afwaskracht

Afwaskracht inhuren

Op zoek naar een afwaskracht? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
afwaskracht

Afwaskracht nodig?

Bent u per direct op zoek naar iemand die uw keuken en keukenmateriaal schoonhoudt? Iemand die onder andere zorgdraagt voor het sorteren van serviesgoed en iemand die gebruik kan maken van een was- en spoelmachine? Inhuren.com helpt u graag aan een geschikte kandidaat. Direct contact? 085 488 1112.

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u een afwaskracht nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een afwaskracht precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden toe te lichten.

Ervaren afwaskracht

Op zoek naar een medewerker die al enige ervaring heeft als afwaskracht? Of bent u naar iemand op zoek die het overzicht goed kan bewaren er erg positief is ingesteld? Inhuren.com heeft ervaring met opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan de horeca en afwaswerk.

De werkwijze van Inhuren.com

Bent u op zoek naar een afwaskracht voor op korte termijn? Of wilt u een afwaskracht voor een langere periode inhuren? Zodra u een aanvraag heeft ingediend, gaat één van onze specialisten direct voor u aan de slag. De werkwijze van Inhuren.com gaat als volgt:

  • U doet per mail of telefonisch een aanvraag bij onze specialist
  • Onze specialist neemt contact met u op om uw wensen te bespreken
  • Nadat uw wensen kenbaar zijn gemaakt, gaat de specialist op zoek naar een geschikte kandidaat
  • Binnen 7 dagen stellen wij de meest geschikte kandidaten aan u voor
  • U besluit zelf met wie u een kennismaking inplant en wie u inhuurt

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

reserves schoonmakers

Vaste tarieven

Voor het inhuren van een afwaskracht worden vaste tarieven gerekend. Zo weet u vanaf het eerste moment waar u precies aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

2 meisjes inhuren.com

Vooraf weten wat u gaat betalen 

U wilt natuurlijk vooraf weten wat u precies gaat betalen voor het inhuren van een afwaskracht. Wij informeren u daarom voordat de inhuur begint over alle tarieven en voorwaarden.

kok is blij

Gespecialiseerde afwaskrachten

De afwaskrachten die we bij u inzetten, hebben ervaring opgedaan met afwaswerk bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland. Zij kunnen dus zonder inwerkperiode aan de slag.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een afwaskracht

Wat zijn de tarieven voor het inhuren van een afwaskracht?

De tarieven verschillen sterk per situatie. We raden u aan om contact op te nemen met onze specialist of om direct een vrijblijvende aanvraag te doen. Wij kunnen op deze manier uw wensen en personeelsbehoefte in kaart brengen zodat er een tariefvoorstel opgesteld kan worden.

Hebben de afwaskrachten recht op de horeca cao wanneer ik ga inhuren?

Ja, wanneer uw bedrijf is aangesloten bij de horeca cao dan hebben de afwaskrachten recht op de voorwaarden die hierop van toepassing zijn.

Op welke termijn kan ik afwaskrachten inhuren?

De meeste bedrijven zijn op korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) op zoek naar geschikte afwaskrachten. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in het zo snel mogelijk plaatsen van gemotiveerd personeel.