, dan zorgen wij ervoor dat zij met een eigen werkbroek en werkschoenen naar de klus toekomen. Dat scheelt u weer aanschafkosten.

inhuren.com medewerker

Gespecialiseerde contactpersoon

Voor al uw vragen kunt u terecht bij de vaste contactpersoon die aan u wordt gekoppeld zodra u met ons gaat samenwerken. Deze ervaren medewerker staat u graag te woord.

inhuren.com medewerker met klant

Online de medewerkers beoordelen

Na afloop van de klus horen we graag van u hoe u de dienstverlening van de medewerkers hebt ervaren. U ontvangt van ons een melding om een beoordeling achter te laten.

Veelgestelde vragen over het inhuren van bouwopruimers

Beschikken de bouwopruimers over een VCA?

Wanneer u een bouwopruimer inhuurt, dan is het natuurlijk belangrijk dat deze op een zorgvuldige en uiterst veilige manier te werk gaat. Wij kunnen er daarom altijd voor zorgen dat de bouwopruimers van Inhuren.com beschikken over een VCA.

Op welke termijn kan ik een bouwopruimer inhuren?

Inhuren.com beschikt over een grote pool aan bouwopruimers. Daardoor is het vaak mogelijk om snel te schakelen zodat u direct van geschikt personeel kan worden voorzien! In sommige gevallen kan het zijn dat het wat langer duurt voordat er een geschikte kandidaat wordt aangeboden. Dit kan voorkomen wanneer u bijvoorbeeld een bouwopruimer met specifieke skills zoekt of wanneer uw bedrijf zich buiten de Randstad bevindt. Wanneer u uw wensen bespreekt met de specialist van Inhuren.com, kan er direct aan worden gegeven wat mogelijk is.

Hoe kan ik de planning voor de inhuur van een bouwopruimer doorgeven?

Wanneer u zich heeft ingeschreven binnen het platform van Inhuren.com, kunt u hier heel eenvoudig aangeven wanneer en voor hoeveel uur u personeel nodig heeft. Dit kunt u wekelijks aangeven, maar ook dagelijks. Het kan natuurlijk voorkomen dat het de ene dag drukker is dan de ander.

In welke regio's heeft Inhuren.com bouwopruimers beschikbaar?

Wij leveren bouwopruimers door heel Nederland. Veruit de meeste bouwopruimers zijn actief binnen de Randstad, maar ook daarbuiten is het vaak mogelijk om snel te schakelen.

Wat kost de inhuur van een bouwopruimer?

De precieze kosten die komen kijken bij het inhuren van een bouwopruimer, zijn afhankelijk van meerdere factoren. U kunt daarom het beste een vrijblijvende aanvraag doen bij onze specialist. Naar aanleiding van uw wensen en personeelsbehoefte wordt een passende prijsofferte opgesteld voor u.